135

DO 148

преди 11 години

GERB NE TE NABUTA DAPLASHTASH SKAP TOK- DOGOVORITE BQHA PODPISANI OT TROINATA KRADIZIA ZA KOETO TE POLU4IHA LUKSOZNA PO4ERPKA, TAKA ,4E GLASUVAI PAK ZA BSP

134

матряла

преди 11 години

ОСТАВКА !

133

Анонимен

преди 11 години

Нека *** от БСП да видят как се управлява, и че няма кампромис за айдуците независимо от цвета. Но комунист кожата мени си, но нрава-никога.

132

Dido

преди 11 години

Абе Google нищо не показва за задържан депутата от БСП по време на правителствата на БСП ... Т.с. или са много честни или гарван на гарван око не вади както е казал народа ... кой е правилния отговор? А за доклада дето нищо не се казвало - ами другарки и другари, че доклада е критичен, критичен, ама със сигурност ще е по-малко критичен от колкото по времето на Станишев!Не забравяйте,че тогава ЕС едва не ни изрита, а сега ни слага пред Румъния!Като критикувате,вземайте нещо за база за сръвнение .

131

НА СНИМКАТА

преди 11 години

Изпаднал *** от 3-ната коалиция...!

130

хомо сапиенс

преди 11 години

Какво искате от маймуняка бе хора.То в Монтана ако има останали малко човеци те няма да са Герб.

129

тъп и прост

преди 11 години

Век и половина БСП управлявала България !!!излиза че БСП е на власт от 1862 год. - ОТЛИЧЕН 6 по История.

128

Расъл у Расник

преди 11 години

Въпрос - защо публикувате снимката на този ...... Махнете я и на нейно място сложете надпис "Премахнат поради нарушение правилата на сайта"

127

прасчо

преди 11 години

Колко е гадно,червени платени писарушки,веднага да заливат с предложения как ще гласуваме за БСП и креатурите и...да не би те да си нямат Цветелин,питам....ГЕРБ трябва да бъдат сменени,но БСП,Кунева....брррррррррррррррр,не мерси !!!

126

Седесар

преди 11 години

На герберите всеки може да им търси всякакви кусури, но най-малко право имат смешните и безсрамни червените *** и позитанковци, които още не могат да проумеят, че са загубили изборите и че никой не ги иска. Айде влево по пътя към светлия комунизъм-идиотизъм.

125

galivlad

преди 11 години

Много неща ще се изпишат по адрес на набеденият за сега депутат, много и псувни ще отнесе както той, така и партията хранителница издигнала го за поста! Били събрали много доказателства и много неща са били казани от него тази седмица. Спомнете си колко неща си бяха казали медиците от Горна Оряховица и бяха им издадени присъди от вътрешният министър още на трубуната в народното събрание, какво се оказа в крайна сметка, едно голямо нищо! Събирането на доказателства е слабото звено!

124

Гюбелс завижда

преди 11 години

Едно им признавам на ГЕРБ. Това е първата партия, която използва малко по-хитри манипулативни техники. Излиза доклад в който е написано, че в България мафията е на власт и те арестуват един от "своите" :) Този *** са го били приготвили доста отдавна и само са чакали подходящ момент. Кой *** ще повярва, че докладът и ареста на гербавия са случайно съвпадение?

123

тъп и прост

преди 11 години

БРАВО НА ГЕРБ - БЕЗ ТЪРГ ИЛИ КОНКУРС !!! както е по закон ...На извънредната сесия съветниците решиха да дадат съгласие да се учреди безвъзмездно право на строеж, без търг или конкурс, за срок от 10 години, в полза на Сдружение с нестопанска цел СПОРТНО ДРУЖЕСТВО ЕТРОПОЛЕ" върху недвижим имот - публична общинска собственост, представляващ Спортна зала 1 - Чавдар" със застроена площ от 1058 кв.м.

122

До 146 Стан

преди 11 години

Век и половина, в младежката школа на ГРОБ не ви ли учат да броите?

121

Анонимен

преди 11 години

BRAVO NA GERB.HVANA GO I NE GO PRIKRI ZA RAZLIKA OT BSP

120

До 143

преди 11 години

Тя простата комунистическа *** край няма!

119

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До Кайо 129, Абсолютно съм съгласен с теб. Наистина по-скандално правителство от това не сме имали никога, а отказа от АЕЦ ''Белене'' е едно от най-големите престъпления, извършени през последните 20 години...Герберите ни набутаха да плащаме скъп ток още поне 50 години, а най-лошото е че тепърва цените на всички суровини, стоки и услуги ще растат главоломно, защото когато тока скочи => всички цени също скачат!

118

Анонимен

преди 11 години

Искам форумците от детскотоГЕРБ да ми обяснят защо някой си мисли че в Брюксел някой ще се въже на плосък милиционерски ночер. Аз съм убеден че от момента на публикуването на статията посланика ни там е счупил телефона да звъни и да я тика в лицата на еврочиновниците и да обяснява колко са велики ГЕРБ. Все едно там всички са идиото.

117

Stan

преди 11 години

Каквито и да са били герберите, какъвто и да е доклада на ЕК, Герб е единствената засега алтернатива на крадливите комунисти, които за век и половина са ни унищожили като държава.

116

Анонимен

преди 11 години

Da be - GERB lovili mafioti - ako be6e taka to cqlata partiya trqbvashe da se predade na organite na reda...