105

Анонимен

преди 11 години

Цветанов, боба и лещата с тях се приготвят ястия, а не се гадае. Я виж на захар или кафе дали случайно в столицата нещо няма да каже .. бау?

104

Аз

преди 11 години

Според мен този не е камикадзе, а е трябвало само да постави бомбата и да се оттегли,но тези които са го наблюдавали са я взривили за по сигурно а и няма да могат да го свържат с тях.Затова така се е маскирал но са го прекарали.

103

МОСАД

преди 11 години

"Мъжът камикадзе по никакъв начин не е могъл да предизвика съмнения на територията на летищния комплекс. Влязъл е с голяма раница на гърба, не се е различавал от останалите туристи, разясни Цветанов."СВЕТОВЕН ОПИТ:Обикновенно самоубийците носят надпис, развяват плакати, обождат се до полицията и искат разрешение да се взривят и т.н. Между другото има и други камикадзета, които убиват народа си бавно, бавно, нежно почти ..., песни за тях се пеят и виновната опозиция срамежливо привежда очи....

102

провокатор

преди 11 години

не вярвайте на тези глупости-всичко е нагласено от американските тайни служби, за да ни поддикнат да влезем в капана на Америка и да участваме във войната-само че нашите дупета ще се пържат-помнете ми думата! Не може толкова бързоо израел да посочи с пръст виновните, още повече, че те отричат, ако са те,биха сами го разгласили, защото те се фукат с такива успехи, Израел и САЩ искат война с Иран-това е!

101

тъп и прост

преди 11 години

до лицето от снимката !!!ДНЕС ИЛИ УТРЕ ПОДАВАТЕ ОСТАВКА С БОЙКО БОРИСОВ ?????

100

Анонимен

преди 11 години

"Същият е използвал неистински документ - шофьорска книжка от американския щат Мичиган." - извинявам се, но със шофьорка книжка от Мичиган ли се влиза в страната??? Това ли е великата подготовка за влизане в Шенген и желязна проверка на границите ни (Цветан Цветанов: "Готови сме за Шенген" ), щом тоя се е промъкнал с шофьорска книжка (!) през границата? Утре някой ще влезе в страната и с брошура от Практикер! В нормалните страни се влиза в дадена страна с международен паспорт, а тук - с книжка, от Мичиган..... Браво, бе! И нали уж "сигурността била гарантирана, понеже взривът не бил в района на летището, а извън него"? - Така поне обясняваха още снощи! Тоя на камерите, ако е наистина камикадзето, къде е? Разхожда се с бомбата на гърба в супермаркет Пикадили, или вътре в летище Бургас?

99

Анонимен

преди 11 години

Шефът на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в празната глава. На мястото на терористичен акт, на улицата, пред камерите, върху площ от 2 м2, се бяха изтипосали Президентът на Републиката, 2 вицепремиери, министърът на външните работи, кметът на Бургас и т.н., а премиерът пътувал и той натам да не изтърве купона с медиите. С кой акъл тия от УБО (сега нареченото НСО) допускат такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място и то броени минути след първия взрив? Ако имаше още една, дори една по-малка бомба, това щеше да е истинска победа за тероризма. Държавен глава от ЕС и страна членка на НАТО + бонуси от министри и вице-премиери..

98

до 116

преди 11 години

ти или си сляп , или ***- кадрите показват човека американец в залата на аерогарата-нещо си се объркал

97

до 111

преди 11 години

ти ако ще правиш самоубийствен атентат- един автобус хора ли ще искаш да убиеш, или ще избереш леснодостъпно място, без видеонаблюдение с много повече хора,че да има ефект? Така беше и с кулите-взривено в извънработно време- ако беше 1/2 час по-късно, щяха да умрат 70 хил., а не 3 хил.Пак те си го спретнаха, за да нападнат Афганистан да търсят осама, после забравиха за него като превзеха държавата и опиума.Така беше и с Ирак-бяха приятели, после си развалиха бизнеса и ги нападанаха-ние чий го

96

Анонимен

преди 11 години

Цецо, кажи си за консултацийка относно " пробойните в националната сигурност", с парите от която си купи 2 от 6-те апартамента. Кой ти плати, и ти каква държавна тайна му разкри.

95

До 95

преди 11 години

... Това не е автобус, който отвежда чекираните до самолета (тук още се ползват такива летищни автобуси, понеже няма ръкави за отвеждане на заминаващите). Това е автобус, който прави трансфер от курортите до летище и оставя туристите пред "Заминаване". Това е преди чекиране, умник!

94

цветан цветенцето

преди 11 години

да, тук беше, пихме кафе и си поговорихме за международното положение и трябва ли България да участва във войната срещу Иран. Аз съм запазил чашата от кафето дза спомен, може и за ДНК анализ, мисля ,че нито една ядрена ракета, излетяла от Иран, няма да наруши ваканцията ми, защото ще бъда на Хаваите, съветвам всички лица и хора да направят същото

93

111

преди 11 години

Какво е камикадзе *** ли е или човек???

92

ДО 95

преди 11 години

НЕ СЕ КАЧВАШ В АВТОБУС КЪМ САМОЛЕТ,А В АВТОБУС КЪМ СЛЪНЧЕВ БРЯГ,ИЗВОЗВАЩ ГРУПАТАтъп кой е?

91

витко

преди 11 години

бъркаш 88, в момента трябва професионализъм от страна на компетентните ведомства и изпълнение от наша страна. Ние обаче не вярваме на ведомствата щото силно се съмняваме в тяхната компетентност, нещо, което лицето от снимката показва всеки ден. Затова се дразним. Раздали си постове, застанали на чело на държавата без да имат интелигентноста, опита, фасона за това.

90

до 103

преди 11 години

нищо не е забравено-няма как да го забравим- това е ежедневието ни, нито корумпирания депутат на ГЕРБ , нито Корумпираните ГДБОП, нито Фидосова с нейните порции-чакаме избори да ги издухаме и, помни ми думата, след една година няма да помним кои са ГЕРБ или ще ги псуваме само.Добре, че ще влезе в учебниците, че да се запомни този най-черен период от нашата история

89

sssssss

преди 11 години

Много си зле приятел.

88

прозд

преди 11 години

до сега не бях чувал за хипар-камикадзе,а тоя на снимката е сто процента хипар,а колко е камикадзе не знам?

87

до 102

преди 11 години

не ти ли е ясно че хилърито иска да ни набута в този филм- затова и праща новата посланичка.Нашите пастърми са за .....

86

Анонимен

преди 11 години

ТОВА КОЕТО ЗАЯВЯВА НЕТАНЯХУ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИЯ!НЕЗАБАВНО ПРЕЗИДЕНТ И ПРИМИЕР С ИЗЯВЛЕНИЯ И РАЗГРАНИЧАВАНЕ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ НА ИРАН КЪМ АТЕНТАТА АКО ЛИПСВАТ КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАВИСИМА!!!!