131

имигрант

преди 11 години

"Дамаск е поискал от Русия да предостави на Сирия "известно количество твърда валута"Защо така режимът в Сирия иска от Русия твърда валута, след като някои твърдят че Русия била уж много велика? Защо така бе? Защо не искат от Русия рубли, а искат валутата на тия страни, които ги мразят? Много странно. Единственото логично обяснение е, че Русия изобщо не е велика.

130

Анонимен

преди 11 години

""Екстремистите няма да бъдат представени, пък те и не искат", заяви той, пише БТА"Па фчера великия ни Фъншен министар-продажник Млъденуф са изака, че видите ли "режима на Асад" бил виновен за провала на неква мисия на некъф Анан

129

Охранител

преди 11 години

Става все по-напечено около Сирия! А иначе може да има режим на тока, на водата...но какво наистина е това режима на Асад?

128

Анонимен

преди 11 години

Ве да питам драскачите, наричащи се "журналисти"... бе къф е тоя "режим на Асад", че нещо не моа вдяна ? Ние сея съответно "режим на Боку" ли си имаме или как ?

127

Анонимен

преди 11 години

Просто Бизнес!!

126

Анонимен

преди 11 години

В българската писменост ИМА Щ!Щ!Щ! САЩ!САЩ!

125

Анонимен

преди 11 години

Смешници,дядо Иван се изправи вече,мислете му!

124

ДО КОМУНИСТИТЕ

преди 11 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ГАДНИ,ЗАПАДНЯЦИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ,ПЪК НЕИЗКАТ КРЕМЪЛСКА ВАЛУТА !?...ЗАЩО БЕ ЛИЦЕМЕРНИ *** ?...ТЕ ЗАСЛУЖАВАТКРЕМЪЛ ДА ГИ ОСВОБОДИ.КАТО НАС КАТО1878 ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С КРЕМЪЛСКОРОБСТВО,ОТ КОЕТО НЯМА ОТЪРВАВАНЕ,А САМО ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НАБЪЛГАРЩИНАТА--ДА ОСТАНАТ САМОЦИГАНИ И ЦИГАНИСТИ,КОЕТО Е ВСЕ ЕДНО...ТА ЗАЩО КАЗВАТЕ,*** СИРИИЦИТЕНЕИЗКАТ ДЕНГИ С ОБРАЗА СИФИ ЛЕНИНА ?...

123

Анонимен

преди 11 години

САШТ са ***.

122

Анонимен

преди 11 години

Яжте ***.

121

Анонимен

преди 11 години

Да ви ***.

120

до 88

преди 11 години

...за ново възвисение-създаването на държавата Израел за да достигне света до ново,безпрецеденно съзнание",стр.45 "Ционизмът е движение за спасение на цялата човешка раса".Казва още,че да изпълни мисията си трябва да вземе целите свети земи,чети какво пише,че трябва да стане с родените на тези земи семити палестинци,които лъжеш,че били заселени араби,има малък такъв процент и пак имат повече право от самоизбрали се,"завърнали се".Пропуснах,газ.пещи погълнали и менталитета на асимилация.

119

до 88

преди 11 години

88 ционистки израел е създаден за да се построи храма и антихриста да бъде обявен за "Месията" и бог.така ще се изпълни Откровението в Новия завет.Книгата "Универсален ционизъм"на циониста Д.Радишевски разкрива плановете как ще стане това и защо е създадена държавата израел,Един цитат стр.26"Холокоста беше необходим за да се запази душата на юдаизма.Газовите пещи погълнаха(по-точно отслабиха)гето менталитета освобождавайки еврейската душа за ново възвисение....

118

до 88

преди 11 години

88 кого мислиш,че заблуждаваш.Малък процент от биологични наследници на древните израилтяни е останал по светите земи.90%от "завърналите се"са всичко но не и биологични наследници,а ционистки поеврейчени,които нямат нищо общо със Закона на древните.Местните евреи са се борели против ционизма.Сайта"Тора евреи против ционизма"дава много факти за циониските престъпления срещу евреите.Колкото до войните виж на ютюб какво разказва евреина Мико Пелед,чийто баща е бил генерал.

117

ВАСИЛЕВ

преди 11 години

Няма смисъл от обяснения кой какво иска! САЩ и ИЗРАЕЛ объркаха арабския свят ,донесоха само кръв и размирици ! ДА СЕ ОМИТАТ И СИ ПРИБЕРАТ ГЛАВОРЕЗИТЕ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ !

116

Анонимен

преди 11 години

имаш територия което се населява от 11% еврей 40% Йорданци и останалата част 50% номадски племена ************Ти съвсем се оплете в лъжите си, това е от твой коментар, помни поне какво пишеш. Да ти търся ли другия, дето палестници са почнали да се наричат 50-те. А сега вече 1974. Нещо не са ти ясни събитията. Лъжеш като дърт евреин. Не се ли усещаш или при вас е патология. Смешен си вече. Взели сте земята на 93% от МЕСТНИТЕ марсианци. Откраднали сте я. По друг начин няма как да се каже.

115

Анонимен

преди 11 години

******************Абе ***, няма особено значение как са се казвали. Те са МЕСТНИ******************Там е работата че не са местни .. няма Арабски палестинец.. името на географката територия е Еврейска населението коренното е на евреите те са палестинците.. сегашните палестинци са Араби които чак дефакто след 1974 се наричат Палестинци до тогава са Йорданци и също са преселници от съседните региони. А палестинците кореняци са си Еврей. Ако бяха араби името щеше да е арабско не еврейско

114

Анонимен

преди 11 години

Абе ***, няма особено значение как са се казвали. Те са МЕСТНИ. Вие сте откраднали земята на МЕСТНИТЕ. Ако искаш им викай марсианци. На психиатър скоро бил ли си. Не разбра ли че няма какво да лъжеш, фактите са ясни. Тия ги разправяй на угоените американчета. Те ще ти повярват. Те и в светия холокост вярват и го учат.

113

Анонимен

преди 11 години

Ти нещо съвсем се обърка в лъжите си. По-долу писа, че палестинци се появава след 1950 г. Сега изведнъж се появава и по-преди.Каква лъжа още да очаквам. Моташ ги как си искаш, стига си лъгал, каквито и да вие, факта че сте се настанали на чужда земя и сте я откраднили, няма да го промениш. Стореното е сторено, крадеца е крадец. Малко ли доводи сам си изкара в подкрепа на това.

112

Анонимен

преди 11 години

Претенциите за историческа принадлежност над земята и името й като арабска Палестина страда и от друг недостатък голямото арабско преселение в Палестина след като Британия обещава да съдейства за създаване на еврейската държава върху ТАЗИ земя. Много араби идват от околната на Палестина арабска общност. За арабите Палестина винаги е била част от една или друга тяхна държавна форма на управление и за 1200г. арабско владение те са създали на тази земя само един единствен арабски град Рамала, през 8 век.