46

Данчо

преди 11 години

Само приказки,приказки и нищо друго.............

45

Анонимен

преди 11 години

До 47Бе ти имаш ли си понятие от история? Евреите НАПУСКАТ ЕГИПЕТ и никога преди това не са живяли там, ! Там са си живеели палестинците. А те дали са ми приятни или не е друг въпрос, друга манджа...Важното в случая е историческата истина.

44

Eur0tica

преди 11 години

По твойта логика и тука е било Византия ...

43

Анонимен

преди 11 години

Искате или не,вярвате или не-вината е до голяма степен е на политическия елит на БГ!Точно заради това не се акцентира в/у местоположението на атентата! Правителството и в частност външният и вътрешен министри, както и на самия Бойко.Когато лансира тезата за дюнержийниците е имал предвид книгата написна от Ал Кайда,където България е била окачествена,като свещенна земя-пазена от Господ.Атентата,без значение от коя групировка е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към нашата политика!Невъзможността да лавираш води до

42

Анонимен

преди 11 години

Въобще никога не може да се разбере с кого са говорили в България, понеже тука номерата на телефоните се сменят като IP-адресите на компютрите. Но в Ливан са назад с тая работа и за там всичко е ясно - ДНК, отпечатъци и родата до 9-то коляно. Бе "анонимния представител"...бе ти нормален ли си бе ?

41

Бойко

преди 11 години

Ще замоля Мосад да си правят автоатентатите на тяхна почва, благодаря!

40

?

преди 11 години

Говорили ли си били!По какво, по тел ли :)За тия терористи криза и скайп няма ли :)Е ся ходи ме убеди че едни средно интелигентни терористи нема как да не избегнат преки телефонни разговори чрез конвенционалните телефонни оператори :)

39

Анонимен

преди 11 години

ЕВРЕЙЧЕТАТА ЩЕ НИ ЗАБЪРКАТ В ТАКАВА КАША ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУДИМЕ ОТ КОИ ДА СЕ ПАЗИМЕ. ЗАТОВА НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ И ДА НЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. А ДА МИСЛЯТ ПРЕДИ ДА РЪСЯТ ГЛУПОСТИ. ЗАЩОТО АКО НИ НАРОЧАТ ОТ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ ЕВРЕИТЕ В АРАБСКИЯТ СВЯТ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТИКВОЛАНДИЯ. СЪС ТАЗИ ГОЛЯМА АРМИЯ КОЯТО Я ИМАМЕ И СЪС ТЕЗИ МИЛИЦИОНЕРИ КОИТО ЕДВАМ СЕ ТЪТРЯТ НАПРАВО СМЕ ЗАГИНАЛИ. А ЗА РАЗУЗНАВАНЕТО НИ ИЗОБЩО ГИ ОТПИШЕТЕ. ТЕ СА ТАКИВА РАЗУЗНАВАЧИ ЧЕ ОСВЕН ДА ЗАТВАРЯТ САЙТОВЕ ЗА ДРУГО ИЗОБЩО НЕ СТАВАТ.ТОВАЕ ТЕРИТОРИЯТА НА АБСУРДИТЕ. АБСУРДИСТАН.

38

Че Гевара

преди 11 години

България държава ли е или не ? Израелското разузнаване казало, това американското казало друго е ние имаме ли разузнаване или сме участък на тях Срамувам се. Ей това е да си със сварени ***.

37

Анонимен

преди 11 години

Алооо, бургазлиите? Ама много говорите бре, затворете ги тия усти малко, че става течение!

36

До 40

преди 11 години

Ам така ше е .. нал са им "приватизирали" земите. Кво искаш ? Да ги обичат ли ? Както винаги не си у час

35

имигрант

преди 11 години

Бил съм в Ливан и съм чувал страшни неща за Хизбула. Обикновените ливанци не искат да си имат нищо общо с тях! Страшни терористи са! Най-лошото е, че можеш да ги срещнеш на улицата и да не разбереш че са такива - фанатици. Гледаш, прилично облечени, усмихнати, любезни, викаш си - хора душици. А после някой като го попита нещо за Израел, за ивицата Газа или долината Бекаа - готов е да ти резне гърлото ако не дай си Боже се опиташ да защитиш евреите! И очите му кръвясват веднага!!!

34

ливанец

преди 11 години

говорихме си за дюнери, хумус и фалафел батенца. а сега шах с пешката. нали нашите дюнерджийници ви пазеха?

33

bolka

преди 11 години

Смешна работа. Само преди няколко дни на домашния ми телефон се обадиха телефонни измамници с изтъркания номер за счупена ръка. Естествено, от скрит номер, но това се отнася за мен, но не и за телефонния оператор. Колко му е да се засече телефонен номер, който в дадения ден е набирал минимум 100 различни абоната от дадения град и след това да се следи този номер и да се засекат измамниците.

32

men

преди 11 години

а самолета е излетял от тел авив. колко им е на мосад да изпразнят нечия чанта и да и взривят от дистанция на летището в бургас? трите килограма тротил на цвъкнята ги забравете. нямаше да има паркинг ако бяха взривили 3 кила. отворете ютюб и вижте експлозия на 3 кила тротил. прозорците на автобусите от другата страна дори не бяха строшени. тези истории ги съшиват с бели конци и една шепа пенсионери им се връзват само. цвъкня поглеждал ли си си лъжливата мутра в огледалото скоро. никой не ти верв

31

Анонимен

преди 11 години

А какво стана с чисто новата групировка която уж пое отговорност за атентата? *** видяха че това не мина и спряха да го лансират като версия. Скалъпена работа. Оставка за мутренското правителство което ни въвлече в тази *** игра.

30

Анонимен

преди 11 години

Нал според Кривоглавия Физкултурни бил организиран повънка ?

29

Анонимен

преди 11 години

Ако е имало такива интензивни разговори, а и те са го знаели, защо не са се обадили. Нали се твърдеше, че е нямало предупреждения. Май на умишлена война намирисва... И този път не от ислямистите

28

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е бил твърде зает да подслушва политически врагове както и бизнесмени на които Борисов е хвърлил око на бизнеса, та затова не сме ги арестували още миналата година когато са влезли терористите у нас , преоблечени като приятели дюнерджии.

27

Анонимен

преди 11 години

Казано е : не се занимавай с българи за да не патиш. На сея - израелците измислиха некъф атентат *** нещата се оплетоха някак си по български и се получи запек