46

до 400

преди 11 години

600 милиона дългове , а колко струва оборудването, а земята под кремиковци

45

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

На РМД-тата е редно да се казват костовки...

44

Янис

преди 11 години

Иван Костов като най-големият крадец по-време на прехода е напълно нормално да защитава съдия Тодорова,защото благодарение на тази съдебна система и на такива съдии той не е в затвора.

43

Анонимен

преди 11 години

Тука само *** ли пишат , Костов се изказва много правилно , но няма кой да го чуе , защото трябва малко акъл за тази работа , а като го няма си седш в *** и можеш само да грухтиш , това и правите.

42

303

преди 11 години

Съдиите са хора като всички и когато срещу тях застане някой олигарх или човек с много пари и влияние как да съдят по съвест когато и те имат семейства...........Просто в БГ не трябваше да допускаме някои да стават така недосегаеми,....... това е....Съдиите не могат да свършат сега това което българските управници не трябваше да допускат. Тази безнаказаност не е от съдиит, тя от това че на някои им позволихме да се чувстват недосегаеми.

41

do 42

преди 11 години

А сегашните нямат никаква вина, нищо, че от 3 години са на власт, нали?

40

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

При Костов всичко е ясно... - неясно е само каква част от икономиката е негова - 25 или 50 процента...

39

бимба

преди 11 години

А кой ги създаде тези мафиоти? Костов помните ли краха на банките, ограбването на спестяванията на хиляди ,хиляди хората Пирамидите? А пенсиите? Още ли имате всички вие очи да застанете пред нас. За съвест не трябва и да се споменава. Дойдохте от партийните структори на БКП и изведнъж станахте големи демократи. Какво се промени? От левия джоб в десния. Това стана. Какво още искате? Не ви ли стига изпитата народна кръвчица до сега , че още и още искате.Дано ви приседне!

38

анонимен

преди 11 години

На тази снимка в очичките ми прилича на цар Киро.

37

optimist

преди 11 години

Вина за сегашното ни положение имат всички предишни управляващи без изключения. Някои като Виденов и Станишев имат огромна вина, други като Костов и царя - по-малка.

36

chicago

преди 11 години

Болшевишкия *** Борисов е първият премиер на България след 1990г който си позволи да национализира частни професионални фондове.При управлението на болшевишкия *** Борисов младежката безработица нарасна над 50%,бяха източени фискалния резерв и здравната каса.Посегна се и на сребърния фонд и въпреки тези рестрикции на държавата беше лепнат още 1 милиард дълг.При болшевишкия *** Борисов за първи път 3 години няма актуализация на пенсии и детски надбавки поне с годишната инфлация.

35

Анонимен

преди 11 години

Ало до 34 стига с този 1 долар , чвно с от финансии понятие си нямаш , но да ти кажа не са 1 долар 600 милиона лева дългове , за толкова се продаде Кремиковци.

34

ЕС

преди 11 години

АВТОБИОГРАФИЯ на И.Й.Костов----"БАЩА НА КОРУПЦИЯТА,ПОГУБИЛ---СДС"-----друго няма !

33

Анонимен

преди 11 години

Do умпена ЕС 32 и къде ас тези 600 млн. , Костов ми е комшия , не съм го виждал да ги пренаяс и закопава в градина нещо , не съм го виждал и да изглежда като българин имащ 600 млн. , сигурно за онзи свят си сги пази

32

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

25За всички при социализма беше ясно, че дипломата от средното образование беше показател за образованост /висшето беше доста извратено с привилегиите на активните борци/... - защо се твърди, че Борисов е необразован и *** след като завършва със златен медал...Гледал съм почти всички негови знакове интервюта и по-голяма всеобхватност и задълбоченост от това, което се случва в държавата не съм виждал при друг...

31

ан

преди 11 години

ТОЗИ И НЕГОВИЯТ МИСТЪР 10 ПРОЦЕНТА УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА. СЛЕД ТЯХ ДОЙДЕ ПЪДАРО ОТ МАДРИД. ТОЙ НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ. СЛЕД КАТО ПЪДАРО НИ ОПРАВИ ДОЙДЕ ТРОЙНАТА ЛАМЯ. ТАЗИ ЛАМЯ ИЗЯДЕ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗЯДЕ. СЛЕД ЛАМЯТА ВЕЛИКИЯТ НАРОД НА БГ СИ ИЗБРА НАЙ УМНИЯТ И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НА СВЕТА. ТОЙ УНИЩОЖИ МОНОПОЛИТЕ ЕРЕПЕТАТА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ГОРИВАТА И СЕГА НАРОДА ЖИВЕЕ И ПЕЕ. ТОЗИ НАРОД ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ СВОБОДАТА СЕ ПЕЧЕЛИ С КРЪВ А НЕ С НЕЖНИ РЕВОЛЮЦИЙ И МЕКИ КИТКИ. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

30

ЕС

преди 11 години

И.Й.Костов работи в Бг само и единствено ,....за СЕБЕ СИ !Не дели с никой.....!Чакаме до година да НЕ влезе в Парламента ,като загуби ---ИМУНИТЕТЪТ--,за да бъде съден !

29

до костов

преди 11 години

костов, явни си бил лош ученик- ако се обърнеш на 360 градуса, пак си в изходна позиция. Трябва да се съдят всички приватизационни сделки от началото на прехода-кой продаде кремиковци за 1 долар, кой разруши цялата икономика, продавайки я за жълти стотинки на чуждестранни загробвачи, кой даде мариците на американците, кой уби селското стопанство, кой продаде БГА балкан, че даже после ни осъди Чьорни да му плащаме-хем без пари я взе, хем му платихме,

28

Анонимен

преди 11 години

не ме интересува какъв е...знам само че когато управляваше той ЛЕГАЛНИЯ ДРЕБЕН И СРЕДЕН БИЗНЕС дишаше и се развивашесъжалявам но една държава не може да е само чиновници полиция военни и роби из заводите...

27

ЕС

преди 11 години

И.Й.Костов---''БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА",единственият политик без ---АВТОБИОГРАФИЯ,САМ СИСИПАЛ ----СДС---,откраднал от Бг -хазна ,само 600 м-и-л-и-о-н-а $$$$$,няма рима ,НО Е ВЯРНО!