121

разбирач

преди 11 години

машината е т62 или т64... базата е т55 оръдието обаче 125мм като на т72

120

войната не е мир

преди 11 години

Много не ми стана ясно кои са юнаците на снимката,по интересна би била на китайския военен кораб навлязъл в Средиземно море вероятно за към Сирия.Сирийското правителство е изпратило две протестни писма до ООН,заявявайки,че наемници в Алепо извършват"ужасяващи престъпления срещу цивилни",изпозвайки ги за жив щит и убивайки наред всеки,който не ги подкрепя.

119

Анонимен

преди 11 години

Снимката е от Либия, тамошната ,,опозиция,, носеше такива модерни маратонки :)

118

Анонимен

преди 11 години

Пресмята се в долари за по удобно, а как се плаща точно е друг въпрос. Ние едно време менкахме домати и краставици срещу танкове и ракети.

117

пак аз

преди 11 години

да де..това ми е мисълта и на мен, ама някой все още са на тъмно

116

Анонимен

преди 11 години

Господ е близо!Поискайте прошка преди да е станало твърде късно!

115

Анонимен

преди 11 години

До 143 в долари , приятелю , Русия е изцяло на доларова позция

114

Анонимен

преди 11 години

До 144 а бе стига сте осквернявали костите на клетата старица , от ктде си сигурен че това е нвеин цитат , от къде си сигурен че знае къде се намира сирия от къде си сигурен че въобще знае какво говори , стига сте я развявали като *** , вярно руснаците понеже са мистици са я издигнали в култ , но ние българите сме поне малко по големи реалисти.

113

Николаев - Украйна

преди 11 години

Pyrvo-tova ne T-34, a T-54,ima ogromna razlika.----------------------Ходовата част и вериги са на т- 34 купола е по различен приятелю

112

Анонимен

преди 11 години

Do 141 ъртите една и съща плоча , това е единствения пътепис , който може да намерш в нета , явно грамотността ви стига само до нета, а и в него има интересни неща стига да знаеш как да четеш.

111

ЦИТАТ

преди 11 години

БАБА ВАНГА:"Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: Скоро ли ще дойде това време? Не, не скоро. Още Сирия не е паднала."

110

138-и

преди 11 години

.....а като купуват пушкала от руснаците в каква валута ги плащат,а

109

Анонимен

преди 11 години

Според мен Русия и Запада ще се разберат, мисля , че със сигурност ще има компромис и от двете страни. Основна причина алчните банкерчета да не са ни хвърлили в световна войа е ядреното оръжие и то ще ни спаси отново от открит глобален конфликт.

108

bs

преди 11 години

За тези, които си мислят че Иран е най-изостаналата държава, ето тука има малко информация от пътуването на едни български рокери, впечатляващо е,

107

Патриот

преди 11 години

Иран с теб сме ,сащ и нато едно голямо дгд!

106

Анонимен

преди 11 години

Войната срещу Иран я подготвят от години, но не предполагах, че ще разбият и целия регион . Ситуацията е сложна - от една страна Саудите плащат за налагане на мюсулманските братя и разните му так крайно сунитски разбирания. Американците не могат нищо да им кажат, защото цената на петрола е по-важна от всичко друго. От другата страна са израелците, супер агресивно племе, свръх военизирани и амбициозни. В момента още не са се настъпили едни други, но и това е неминуемо.Кофти, че сме близко

105

Тавариш Путкин

преди 11 години

задаите само два въпроса----Иран продава ли на сащ петрола и газта си..това е диния...Иран като търгува ресурсите си..--в каква валута ги продава? -евро или долар или в рубли.

104

война

преди 11 години

Сирия ,ако падне сигурно ще стане истинска кървава баня на християни,шиити,алуити,друзи и прочие.Маниаците за"Велик Израел"от Нил до Ефрат си искат терена.Разбира се помагачите се играят едни срещу други.Саудитите не знаят ли,че и те са стъпили територориално на дявола на опашката.После следват другите,които не признават новия световен ред.Идва голяма война,не разбирам как ще се избегне.Радвайте се на още синьото небе,хляба си,покръстете се и си носете новите дрехи.

103

Анонимен

преди 11 години

KEFFFFFFFFFFF!

102

Анонимен

преди 11 години

Тази информация за Силвия Стефанова от къде я взе?