34

Кина Статистиката

преди 11 години

12:02 19 юли, 12 Президентът Плевнелиев свиква съвета за национална сигурност на 26 юли19 юли 2012 12:18Плевнелиев да свика КСНС, настоява СтанишевЕ колко пъти, нали го е свикал вече...

33

до №6

преди 11 години

По време на управлението на БСП нямаше такива атентати ! ФАКТ !!! ---------------Факт е, че при управлението на БКП (синовете им са сега в БСП) са ставали най много атентати. Помниш ли Света Неделя? Факт е, че доказаха, че БКП са взривили църквата, по времето на БКП са станали 4 самолетни катастрофи на авиокомпания Балкан, факт е, че доказаха, че има замесени от БКП, факт е, че в тези самолети са били винаги известни личности! Факт е, че самата Татяна Дончева каза, че БСП е една фабрика.

32

възмутен

преди 11 години

Абе, всички вие, които плюете по този и онзи, защитавате политиката на сегашните ли? Тези, които с некадърността си и некомпетентността си, както във външната, така и във вътрешната политика, са виновни това да се случи - В последните две години България взе такава позиция, която не е в съответствие с досегашната политика на България неутралитет към Близкия Изток и невземане на страна. Много пъти България взе страната на Израел, което не беше добре дошло за Близкия Изток. Второто това военно сътрудничество между Израел и България, което беше много засилено, няма как да не въвлича България в близкоизточните проблеми, обясни той.

31

моника гелучи

преди 11 години

ААААААААААх Серж, неповторим си!Показа на хората, че тъпотата е свещена.

30

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА , ЧЕ СЛЕДИТЕ ВОДЯТ КЪМ "ПОЗИТАНО" 20 ????

29

БОЗО

преди 11 години

НЕНОРМАЛНИ ГЕРБЕРИ, АТЕНТАТЪТ Е СЕГА И ТУК, НЕ В МИНАЛОТО. СПОРЕД ВАС ОТГОВОРНОСТ ТРЯБВА ДА НОСИ СТАНИШЕВ?!

28

optimist

преди 11 години

Не се спря тоя червен *** да ръси простотии, откакто загуби изборите през 2009, не спря!

27

Анонимен

преди 11 години

абе съсела голям разбирач и критикар, като че ли няма нищо общо с дереджето на което сме

26

Кина от Позитано

преди 11 години

Другари! Въоръжената борба на пролетариата срещу световния империализъм започна! След успешната ация на бургаското летище вчера Партията започва организирането на партизански отряди по места. Обръщаме внимание на бъдещите кандидат-командири на партизански отряди, че разкриването на нови въоръжени звена ще се допуска само в околностите на действащи мандри! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!

25

bb

преди 11 години

мръсен ***...до кога ще ти гледам мазната селска мутра???н.

24

Китайчето

преди 11 години

Не мога да го гледам тоя мазен ***. Как не го е срам да се покаже и да говори глупости, *** с ***. Ама у комунист и срам - няма такова животно. Дано нищо хубаво да не му се случва отсега нататък, простака му с ***. Прав е ББ като казва, че това са абсолютни нагли същества, неродени от майка. Сега французите като го изритат и от ПЕС, ще му гледаме сеира по коя *** ще засвири, *** долен.

23

Запалката

преди 11 години

Това другари, ако аз управлявах никога нямаше да се случи. Просто супер-ченгето другарят Румен Петков щеше да иде да пие кафе с атентатора и от дума на дума, щяха да минат на уиски. А както знаете нашето супер-ченге Румбата никой не мож го надпи и като падне в несвяст атентатора нашият щеше да му преджоби раницата да види няма ли нещо за цап-царап и да намери бомбата.

22

Анонимен

преди 11 години

Другарю Станишев, това да ти напомня за вашето минало и по-специално църквата Св. Неделя?

21

Анонимен

преди 11 години

В случая Станишев е прав! Кога ще се свика този съвет ако не при терористичен акто?! Плевнелиев- пак не си в час?!?!

20

Анонимен

преди 11 години

и как може да се гарантира,че няма да има подобни събития????едно си баба знае.....тоя се доказа като досто ограничено момче.

19

аватар

преди 11 години

За какво да те викат бе очилатко,та ти даже не си ходил войник,а камоли решение да вземаш на такъв консултативен съвет.Такива политици като теб само война правят !!!!!!

18

гатанка

преди 11 години

На всяка манджа, меродия. Що е то?Отговор:незадоволен гей хамстер

17

сволачЪТ

преди 11 години

...*** !

16

Бутафорко

преди 11 години

Замълчи бе Гей.У тебе няма капка морал и уважение.Щял да прави вот на недоверие.Това означава вот за собственото ти управление,Ти се отричаш от това което си правил!!!

15

True

преди 11 години

Премиерът и вице-премиерът заедно със спецслужбите трябва да поемат отговорността за един терористичен акт, за който имаше предупреждения още преди 6 месеца, а не да си играят на разследващи. Това е резултат от "политиката на дюнерите" на ББ. Станишев единствено реагира като европейски политик. Няма смисъл правителството да се изсипва на събитията след като са се случили - негова задача е да ги предотвратява.