72

До 86

преди 11 години

Окупира?? Хахаха, горкия.

71

Анонимен

преди 11 години

Сърбия работи с ФИАТ от времето, когато ние лижехме Г3 на руснаците.Тогава сърбите не искаха и да чуят за дружба с СССР.

70

Анонимен

преди 11 години

За справка: В периода 2014- 2020 България ще получи повече от 10 млрд. евро от ЕС. Пари които не трябва да връщаме.

69

Анонимен

преди 11 години

Е, защо им е заем като са толкова напред с материала?А не ви ли е хрумвало, че имат толкова развито селско атопанство, защото не копираха съветските колхози като нас?

68

Анонимен

преди 11 години

Това е К-Р-Е-Д-И-Т !! Тоест ще се връща, може и с лихва.Ние от ЕС получаваме безвъзмезно.End of discussion.

67

До 89пост.от феро

преди 11 години

Ами как няма да прогонят инвеститорите като не могат да се разберат за комисионните?Сега им се паднало.Имат още 10месеца.То виж к'во стана с 3-те тона ,,брашно,,.Изгоряха бе .Изгоряха и т'си е.Бая партийна пара изгоря.

66

Българин от Карлово.

преди 11 години

Сърбия за разлика от България винаги е имала добри отношения.В Сръбската икономика има повече от 20 милиарда долара от Русия.Само НИС -Петрол която е 52% е собственост на Газпром има капитализация-8.2 млр.$.Хим. и добивна промишленост,машиностроене/? е в България/ ,военна промишленост,хранителна промишленост и др са в портфолиото им.В Ниш на пазара можете да си купите за 4.2лв. сирене,агнешко-7.2,ракия-5лв./л.,хляб-0,55лв.бензина,дизела,газта и прочие енергийни ресурси са много по-евтини.

65

до 80

преди 11 години

Бъдещето може да е на Комунизма,но няма да го направи Русия.

64

Найденов

преди 11 години

За сведение на промитите мозъци и, макар и не многобройни русофоби,откакто България,най-бедната страна в Европа, е член на ЕС, не е получила нито веднъж и няма да получи такава огромна сума!!!!!!! За каквото и да е!

63

$

преди 11 години

И между другото ФИАТ направи завод в Сърбия за 1 млрд. долара. Редно е да попитаме, а защо не и в България, член на ЕС, на НАТО и т.н.? Ами защото нашите кратуни прогониха не само хората, но и инвеститорите от България.

62

Анонимен

преди 11 години

Да не бъркаме Русия с комунизма. За България и Русия не е добре нито комунизъм, нито командване от МВФ и ЕЦБ. Реално погледнато това са две идентични системи на управление. Комунизма е създаден в Швейцария. СССР беше лабораторен опит на днешните модерни глобалисти.

61

Анонимен

преди 11 години

За разлика от нас които винаги външната ни политика се оформя от стилъ "на където задуха вятъра", Сърбите са в пъти по-умни от нас !!Тези слова ще ги разберете в близките няколко години.

60

До 77

преди 11 години

Първо, пиши на български а не на тази шльокавица. Второ, прочети внимателно какво съм писал. Никъде не коментирам къде от кого и какво сме взимали. Идеята е, че Путин разчита на съвместни действия със Сърбия, но в момента, в който на сърбите им стъпи крак на равно, те ще погледнат пак на запад. Както се казва "йес мъни - лав стори, ноу мъни - ай ем сори!" /пиша ти го така, белким го разбереш/

59

Русииская газета

преди 11 години

Голямо въодушивление на интернавтитите на преклонна възраст . Другаре за да коментирате какво е времето днес или колко е часът ,наи добре е първо се осведумете .Иначе става едно глупаво лаене и надпреказване . Форума е простоват в смисъл опростачен от простите си потребители . Но дори и така да е все пак някои може да си загуби две минути в писане на коментар или да нагазиш в миризливата тиня. Сърбия е ФАЛИРАЛА СЪС ОТКАЗАНИ КРЕДИТИ ОТ МВФ И ЕЦБ . няма кои друг да им даде освен др. Путин

58

до 73 кретен

преди 11 години

Как да не сме 51 щат на Америка. Нали и губернатор ни сложиха, тоя дето ходи на гей паради. И дава акъл по телевизията, повече от премиера. Понеже той говори само за магистрали. И американски войски ни докараха, та да станем мишена на терористите. А ***, кажи ми кога е било това по време наа СССР?

57

do 72

преди 11 години

Прав си , пич, но не ние, а няколко души. Срещу някои от тях уж има обвинение, след това няма, ама щели да ги съдята, но нямало доказателства...

56

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен i kato gi vzehme mn pove4e ot EC KAKVO SE NAPORAVI V BG MAGISTRALA OT 70 KM ILI SE SASIPA SELSKOTO STPANSTVO KAKVO BE ???SHTE MI KAJESH LI ???4E NE SE SESHTAM MAI SME CAFNALI I VARZALI S ASFALT PASHA

55

Реалист

преди 11 години

Струва ми се, че братушките повтарят грешката с Тито. Все пак сърбите са хора реалисти. Те не могат да обичат така страстно като нас. Ще се назобат и ще отпрашат пак на запад.

54

до 66

преди 11 години

"Boje, kolko komunisti ima o6te v BG"Не са много. Един е, но е на всеки километър и се представя с различни имена.

53

Патриот

преди 11 години

а колко сме дали на ес до сега господин евролизач?