204

Анонимен

преди 11 години

ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕМА

203

до 258

преди 11 години

ако беше американска, радиацията по-сладка ли ще ти е? Пък то Турция до границата ни и Румъния на 12 км от българия правят, така че все едно от чия радияция ще умрем- поне някаква полза да имаме- АЕЦ Козлодуй работи вече 30 години без авария, защо да не вярваме на стрес-тестовете за АЕЦ Белене- все пак световната агенция за ядрено регулиране дава ниво 3+ на руския реактор, ти да не би да си по-учен от тях?

202

Анонимен

преди 11 години

Тази мома се е наклала като сиво искърско г.ведо! Работи се по почина на Върховната глава - блъскане на тъпана, тъпегьозлък и плюскане на народна пара!

201

морски

преди 11 години

Като не щете АЕЦ Белене.......плащайте всяка година 20% увеличение на тока.

200

морски

преди 11 години

Те шопите затова го избраха Тиквата за премиер,да им оправи околовръстното и АМ Тракия,да ходят бързо до морето.Няма друго такова животно като шопа!!!

199

до попо

преди 11 години

те сега тепърва ще потекат едни обещания, н априказки ще бъдем най- богатите, ще се разболяваме по график, ще ни строят магистрали до морето, масларова имаше една програма златна есен по която пенсионери ходеха в четиризвездни хотели на море без пари- може и нея да възстановят,само и само да пипнат втори мандат

198

Софиянец

преди 11 години

Охааа къф кеф. Ше хода до Варна по бързо и ше си търкалям варненски приятелки по често.

197

до 250

преди 11 години

да се върнем на приказката си- нали това казвам и аз- милиардите от резерва ги похарчиха не за икономика, не за аец белене, за едното море ги похарчиха.част от тях, другата приятелят на дъщерята на цветелинка и гръцка фирма ги източиха

196

123

преди 11 години

Хората строят пътища на запад,Бойко Борисов строи магистрали на изток към Анадола,да могат по-лесно турските тирове да преминават.Нали уж вървим на запад!!!

195

попо

преди 11 години

Забравила е да добави " всичко, ще стане така, ако гласувате за ГЕРБ"

194

до 249

преди 11 години

кое да прочета ? данните от статистиката ? докладите от ЦРУ ?

193

морски

преди 11 години

Да ама не.....парите за магистрали не са от Еврофондове,а от фискалния резерв на република България,който от 10млрд. в момента е 0 лева.Европа не е дала нито едно евро за пътища.Стига лъга бе Борисов,кой ти вярва вече!!!!

192

до 246

преди 11 години

нали това казвам и аз- прочети и после коментирай

191

До 243

преди 11 години

Приятел те Гърците,Италия и другите фалирали няма да ги изброявам,ако знаеш какви магистрали имат.Ама голема работа им стана с икономиката.То ако ставаше само с магистрали ехееее...

190

Анонимен

преди 11 години

писна ми да слушам как софианци ще ходят два часа по-бързо до морето по тези магистрали- егати целта- ами ние от северна българия като ходим до Варна и Албена? Пък и на море се ходи само лятото-4 месеца- както и да го погледнеш, целта е много смешна- да облекчим ходенето на море на софиянци. Стига вече !

189

до 243

преди 11 години

Човек, разсъждаваш като ученичка, спри да ми цитираш боко защото показва неспособността си да мислиш. Какъв стокообмен като икономиката е срината, безработицата е висока, а нови раб. места НЕ СЕ ОТКРИВАТ ?!? Това правителство строи магистрали ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ОТ ТЯХ СЕ КРАДЕ НАЙ-ЛЕСНО!

188

до 243

преди 11 години

затова ли искат да продадат бжд- товарни превози на чужденци, те да печелят, не ние. Магистралите са лукса на пътищата, истинската кръвоносна система са второкласните и по-ниска категория- те свързат заводите и селищата, не магистралите

187

до 243

преди 11 години

да де, виж 241, пък и като нямаш стоки, т.е производство, какъв стокообмен? Ще минават турските тирове и ще работят само магистралките и шел и омв- това ли ти е икономиката?

186

prorok7

преди 11 години

до 238 - Когато има инфраструктура (пътища, магистрали, жп линии, летища, пристанища, метро ), тогава има търговия, стокообмен, има туризъм, има приходи и инвестиции... Например можеш да имаш десетки фабрики и цехове, но като няма път до тях за да стигат камионите и работниците няма файда. Това е елементарно и наистина се учи в гимназията, не се шегувам. Не случайно при Живков достигаме икономически пик в историята си, защото той инвестира здраво в инфраструктура.

185

до 240

преди 11 години

ами точно това казвам и аз! Нямаме противоречия