53

Анонимен

преди 11 години

В БГ крадеш крупно: Ковачки, Топлото, вземаш подкупи, прегазваш хора на пешеходна пътека, подправяш си дипломата те осъждат условно. Но краднеш ли нещо, за да оцелееш, пушиш джойнт или някаква друга кокошкарска работа отиваш в затвора...

52

arhar

преди 11 години

Дали са й условна присъда ...И сега какво излиза ? Ако не са й забранили да е съдия, значи в съдебната система ще имаме осъдени магистрати, които ще ' правораздават ' ?

51

Анонимен

преди 11 години

Ей много честни тези съдии, бе! Вън корумпирания мафиотски слугинаж от съда! Всички да се уволнят и на тяхно място млади съдии с нов морал. Нали в България специалност право е в тройката на най-изучаваните специалности? Има богат избор от образовани кадри с все още неопетнено минало и не толкова богат опит в корупцията. Какво им дава правото да се чувстват и да се държат като несменяеми? Единствено безнаказаността. Наказанията и бонусите в работата е нормално да вървят ръка за ръка - справедливо

50

Сашо

преди 11 години

Само едно не разбрах, тя казва че това е инициирано от този Стефанов добре, но тя не е ли поискала и приела подкупа? Или има предвид че ситуацията е инсценирана, че насила са и набутали тези пари, както по филмите полицаите сами слагат наркотици в дома ти и после ги "намират"?

49

Varna

преди 11 години

Нагла корумпирана свинкя. Бивщият пандизчия Стефанов - по едно време "преприемач" излъгал половин Варнаделеще с нея. Що народ излъга и тази свинкя отдъждаще в негова полза. След товадейността се разшири - Стефанов и стана брокер.Малка е тази присъда за тази корумпирана свинкя..

48

коментар снимка

преди 11 години

С няколко десетки хиляди лева в чантата, съдийката изпраща с доволен поглед и усмивки поредния оправдан от нея престъпник!

47

Анонимен

преди 11 години

да се събират да протестират дето така са я осъдили и уронват престижа на съдебната система. не е честно толкова много съдии да взимат подкупи а само тази така са я нарочили горката че сигурно ги е гритикувала и тя.

46

ОЛЕЛЕ

преди 11 години

Този из-----д остане ли на работа,ще продължи ли да раздава правосъдие,ще продължи ли да черни страната ни и да трупа пачки от продажността си и от свинското си поведение на продажно л-----0?

45

Данъкоплатец

преди 11 години

Поналяла се е! Браво, добре се е "трудила".Като се замисли човек болшинството "магистрати" стават такива именно заради материалните облаги в този бранш. И никак не е чудно някои да имат имотни състояния в пъти превишаващи доходите им. За адвокатите пък да не говорим...

44

Анонимен

преди 11 години

тая като я гледам за обяд може да удари две кила пържоли и една диня за десерт. сигурно и е голяма издръжката за храна и за това е заработвала допълнително

43

ужс

преди 11 години

ужас! в едни северни държави дават за по-малък подкуп 6 години ЗАТВОР. Е за какъв Шенген бълнуваме? Те да не са ненормални, да си вкарват престъпниците (в лицето на нашето правосъдие) в къщата. Наполовина вече веднъж ни пуснаха де, ама да ни отворят и сейфа - нЕма да стане.

42

омерзен

преди 11 години

Е,как да върви напред България?

41

Anonymous

преди 11 години

*** ***

40

Сашо

преди 11 години

Цирк,пълен цирк е тая съдебна система........до кога ще ги търпими тези ***?

39

Гилотен

преди 11 години

до ВМХващат те, делкаш сумата (с която са те хванали + % от предишните) и си осъден условно, всичко е затворен кръг и нищо не излиза от "системата"

38

Анонимен

преди 11 години

излагация

37

Анонимен

преди 11 години

хайде брюксел чакаме доклада да излезе ,ама добре гледайте какво става в наща държавица ....

36

Бо

преди 11 години

Тая се е освинила - буквално!

35

Боб Марли

преди 11 години

В контекста на тази "присъда", жалките протестчета на съдиите от миналата седмица придобиват кристална яснота. Подобни присъди показват колко корпуцпията е срастнала със съдебната власт. Целта на протеста беше чисто и просто, за да се запази това статукво.

34

баси

преди 11 години

БРАВОООООООООООООООООООООООООО видяхте ли че има справедливост? кай каза че съдиите само бездействат.