160

Sin

преди 11 години

Какво може да се очаква от един комунист, и майчиното си мляко ще продаде. Как е възможно да има такива продажници. Следващия път пак си изберете станишевци и догановци

159

Yakov

преди 11 години

Народ който не си познава миналото си, НЯМА БЪДЕЩЕ!

158

до 185

преди 11 години

Какво да направят при положение че ДПС беше в правителството?ДАНС да свали Станишев и да назначи нов премиер, така ли?

157

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров винаги ми е бил неприятен , Атака ги смятах до вчера за сборище на ***,е писна ми с тази здалжаващата ме толеранция. ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ

156

български тюлен

преди 11 години

Този хипергаф показва, че нашите политици и спецслужби спят...

155

Yakov

преди 11 години

Боже, пази България! В крайна сметка всичко е за пари. В България има само българи, турско-говорящи българи, и др. етноси! Така, че който не се чувства Българин да си ходи там където му е добре. На който не му харесва Българската история и иска да я прекрои, е национален ПРЕДАТЕЛ. Тези хора трябва да върнат парите които са ги взели за тази глупост. И да бъдат уволнени!

154

ринго

преди 11 години

България няма нужда от такава комисия .Тук живеят българи от различен етнос и няма нужда да бъдат противопоставяни от комисия .Просто историята е такава каквато е !

153

Къци

преди 11 години

Вижте какво се е вършило по времето на Станишев и пак гласувайте за БСП по съвест.

152

Марти

преди 11 години

Това е типичното поведение за ГЕРБ в последните три години.Правят нещо просташко,хората започват да се възмущават,ГЕРБ дават задна и после обясняват че предишните били виновни.с други думи политиката "ако мине номера" продължава.

151

Алекс

преди 11 години

Затова българи внимавайте за кого ще гласувате догодина. Ако подкрепите червените или Пръмова ще получите отново министри с турски имена. Долу ДПС, БСП и Пръмова!

150

гацо

преди 11 години

абе вие нормални ли сте въобще да коментирате за изхвърляне Вазов, Левски и Ботев от учебниците.да,всичко в техните творби е отразено правилно.тия турци са ни клали и е--ли и сега да ги защищавами.НЕЕЕЕЕЕЕ......Затова има и дискреминация понякога,защото българина помни историята си.

149

прасчо

преди 11 години

Простете доцент Страшимирова /явно сте толкова доцент,колкото и юрист от технически университет/,но да попитам,сега да обяснявам на 11 годишния ми син,че всъщност поп Кръстьо е съвестен гражданин на Османската империя,който е помогнал да се залови опасен разбойник.Демек той /попа/ е герой.Дали Вашата комисия /огън да я гори/,не би го предложила да бъде награден с орден 'За заслуги към Отечеството'...Простете Страшимирова,но вие сте позор за Българския народ!!!!

148

Александър

преди 11 години

До 171: Ако Вие сте българин, тогава аз предпочитам да не съм. Името ми е Александър, то произхожда от гръцки, между другото.

147

ХРИСТО

преди 11 години

Няма ли съд за изчезналите документи, ИЗВИНЯВАЙТЕ забравих, че'' живея'' за жалост в ''свободна иправова държава,,държава.

146

Анонимен

преди 11 години

Мукаддес Налбант ще цензурира Ботев и Иван Вазов??????????????Какво прави турска партия в управлението на България? Няма ли да има разследване?

145

До патриот

преди 11 години

Въпрос на гледна точка-един бърз пример.Палестинците се борят за свободата си но не ги наричат патриоти и герои ,а терористи.Така се наричат и афганистанците ,които не слушат американците.Нищо ,че се борят за свободата си и независимостта.Така ,че Ботев и Левски за нас са борци за свобода ,а за тогавашната Османска империя ,обикновени разбойници

144

към 167

преди 11 години

използвай истинското си име ве *** ***. Ти не си българин,а чист турчаляк

143

Анонимен

преди 11 години

Мукаддес Налбант, бивша заместник-министърка на образованието от квотата на ДПС по време на тройната коалиция, е искала да цензурира уроците за Ботев и Иван Вазов.

142

бг флаг

преди 11 години

Не са виновни учебниците.Аз когато бях в гимназията нямах нищо против турците.След гимназията гнусната анти-българска партия ДПС дойде на власт и от тогава намразих абсолютно всичко турско.

141

до Стършел

преди 11 години

Атака не влиза в парламента, Кунева също е под въпрос. Между другото, ГЕРБ и сега управляват чрез "правителство на малцинството". Викам на следващите избори да им дадем пълно мнозинство на хората. Не знам кой е захапал кокала здраво, ГЕРБ или ДС, които не го пускат вече 60 години.