43

Шарлатани

преди 11 години

Според ГЕРБ ние сме най-богата и просперираща страна. Бойко ни сравнява с Германия, Дянков с Швеция. А истината... знаем си я !

42

Яко

преди 11 години

Очевидец твърди, че е чул часовниковия механизъм на взривното устройство. Звукът бил не "ТИК-ТАК, ТИК-ТАК", а "ТИК-ВАк, ТИК-ВАк"...

41

Професора

преди 11 години

В каква ли истерия изпада като се прибира вечер и на входната врата се чуди кой ключ е за съответния апартамент.

40

Робърт Бърнс

преди 11 години

"Кой цвъка в този късен час?-Аз цвъкам - каза Цвъчко..."

39

а

преди 11 години

Цецо е *** и доста злобен човек.

38

Инспектор Тихчев

преди 11 години

Службите си вършели работата добре.А то пък оставаше да не си вършат добре работата,само че пенкеле резултати нема 10-ет дни от видео-терориста с адидаските ни вест ни кост за неговата тъмна личност,кой е от къде е,как е влезнал,с кой е,какви са им били целите ако са група,димек работят въшки по главъта...

37

Психолог

преди 11 години

Гледах го Цветанов вчера в парламента по време на вота и направо ме побиха тръпки , когато в кадър попадна изкривената му от злоба и омраза физиономия ! Този човек е способен да убива с поглед ! Мога само да си представя какво говори и върши когато не е пред камера ! Преди не вярвах , но вече съм 100 % съм сигурен , че Борисов го е страх от Цветанов ! Познайте всъщност кой управлява България ?

36

до 45

преди 11 години

то е ясно че герберите пак ще спечелят поради няколко причини-ние сме бавноразвиващи мазохости-толерират "ромите" и те съответно гласуват за тях-манипулират изборите както си искат

35

Анонимен

преди 11 години

Да-а идват избори а БСП не мърда в процентите,Румен Петков не напразно каза, че изборите догодина са на живат и смърт за тях,защото спечели ли ГЕРБ втори мандат връщане назад няма,и ако български закон неможе да им търси сметка за минало време,то за мафията ивзетите комисионни без свършена работа докрай, давност и прошка няма,затова е време да спретнат поредното активно мероприатие,няма време.След вотовете за парлама иочернянето на Цветанов и Борисов за всичко в държавата,сега е на ход пореднато пипало на октопода - Цветанов психически неустойчив а Борисов педофил.Паниката е голяма ,личи кой си изпуска нервите защото Алексей Петров,Огнян Донев,Гриша Ганчев,Любомир Павлов и пр..губят търпение да стоят в ъгъла и се свиват там, закъдето не са си платили.

34

x

преди 11 години

Даскал по физическо :Д :Д

33

до 35

преди 11 години

Герб са НАЙ-КРАДЛИВОТО и същевременно НАЙ-НЕКАДЪРНОТО правителство което сме имали !

32

Анонимен

преди 11 години

тия топ служби провериха ли да няма турска следа в атентата ?

31

Анонимен

преди 11 години

NE RAZBRAHTE LI, VSI4KO V DURJAVATA E O.K. JIVEEM KATO V RAQ. CENI NA VODATA, TOKA, LEKARSTVATA, OSOBENO GORIVATA, A NA PARNOTO..NARODNI.PEE NARODA I SE VESELI, BLAGOSLASVQ NA6ITE BLAGODETELI , DR,BORISDV I DR,CVETANOV DETO IZOB6TO NE SA BILI 4LENOVA NA BKP I AGENTI NA DS. AMA NIKAK!! I ISKAME O6TE 4 MANDATA DOTOGAVA DOKATO NE OSTANE I EDIN JIV BULGARIN A SAMO ***. TOGAZ "MATRIALA" 6TE OTGOVARQ NA IZISKVANIQTA ZA 4ISTA I SVQTA REPUBLIKA. DA SA NI JIVI I ZDRAVI NA6ITE BOGOVE, BOKATA I CECKO!!

30

Уорлик

преди 11 години

А този мисля, че не ми е искал разрешение днес да прави изказване.

29

Анонимен

преди 11 години

а истерията, а истерията ??!? Човека собствената си нервна система не може да опази, камо ли държавата!

28

БившКоренякСофиянец

преди 11 години

Здравейте циркаджий! Здравете и вие, Клоун ЦвЦв.Кофти е да си *** гербер, но на народа му става още по-кофти с всеки ден!А честито правителство на тикво-мутрите!

27

koko

преди 11 години

Не знам кой и как си върши работата Цецо - но е факт че не знаете нито кой ,нито какъв е , нито откъде е - изобщо нищичко за набедения от вас ,,терорист,,

26

IQ146

преди 11 години

Идват избори.Ей сега ще дойде следващото лято!А българският народ още не разбира,че не е важно ОТ КОЯ ПАРТИЯ ще е ПОЛИТИКЪТ, важното е ДА НЕ КРАДЕ! Тогава ще има пари за здраве, пенсии, заплати, благоустройство и развитие! Иначе всичко ще отива в приближените на политиците! И пари НЯМА ДА ОСТАВАТ! А без пари НИЩО НЕ СТАВА! НАЙ-ВАЖНИЯТ въпрос към всеки управленец е КРАДЕ ЛИ? И ако има и най-малкото съмнение, че този кандидат е КРАДЕЦ, не трябва да го избираме. За НИЩО НА СВЕТА! Независимо от КОЯ ПАРТИЯ Е! Почтени хора от БСП, СДС, ДСБ и всички останали? Да заповядат! САМО ДА НЕ КРАДАТ!!! Лява или Дясна политика? Какво значение има каква политика ще се провежда, АКО НЯМА ПАРИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО Й? Без ПАРИ никаква политика не може да се осъществява. Ще има само МИМИКРИИ, предназначени ДА ПРИКРИВАТ КРАЖБИТЕ-вижте дупките по пътищата!!! ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ! ЗАЩОТО ТАЯ КРАДЛИВА *** КРАДЕ НАШИТЕ ПАРИ!!! И ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР Е НАРУШЕН! Общественият договор, който гласи Ние плащаме данъци, а вие, политиците управленци, ги харчите съгласно закона за бюджета, не да ги КРАДЕТЕ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ!!!И накрая, КОЙ Е КРАДЕЦ, всеки сам ще реши. Аз лично този въпрос го решавам "Според делата". Така, както Иисус е съветвал.... Моят призив КЪМ ВСИЧКИ е от тази гледна точка да се обосновава гласуването, а не по сини, червени, пембени и тем подобни безполезни пристрастия и зависимости!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Е,този с образованието си на физкултурник и с капцитетните възможности на сивото си вещество само това може да каже.Не би могъл да измисли нещо друго,защото неговите кукловоди вече са му написали и накарали няколко пъти да прочете.Той нищо друго освенкорупционни сделки не може да прави,при това итях друг ги оформя.Каква консултация и по какъв въпрос може да даде този псевдополитик?Простоняма такъв.Това е форма за прикриване на доходи.

24

цецо и сие

преди 11 години

Не знам как са ни спец частите, но редовите полицаи са жива трагедия. Нямат ни визия, ни държание да внушат респект.Редовите полицаи трябва да са млади момчета - до 32 годишни, които е трудно да бъдат подкупени.А и да има физически тест всеки два месеца.В Испания за "Гуардия Цивил" е бягане 5 км за 25 минути в жегата. Ако не можеш - сори, не ти е мястото в полицията. И като се появят на никой не му идва на ума да им предлага да се почерпят... просто нямат вид, че обичат да се черпят.