50

Чавес

преди 11 години

Тиквата оправи безработицата, оправи правосъдието, оправи икономиката, оправи спорта, сега ще оправи и "световния мир"

49

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Потапяй се, Тиква!

48

ДО 57

преди 11 години

Ти освен *** си една голяма мишка и къде видя нещо за руснаци в поста на 55 ????????*** прости неграмотни ***.

47

Анонимен

преди 11 години

Бат Боко - поеми вината ... вината е изцяло твоя и на твоите пионки Цеко и сие!

46

Анонимен

преди 11 години

От тая демокрация взе да ми се повдига гледайте да не ви застигне сирийската или либийската демокрация има много видове демокрации.

45

Анонимен

преди 11 години

57Ти си живото доказателство, че освен *** народ, си и невъобразимо неграмотен !!!

44

Анонимен

преди 11 години

Това е ужасен терористичен акт. Само че е мощен шут по настрания ви ***. Не може Боко от 2001 до сега да се пъчи по тв като награден кооператор до Беларусь колко много успехи имала България в антитероризъма как добре сме работели със западните и израелските служби. После щафетата да е поеме Цвъкьо и... да им го *** барабар с картофите. Да е само атентата - да кажеш случва се. Ама то не бяха Галеви, не беше оня даскал дето си изби половината рода и хвана балкана и още МВР го дири. Не беше Мирослава от Перник, не бяха записи на телефонни разговори + флашки + патрашки. Целия свят научи че в България може да бомбиш всичко и всеки и МВР да ти пръдне на оная работа. Зимата се палеха коли на поразия - МВР пак се ***. Цвъцльо и Боко се разхождат с по един взвод охрана - това е демонстрация на страх и немощ. Тоест всичките сигнали които изпраща България са от типа на "ела вълчо изяж ме" . Е вълка дойде. И ни ухапа. Не ни изяде, но ни ухапа и то лошо!

43

lul

преди 11 години

тоя що пак се прави на мъж?каквото каже все е излъгал...нима не помня...когато каза,че ние от арабите лошо нема да видим...щото на всеки ъгъл имало дюнер !?! ко праим сега?що не кажеш и на *** да правят дюнерджийници и да си живеят спокойно?..ама верно кажи им...

42

Анонимен

преди 11 години

Аха ... Цв>Цв. казал, че нямало информация през Януари да са ни предупредили ... Значи, какво излиза ?! Че всяка една медия в стрната - ТВ, Вестници, Интернет, Радио са си го измислили ?!

41

v

преди 11 години

koito i da ni predopredi nie nqmae nishto na sreshta nali mse v NATO nqma nito voeni nito policiq nito jendarmeriq nishto nqma me vsichkoe koronpirano i da sa znaee li nashte nikoi nqma da otide da si dade gaza za 600 leva shtoto nashite policaii vzimat tokova i ako ne sa korompirani shte umrat ot glad

40

Анонимен

преди 11 години

Тоя да не говори от мое име нищо общо нямам с тия евреи най-добре да си хващат влака и да се взривяват в Израел колкото искат тука раота нямат.

39

селянин

преди 11 години

Завъдиуме и тероризъм напоследък.

38

Анонимен

преди 11 години

49Например можеше да се отнесът много по-сериозно когато ни предупредиха Януари месец... Най-малкото...

37

n

преди 11 години

taka e shtoto nqmame narod na sreshta edno tapi Rumanci se opravi a nie oshte stoiim i ni tapchat

36

Анонимен

преди 11 години

А, аз се надявах да излезе с изявление за оставка. Уви ... пак безочливи.

35

Анонимен

преди 11 години

Барем да вземе да ги извади поне този случай от будната кома нашите политици.

34

Анонимен

преди 11 години

Борисов, какъв световен мир те гони тебе бе?! Мир не е имало от 1914 година на миналия век. Толкова пък да е сбъркан този човек.

33

Да му мисли Иран ...

преди 11 години

"... народите на България и Израел ще излязат по-силни и сплотени от това "немислимо бедствие"?!БОЖЕ, ама това не е и от Винету!Прочее, мир на душите на загиналите!

32

ххххххх

преди 11 години

водещо и значимо са неговите открития

31

n

преди 11 години

boiko pak shte e centar na vnimaniq i pak she chupi stoiiki kato bivsha mutra da e.a i selqnina mu svalqtei go b exora zahto malchite bax go i v bivshata omrqla oxrana i skapaniq starshina sega ministar she se pravi chekedjiq