181

тъп и прост

преди 11 години

Утре сутрин по сутрешните блкове ще видите как дяволът чете евангелието ... Ще разберете че всъшност те не ни оплюват,дори напротив,хвалят ни ... Що се отнася до лицето подвизаващо се под ник СТРАНДЖА -бих го попитал:1.Според теб Българите живеят по-добре сега , цените са по ниски от когато и да е , съответно доходите са по-високи от когато и да е , така ли ???2.Защо не падна газта с 13% - така както обяви ББ навсякъде,напротив повиши се ???

180

Професора

преди 11 години

Мисля ,че ако народът не се надигне и да измете мафиотите,то на следващите избори хунтата ще има самочувствие да извърши широкомащабни фалшификации.

179

хаха

преди 11 години

А вие какво очаквахте,похвали ли?Тези дето щяха да борят престъпноста с закони и ефективно работеща съдебна система сега си вадят очите кое е правилно и кое не.На четири години един и същи бардак,сменихме *** преди 3 години бардака пак същия.

178

Анонимен

преди 11 години

Тези в лудниците не почиват ли след обяд и кои им е дал комп.? Онзи като стигне до 900- та точка и ще ги сложат да спят

177

Няма лошо,напротив!

преди 11 години

В България има около 9000 пожарникари, останаха живи и около 15-20 мутри. Преди три години ние избрахме един от тях да ни управлява. От една страна той нищо не е направил, освен да се таралянка по телевизиите, а от друга продължаваме да си го искаме. Изобщо не се интересувам от доклада на ЕК. Радвам се, че един бивш пазач на бай Миле, чийто речников запас не съдържа повече от 20-30 думи може да е премиер на европейска България. Поздравявам всички ***, които го избраха. Хайде бонжуар !

176

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Никъде в критиките не се споменава за кражби и никой не ни е спрял еврофондовете... - има грешки разбира се, но кой безгрешен - дрОгарите ли?...

175

Истината

преди 11 години

В тези доклади е описано много меко положението. Истината е, че ГЕРБ са гола вода, а след тях идват другите некадърници и крадци - БСП. В България бъдеще няма.

174

Професора

преди 11 години

Забрави,че страдаш от раздвоение на личността и не си написал коментара в стил "баба" с думи като "Ке" "ме" и тн.

173

Анонимен

преди 11 години

мисля , че догодина герб ще спечелят пълно мнозинство в парламента

172

Поверително!!!

преди 11 години

Черновата на 5г.моритингов доклад от ЕС бил изготвен в подземията на Позитано 20,обаче интересно защо липсват критиките към правителството на серГей,а бил издълбоко обхванат процеса в които бойко е на власт,а ИСТИНСКИЯ доклад от ЕС пасти да яде пред този,които е дело на маистор-конспираторите на майката 100-летница партията на измамите и кражбите...

171

iliq

преди 11 години

As te pozdravqvam za tova napisano po dolu...Samato istinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

170

225

преди 11 години

Абе *** ходи си сложи въжето бе *** , такива зарази като теб са най големия проблем в страната само реве и повръща. Наистина ако се гръмнеш на никой няма да липсваш. *** Пълен!

169

Анонимен

преди 11 години

Герб са велики, мачкат наред. Изправиха се срещу мафията в Бьлгария единствени. Ще управляват още дълги години. Комунистите застават зад всеки престъпник и корумпиран тип само за да пречат на управлението и това го виждаме всички избиратели. До сега не гласувах но сега ще подкрепя герб. Единствените от 89 год. които работят и спират престъпноста.

168

ББ

преди 11 години

можеше и да е по-лошо

167

7 част последна

преди 11 години

81. Обичм кафето да ми е втора цетка с бъркалка втора употреба.82. Още повече ме радват бездомните деца, когато са гладни. 83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева. 84. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност. 85. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите. 86. Кеф ми е когато лекарят ми ми каже, че дължа 50 лева за един обикновен преглед и консултация. 87. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони. 88. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази. 89. Кефя се когато по тротоарите няма място от паркирани коли90. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви. 91. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинея Бисау. 92. Приятно ми е, когато някой психопат спечели избори. 93. Много ми е гот, когато родителите ми живеят на заеми. 94. Радвам се като някакъв изрусен, детствен *** ме срещне на улицата и ми каже:Скъпи, обичам те! Или нещо подобно. 95. Радвам се, когато разни *** с костюми за по хиляда лева, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извъннормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите на островите Тонга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по шест бодигардове, жените на които се занимават с това да си купуват *** от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата някога ще се оправят. 96. Харесва ми самозвани професори, въртящи по 10 фирми, да пишат двойки, защото по време на лекциите сме ходили на работа. 97. Защото умирам комплексари да ме третират като роб/иня. 98. Защото няма по-голяма наслада да уча в бунище. 99. Защото много обичам екстремния спорт - "разходка по родните ни улици"

166

ИСТИНАТА

преди 11 години

Докато опозицията (разбирай БСП) държи финансите (разбирай милиардите откра.днати от българина), те ще имат възможноста да клатят власта с всякакви непозволени прийоми и хватки! От както БСП са в опозиция нищо съществено, което да подкрепи положението на българина не сме видяли... Опозицията полага неимоверни усилия и финансови ресурси, за да съботира всичко разумно създадено от сегашното правителство, което би помогнало за преодоляване на кризата. В никоя страна в Европа не съм видяла таклова чудо ,където опозицията , съботира всяко начинание ,което би помогнало на страната! Въпреки неистовите опити на БСП да фалира България и с това да ни покаже , че ГЕРБ не са способни да управляват страната. Въпреки взривовете, пожарите, и какви ли не още проблеми, нещата у нас се подобряват макар и бавно, и то на пук на ония мър.льовци и мър.зеливци от БСП. Те могат да ни вземат всичко , да ни фалират , да ни принудят да гладуваме(заради новата АЕЦ Белене), но не могат да ни вземат това което мислим и имаме в съзнанието си! Всичко могат да ни вземат БСП , но нашата вътрешна убеденост и омраза към тези кра.дци и моше.ници не могат да ни вземат или изтрият!

165

Професора

преди 11 години

Борисов защо се криеш като мишка.Когато кукловодите от БКП ти казваха "Ние ще ти дадем власт,ще управляваш страната,ще ти назначим съветници и няма да имаш грижа за нищо" ти да не би да им повярва?Генералите от БКП слагат на власт зависими хора,хора с тъмно минало,защото са им удобни.Държат ги и когато трябва бушонът гърми.Да Цветелина е милиардерка,но парите не са нейни,тя отчита по-голямата част на комунистите.Да Цецо има 6 апартамента,но е спечелил милиони за други хора.Герб=срам и позор!!!!

164

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ДрОгари , и да мяучите,да пищите ,да се свивате в бедност свиквайте. По- зле ще става за вас занапред,за по- добре не си и помисляйте. Живейте само за храната си и нас членовете на Партия Граждани за Европейско Развитие на България/ ГЕРБ/ не ни мислете ,завиждайте ,плачете ,тръшкайте се ,скубете си косите ,но никога,никога няма да сте като нас.

163

Анонимен

преди 11 години

Другари, обявявам всеобщ бунт, слизайте от вилите в бояна, бистрица, драгалевци и да вземем власта на жълтите павета

162

Реалист

преди 11 години

Е то на всеки му е ясно че не сме перфектни , всеки знае че в тази страна има още много неща да се поправят. И ГЕРБ са първите който почнаха да ги поправят. Ако някой е очаквал доклад че всичко е супер значи живее на дуга планета.