70

някой

преди 11 години

Оставете брътвежите на Цв. Цв., ами по-добре подпишете петицията за незабавното закриване на Комисията за защита от дискриминация, която непрекъснато провокира нагло българското общество. След последните й изцепки за забрана на Ботев и Вазов в българското училище, се поде инициатива за премахването на тази паразитна структура. Подпишете петицията на следния адрес:

69

Лъжливото овчарче

преди 11 години

Цецо Лажецо сам си е виновен, че вече никой не вярва на МВР. Цецо лъжеше и продължава да лъже до забрава по кабеларките, прави народа на *** и будалка дори собствените си привърженици. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Цецо Апартаменто е жертва на собствената си глупост!

68

Анонимен

преди 11 години

физиономия на плъх

67

торбата с лъжите

преди 11 години

След невероятния успех с разкриването на атентатора от Бургас, Цецо отново отвори торбата с лъжите: ние сме били подали сигнала за кораба с кокаина?!

66

до 73

преди 11 години

я ми обясни защо вчера за изграждането на Лот 2 на магистрала Струма е избрана отново гръцката фирма ? Така ли се стимулира българската икономика- давайки парите от българския бюджет на закъсия гръцки бизнес- АНТИБЪЛГАРИН Е БОЙКО, ПО ВСИЧКО МУ ЛИЧИ

65

няма никаква версия

преди 11 години

Основната версия е, каза Цуци, че изобщо няма никаква версия!

64

ха-ха-ха

преди 11 години

Атентаторът е камикадзе, атентаторът не е камикадзе :))) Със сигурност е едно от двете :)))). Чакам следобедното изказване на Рапоня, който ще каже че не е :))) А привечер Плевньо ще сподели версията, че може и да е, но може и да не е :)). Единствено се чудя за понички и кафенце ли отиват млрд.те ми от данъци или и за летене със самолет на Тигрите от Бистрица

63

социалист

преди 11 години

Наистина, ако дъртите комунисти не влязат в час с времето и да проумеят, че път към светлото им бъдеще на комунизма-идиотизма просто няма, а само плюят по всичко, което им е манталитет-тая партия никога няма да спечели избори и ще жъне само омраза.

62

Анонимен

преди 11 години

Борисов да каже за какво беше в България шефът на ЦРУ един месец преди атентата? Оставка за националните предатели от герб!

61

Анонимен

преди 11 години

не разбирате ли, че българия е продадена на американските военни интереси- срещата в Правец, спешното идване на хилърито, ходенето всеки месец до САЩ- защо се чудим, в България ще има още атентати-този беше само за предупреждение.Бойко е хванат за топките от грамите и ще слушка, но ние?

60

Кажете на тях

преди 11 години

Как само спорите сини-червени, като толкова знаете нападате и се защитавате, кажете нещо този "баща" дето изпращал синовете си или на "Момче" което иска да заминава , На "от Ванкувър" които го подкрепя... Кажете нещо на тях защото от тези безкрайни спорове хората им писна и заминават другаде за по-добър живот...Отгорете на тях като смятате, че знаете кое е правилното за България ...

59

Анонимен

преди 11 години

Като чете човек, бугаристанеца е специалист по всичко-от футбол, секс, разследване-от какво ли не разбира.

58

Анонимен

преди 11 години

До Филия с мас/ Щом Цветанов не знаел, ти като си специалист и си разбрал кой е камикадзето, отиди и съобщи-не само да пишеш простотии тука. ***

57

haha

преди 11 години

ei toq kato mu vida gadnata mutra na cvuki i napravo mi se do sira

56

До социалист

преди 11 години

Кво ви става бе? Гербери VS Комунисти?!? Този филм не сме ли го гледали? Сини срещу червени и всеки срещу всеки!Разделят ни и ни * майките!!! Не им позволявайте! Не търсете някой да ви помага, а почнете да се обединявате и сами да се оправяте. Не чакайте от правителството да се помогне, на който и да е!Утре ги сменят и почва да страда другата половина. И вечно сме един срещу друг, а те в парламента са обединени. "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" Те срещу кой са съединени точно???

55

Анонимен

преди 11 години

Много от драсканиците са просто бликнала злоба от нещастници.Управляващите, каквито и да са все винаги им са виновни. Работа трябва, а не само драскане и плюене по форумите и да се чака да потече отнякъде.

54

Анонимен

преди 11 години

пишете за мнението си и за ТАЙНАТА СРЕЩА В ПРАВЕЦ ПОД ПАТРОНАЖА НА НИК.МЛАДЕНОВ.С КОЙ СЕ Е КОНСУЛТИРАЛ,КОЙ МУ Е РАЗРЕШИЛ.....И ОПАСНОСТТА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ.

53

до 58

преди 11 години

Цветанов е рекордьор на арестувани невинни хора и производство на сересета

52

Анонимен

преди 11 години

никак не ги разбирам разните имигранти- щом сте дезертирали от родината си, защо имате право на гласуване в България и кой морал ви го позволява?

51

Баща

преди 11 години

Момче, мерси за милите думи, и аз ще те посъветвам да заминеш. На нас родителите ни е мъчно, но и сме горди и щастливи за децата си, там живеят много по-добре. Когато им отидох първия път на гости, 2 седмици се чудих как може да имат такова сплотено общество хората...Късмет момчето ми, за родителите не се притеснявай смятам да отворя клуб за родители на емигранти, само ще се утешаваме...