278

Анонимен

преди 11 години

Руснаците са много добри. През 80-те сме били на полуфинал срещу тях и са ни били. Ако на полуфинала в петък бяхме играли срещу Италия или Бразилия, щяхме да бием(пак казвам - ако бяхме играли срещу Италия на ПОЛУФИНАЛ), но срещу Русия нямахме шанс. Това е така не защото нашият отбор не е добър - напротив, играят страхотно, а защото руснаците просто са по-добре подготвени, но не и по-добри и по-кадърни то нашите.

277

Лефтеров

преди 11 години

К'во стана бе, охлюви, нали щяхме да бием олимпийският вече шампион Русия? Нали след това пък се дървехте и викахте как бразилците ще натрият носа на руснаците?Къде сте бе, МИШКИ?

276

Анонимен

преди 11 години

Руснаците шампиони!!! Поне паднахме от шампиона, така де не е много срамно:)

275

Анонимен

преди 11 години

Спрете да се карате всички ние яд затова,че загубихме,но ще има и други олимпиади,там може да имаме повече късмет (:

274

Анонимен

преди 11 години

Фантастичен мач за Русия.

273

Анонимен

преди 11 години

Браво Братушки! Направо се изгавриха с бразилците.Муахахааххахаах! Велика Русия!

272

Анонимен

преди 11 години

Коментар преди секунди по БНТ в мача САЩ-Испания ,баскетбол."Хуан Карлос наваро вкарва днес като разпран...........?!"НЯМА ТАКИВА *** КАТО БЪЛГАРИТЕ.

271

Анонимен

преди 11 години

Накъде отива България,боже....

270

Анонимен

преди 11 години

Русия победи Бразилия с 3:2 след като губеше с 0:2.

269

до 292

преди 11 години

Ако се успокояваш че има и по-зле от нас, по-добре не се изказвай. България е била световна сила в спорта. Не си ги измисляме успехите. А сега, след като такива като теб се задоволяват, че имало и по-зле нямаме златен медал.дори 1. дори нямаме сребърен/ освен на Станка/. Това не се е случвало никога на олимпиада. Ама споко.Може и по-зле.хахахаха:)Влез да видищ статистики за предни олимпиади и спри да пишеш глупости!

268

до 292

преди 11 години

Били сме много пъти 4-ти в света и ни е писнало да се задоволяваме с 4-то място във волейбола. А още по-писнало ни е да се примиряват овце като теб с това 4-то място и да имат тези в националния едва ли не за герои.

267

Лефтеров

преди 11 години

до 289: Приемам извинението.

266

Анонимен

преди 11 години

Окей нека съм овца и щом на 4 място е провал така да бъде...и НЕ няма да кажа сбогом на българският спорт,защото ако се замислиш има и по-зле от нас...Всички сте свикнали само да плюете България...

265

до 287

преди 11 години

Цитирам някои *** тук ,които след мача с Германия казваха че ще разбием руснаците и даже нямало да знаят какво се случва с тях. Ей такива изцепки имаше, *** ***. Сега разбра ли ме?

264

Анонимен

преди 11 години

а слабите руснаци водят на Бразилия в тайбрека с 6 точки.....

263

до 285 от 287

преди 11 години

Съжалявам. Не съм чел до край.Извинявам се за грешката

262

Мад

преди 11 години

275-ти простия си ти човече!

261

до 285

преди 11 години

Ще смачкаме Русия!! хахахахах ти си егати оптимиста!Кога сме мачкали Русия бе?! егати надъхания оптимист!

260

Марто

преди 11 години

Ама все ще се намерят хора да извикат: "Браво момчета", "Добре играха нашите" или "Горд съм с вас!Защото "лошия материал" е горд с 4то място. Дерзайте патриоти. За 100 път се изписаха хиляди думи, а накрая няма резултат. А това което остава след еуфорията е статистиката и резултатът. Той за пореден път е 0. Така е и с прехваления Григор Димитров, който няма никаква титла от голям турнир. Така е и с волейболистите за съжаление. Просто са по-слаби.така е!

259

Лефтеров

преди 11 години

до 279, не приятлю, говоря за друго....че ще смачкаме Русия без проблеми с тази игра която показахме срещу Германия... след като ги биха националите ни. Толкова надъхани бяхте след тази победа, че няколко *** кзаха че Русия ще ги смачкаме и вкупом овце като теб напраскаха плюсовете на тези постове без нито един минус. Аз Лефтеров казах че нямаме шанс срещу Русия въпреки че от сърце желая нашите да ги бият по някакъв начин, а вие ми напраскахте минусите. *** сте разбра ли защо, приятелче?