143

Анонимен

преди 12 години

NESHKE ,TI KAKVO NAPRAVI ZA DA SPRESH PROVALA V BALGARSKI SPORT ?

142

кво да кажа

преди 12 години

истината обаче на никого не е потребна .......................както винаги виновни няма защото всички сме виновни , че им разрешихме да се случи всичко това ........................... А ТО Е УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

141

Анонимен

преди 12 години

Нешка е както винаги 100% пряма и абсолютно права.

140

Анонимен

преди 12 години

-И така, какво работиш Ерик?-Ъ, в 8ми клас съм -А да, вярно. И как върви?-Добре- Занимаваш ли се със спорт?- Футбол, скейтбол и бейзбол- Това сигурно се отразява лошо на оценките ти- Всъщност съм отличник- Така значи... А свириш ли на някакъв инструмент?- На барабани :)-И сигурно имаш някоя пънк група, а- Участвам в училищния оркестър Хаха много готин филм, на такива им викаха подигравателно многостранно развити личности, но в този филм е повече мотивиращо :))

139

Анонимен

преди 12 години

Аз давам по 1 000 000 милион евро на националният отбор по футбол за световна титла.А да видим ще ми ги спестят ли.

138

браво

преди 12 години

абсолютно съм съгласен, това е мнго премерено и точно изказване и за съжаление не се вижда желание за промяна на статуквото

137

Анонимен

преди 12 години

До 152:аз мога да ти обещая повече от колкото някой може да ти даде.Много добре са преценили,че в състоянието в което са спортистите ни,вероятността за злато е 1:100.Единствено Станка можеше да ги издъни и да им вземе 200 000 бона(които тя заслужава).Други на тази олимпиада нямаше.Кубрат на финала видя,че класата има значение,другите ни борци и те разбраха,че да си мутра в състезанията не е от значение,волейболистите ни изненадаха но силите им стигнаха до там ... .

136

jo

преди 12 години

Къде се скри онзи прът за брулене на круши Стефка Костадинова ?

135

некой там

преди 12 години

Да бе, върнете я тая скумрия и Ив. Абаджиев и всичко ще стане като преди 30 год..........ама некой друг път. Най-лесно е да плюеш отстрани.

134

Анонимен

преди 12 години

Абе народа няма какво да яде,толкова беден,затънал в заеми,всеки ден го тормозят банки и данъчни,пътищата ни в ями,добре че на бай Тошо асфалта изкривен ама още издържа - та какъв спорт бе хора - хич ми не пука за спорта тия стават милионери после си отварят разни фирми далавери и стават още по големи милионери или кметове а народа още по беден.Баста....

133

славо

преди 12 години

Ей, Форумци! Стига сте се възхищавали от никаквия анализ и нелепите нападки на доказано злобната Робева. Прочетете анализа на дългогодишния спортен журналист и анализатор Григор Христов и ще разберете, че сега се берат плодовете от безумното сервилничене по времето на соца пред СССР, а бъдещето е подготвено мрачно. Дори и г-жа Робеа да стане спортен министър, няма отърваване. Лошото, за съжаление, предстои.

132

До 139

преди 12 години

До сега рушаха и съсипваха целенасочено, а при герб им се отдава от само себе си...---------------------------------------------------------------Много правилно братле ! Те, така цветущо и конкретно и другарят Борисов не би могъл да се изрази.

131

до 137

преди 12 години

Не е до ГЕРБ положението, макар и те да помагат...То не беха костовци, царчета, Гоцевци, Р. Овчовци, Лукановци, Филип Димитровчета и още цяла плеяда знайни и незнайни лапачи, дупедавци и продажници. Има Бог и всички тия нещастни души ще горят в пъкъла

130

Непозната

преди 12 години

До 132 и 143Наградата, която българската държава дава за златен олимпийски медал и 200 000 лв.

129

5

преди 12 години

Герберите си лаят,като изпълняват заръката на началника си "да защитават партията на всяка цена"***,слушайте хората които са успели в нещо.Нешка ги разбира нещата,направила е повече за българското самочувствие от всичките политици взети заедно.Хората които са правели шампиони са извън играта,понеже и назначението в спорта е също на политическа квота.

128

az

преди 12 години

защо търсим вината само във политиците и във парите ,а вие колко деца познавате които да спортуват активно .мисля си че големия проблем е че поколенията след 90 година изобщо не спортуват,всеки му е по удобно да остави детето пред компютъра или на разходка в мола отколкото да си играе да го води на спорт

127

Минувач

преди 12 години

Подполковника от ДС Н.Робева постигна много в художествената гимнастика. В нея има твърде много бивши шампионки, които сега си дърпат една другиму косите... Завистта към чуждите успехи у нас е национален спорт.

126

Анонимен

преди 12 години

Стефка Костадинова да подава незабавно оставка и да заминава за Шишманци в завода си за преработка на отпадъци. Заедно с Атанас Търев да скачат в някоя бала и да изчезват от хоризонта.

125

Анонимен

преди 12 години

NESHKE ,AMI ISKAI SAVET OT BABA VANGA....NALI KONTAKTUVASH S NEIA....

124

Анонимен

преди 12 години

Всеки си плаща и си спортува и си гони рекорди.Откъде на къда да давам пари и за олимпийците. Да си търсят спонсори. Който иска да им прави дарения от тука пишещите.