442

Анонимен

преди 11 години

българина вече във всичко се съмнява

441

какво се чудите?

преди 11 години

В Бг атентат се прави най-лесно ,.....факт ли е ,че имаме кадри--Калинки?Факт ли е ,че сме най-големите ---ПРЕДАТЕЛИ-ПРОДАЖНИЦИ ---за срамните ---5лева?Факт ли е ,че 23г.,само ---с далавери се занимаваме?Факт ли е ,че няма ДЪРЖАВНИЦИ ,а политици некадърници ,....на кило?Факт ли е ,че ПРЕСТЪПНИЦИТЕ в Бг си имат ---държава ?Факт ли е ,че имаме ---РАЗБИТИ СЛУЖБИ и --РАЗУЗНАВАНЕ ?ИМА ОЩЕ-----1001 ФАКТИ .......!Какъ е ---ПЛОДЪТ ,от всичко това ....?

440

0

преди 11 години

И той няма да им знае разписанието и ще влезне да види в последния момент да не би да е забравил кога е автобуса нали... Те са прости и ще се покажат на камерата.

439

TАЗИ

преди 11 години

Постановка ве4е сме я гледали....жалко 4е тоя път сме и домакин. Само е тоя път серията ще завърши с война срещу Иран....предния път беше с война срещу Ирак.

438

монах681

преди 11 години

Шофъора,ако е член на ДПС има следа))Нека си спомним последните изказвания на ***,обърках сокола - Ахмед Буркан.Който споменаваше за крайности и несигурност,че ще има радикали и прочие.Хизбула и Иран отричат.По принцип всяка терористична организация,която извърши деянието се хвали с това,дава своя почерк.А тук все още няма.Ако се появи след още ден,няма да е истина,понеже в момента е важно,кой се подписва под този акт! И тъй според мен,остава да е поръчка от ДПС и БСП

437

Анонимен

преди 11 години

Правилно думаха американците. Да разбием милицията в БГ за да създадем недействаща такава по хамерикански модел.. но с простовати хора, че да гледаме сейр. Такива ни трябват.

436

до 533

преди 11 години

Да ходят, ама тук се стрелят.......

435

монах681

преди 11 години

Не Шопия,а Шопландия не бъркай терминологията))

434

Генерал Луков

преди 11 години

Искате да кажете че този младеж на снимката е АРАБСКИ ТЕРОРИСТ СЪС ПЪЛНА СЪС ТРОТИЛ РАНИЦА....?!?! Искате да ни кажете че този,заснет на клипа със дългата коса и раницата е ТЕРОРИСТ?!?!.... И точно този се е САМОВЗРИВИЛ?!? И точно този е АРАБИН?!?!..... Този по скоро ми прилича на датски летовник-фен на Гънс енд Роузес,който притеснено чака датското си гадже,да не е забегнало със някой Български гларус....!!! Тази история все повече ми прилича на здраво съшита със ДЕБЕЛИ БЕЛИ КОНЦИ !!!!!

433

Анонимен

преди 11 години

Рекламно лице на Адидас - колекция лято 2012. Атентаторат е с папката в ляво, но милиционерксия PR отдел обича да заблуждава медийте понеже се е влюбил в младежа.Некомпетентност на буци.

432

до 527

преди 11 години

Е разкри ги тия мързели..... Трябва да има таен агент до всеки със слънчеви очила и шапка... особено през лятото са много подозрителни! Дано си разбрал иронията ми , *** такъв...

431

И кога ?

преди 11 години

Когато се обърне каруцата пътища много. А най-верния според мен сега е оставка на кабимета предсрочни парламентари избори.

430

др.Уотсън

преди 11 години

Абе Шерлок, това да не ти е автобуса Дупница -София че да пращаш по шофьора чанти с буркани бе ? В шопия нямате туризъм и автобуси- чартъри така че моля всички шопи да се въздържат от коментари, щото вече се попиках от смях !

429

монах681

преди 11 години

Споменах за охраната по летищата,понеже за сравнение в Германия съм наблюдавал охраната и реакциите им за съмнения в хората и в Англия,там наистина са много добре обучени.Неможе да влезе човек с тъмни очила и раница и шапка и да не се вземе под внимание всяка следваща стъпка....жалко за пострздалите хора....

428

Анонимен

преди 11 години

Mehdi Ghezali e

427

Анонимен

преди 11 години

на този по ми се ще да мисля че са му откраднали документите на плажа или от хотелската стая

426

Баш майстора

преди 11 години

За какво им е да внасят бомби от вън. Тук малко ли магазини имаме с провизии за бомби. Има клипове как се правят бомби. Само да не ми говорят, че било и наша война, че тогава става лошо , но за еврейте мамка и ***.

425

...

преди 11 години

Glavata mu, razbirash li, na 100 metra. No liceto mu nepokytnata-kato na snimkata na falshivata shofiorska knijka, koqto pyk e vzrivoustoichiva. Razbrahme vsichko za nqma i 24 chasa. Cetzo, ti si genii. A nie, nie sme ***...

424

БГ-Пародия

преди 11 години

Да попитам де не че някой знае отговора!Какво стана с взрива при Петолъчката,кой терорист уби трима работника....

423

АНАЛизатор

преди 11 години

Ози, ти ли си ?