46

ДО 49

преди 11 години

НЕ СИ В ЧАС НАКАЗАНИЯ НАЛАГА САМО И ЕДИНСТВЕНО ВСС! ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ЗА АПЕЛАТИВЕН ЧЕ БИЛ ВИДЯЛ ДРУГИ ДЕЛА ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ДЕЦАТА СИ АКО ИМАШ ТАКИВА!

45

Анонимен

преди 11 години

Кога ще видим гърбавите тикви и мутри изправени пред съда.

44

Анонимен

преди 11 години

Интересувал съм се дори съм чел защитата и в Правен свят и мисля че всико което се прави срещу Тодорова е на политическа основа! Освен че 11 години се е водило следствие, сменен е един следовател който е тръгнал в правилната посока и е писал писма до МВР за участие на полицай в груповото изнасилване делото му е било отнето и дадено на "правилния" следовател който не намерил човек от МВР замесен в случая едва когато постъпва при Тодорова тя изисква проверка и се оказва че има полицай замесен в сл

43

Емигрант

преди 11 години

Ха -ха докато си хортушате Съдии адвокати и въобще МАГИСТРАТИ спъват демокрацията ш БГ. Докато позволявате тези некъдърници или корумпирани типажи да си жишеят безотговорно в БГ-то няма да видите бял ден

42

до 47

преди 11 години

Подкрепят разсъжденията ти за правителството но категорично не съм съгласен че Тодорова е света вода ненапита.Ако има погасени по давност дела защото в продължение на 4г. тя не е написала мотиви към присъдата..това не е за уволнение а за наказателно дело ..за възпрепятстване на правосъдието. Ако твоето дете е изнасилено и престъпника отърве кожата защото за 4г. някакъв съдия-мъдия не е написал мотивите ..как ще се чувстваш байно?За 4г. аз завърших право...основния курс...

41

belasica_22

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ ОТ ТУК НАТАТЪК ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА РОДНИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И НИКОИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМ ИЗИСКВА ПРОВЕРКА.ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ С ПО 5000ЛВ НА ГЛАВА НА ВСЕКИ ,КОИТО ПО НЯКАКЪВ НАЧИН Е СВЪРЗАН С РОДНОТО ПРАВОРАЗДАВАНЕ И ОПИТА НА НАШАТА СИСТЕМА ДА СЕ ИЗПОЛЗУВА И ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ НА НАШЕТО ДЕРЕЖЕ ДЪРЖАВИЦИ.

40

Анонимен

преди 11 години

ВСС да подават незабавно оставка, а главния прокурор да си застане на мястото.

39

анонимен

преди 11 години

Всезнайко,никаква и никога лоша дума за г-н Борисов, Заставам зад теб и те моля да призовеш г-н Борисов срещу клеветата на г-ца Сисил Каратанчева , че е посегнал на нея , когато е била 14 год./ вестник 24 часа/.Тъй като г-н Борисов никога е се оставял на подобни провокации/Костов, Станишев. М.Кунева и прочеее/ , той сигурно е уведомил Гл. Прокурор за клевета и завел иск и явно , че хора от кръга на г-жа М.Тодорова , отново се опитват да стопират ПРАВОСЪДИЕТО.Да кажеме СТОП на своеволието.

38

ха-ха-ха 38

преди 11 години

Ти явно не си разбрал брат. Да, при проверка на инспектората тази е наказана за забавяне N на брой дела. При нова проверка, но вече в апелативен съд се установяват още един куп други дела пак забавени от нея и за тях е образувано второ дисциплинарно производство. Тези процеси са аднимистративни, а не наказателни, за това и при тях няма комулация на вина - т.е. това, че са я наказали за 10 забавени дела не погасява отговорността и за забавени други дела по същото време.

37

ok

преди 11 години

Добрата новина е, че ченгеджийските пропагандни номера на българският Гьобелс Цв.Цв. не минават пред Европа. Правителство, съставено от мутри, физкултурници и трафиканти, 3 г. се опитва да омаскари един интелигентен и безупречен професионалист като М.Тодорова. Крадеца вика дръжте крадеца - основният прииом на гербаджийската пасмина. Всички знаем, че правораздаването има големи проблеми, но те са основно в следствието и досъдебното производство, където *** *** не могат (или не искат) да съберат годен доказателствен материал за пред съда. Ако поне мъничко се позамислите, ще прозрете че съдебната система е последната преграда пред установяването на диктаторски режим тип Путин в България.

36

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

БОКО" ПОЕХ АНГАЖИМЕНТ ДА НЕ Я ЗАКАЧАМ,АМА ЦЪРИ НАЛИ Е *** НАРЕДИЛ ДА Я УВОЛНЯТ!"АЙДЕ СЕГА КОВАЧЕВА ОПРАВЯЙ БАКИЙТЕ

35

до 666

преди 11 години

И как разбра че са доказани престъпници при положение че присъдите на Тодорова са потвърдени на по - виоска инстанция? *** ПРОЧЕТИ МАЛКО И СЕ ОБРАЗОВАЙ ПРЕДИ ДА ХВАЛИШ ГЕРБАВИТЕ !

34

баи Иван

преди 11 години

съдиите (мнозинсвото) а и съдебната система ОПределено не обслужва интересите на Българското общество. . Време е да им го покажем независимо от сремежа да си намерят Извенение и хиляди оправдателни причини че не така !

33

Анонимен

преди 11 години

ГАРВАНЪТ СЕ ПОМЪЧИЛ ДА ИЗВАДИ ОКОТО НА ДРУГ ГАРВАН И ДРУГИТЕ ГАРВАНИ СЕГА ИСКАТ ДА ГО РАЗКЪСАТ! /че и "орлите" и те...!/

32

29

преди 11 години

Абе пич ти голям защитник на тая *** се извъди :))). Да не те е оправдала и тебе по давност? В случая тъпите ти коментари са неуместни, защото материала е за уволнената овца, а не за Янева. Това, че тази не е единствената *** в системата не означава, че трябва да я държим и да и даваме бонуси!!!. На теб известно ли ти е, че едното от забавените дела е за грабеж и групово педофилско изнасилване??? По това дело следствието е водено некадърно и е продължило 11 г., но и тази *** го е мотала на бюрото си с *** оправдания цели 5 г.!!!! Резултатът е, че е прекратено по давност!!! ОК дай да игнорираме обстоятелството, че на другите не им е потърсена отговорност. Значи ли, че тая овца също трябва да бъде оневинена? Така че аз предпочитам да гледам позитивно на нещата - една *** по-малко в системата, което е малко по-добре от една *** в повече. Иначе на всеки нормален в тая държава му е ясно за какво иде реч - просто едни корумпирани *** - начело с Цуци и кохортата с него, понеже са в по-добра позиция си разчистват сметката с други корумпирани ***, като тази овца Мирослава. От това нито аз нито ти печелим, правосъдието е със затихващи функции, а целта е ако може чрез всякакви маневри изобщо да има такова за нормалните хора. Но това вече е друга бира.

31

666

преди 11 години

КАКВО УВОЛНЕНИЕ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ??!!!СЪД И В ЗАТВОРА НА ТАЗИ СЪДИЙКА УМИШЛЕНО ДОПУСНАЛА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ С ГОРДО ВДИГНАТИ ГЛАВИ.ТЯ ТРЯБВА ДА Е НАЧАЛОТО НА ТОВА КОЕТО ВСС ПОДЕ КАТО КАМПАНИЯ.ИНАЧЕ НЯМА ДА МУ ВИДИМ КРАЯ.

30

Всезнайко

преди 11 години

ГЕРБ са най добрите управляващи, дано управляват няколко мандата, за да има бъдеще България.

29

ДО ХА-ХА-ХА

преди 11 години

ЯВНО ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ НЕЩО ВЕДНЪЖ Е НАКАЗАНА ЗА ЗАБАВЯНЕТО НА ДЕЛАТА С 15% И ВТОРИ ПЪТ Я НАКАЗВАТ С УВОЛНЕНИЕ! ПРОТИВОЗАКОННО Е ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ВСС ИМА ПРАВО ПО ЗАКОН ДА ЗАПОЧНЕ НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ СЪДИЯ В 6 МЕСЕЧЕН СРОК ДЕЛАТА НА ТОДОРОВА СА БИЛИ В АРХИВ И СА ИЗВАДЕНИ ЗА ДА И ЗАПОЧНАТ ПРОИЗВОДСТВО СЛЕД 2.5 ГОДИНИ! РАЗБИРАШ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! НО АКО СЕ ПОКАЖЕ СПИСЪК С ВСИЧКИ ЗАБАВЕНИ ДЕЛА И СЪДИИ ПО ЗАБАВЕНИ ДЕЛА ЩЕ СЕ ВИДИ ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ И ЧЕ ВСИЧКИ ИМАТ ЗАБАВЕНИ ДЕЛА!

28

anonimen

преди 11 години

Zasto nikoi ne iska da vnikne,malko po nadalboko i da razmisli,zadava se zestok doklad ot ES,kakvo pravi Vlastta,predpiema nai elementarniat hod,VSS uvolniava Sadia Miroslava Todorova,i Vlastta vednaga pocva vav Hor vizdate li zaradi VSS,sega ni pishat tolkova losh Doklad,i nito duma za samneniata na Brjksel otnosno Vish Darzaven Sluzitel

27

Nabuco

преди 11 години

Хахахаха, сега остава да я възстановят, след като Цвинокио и Тиквата се уплашиха от общественото мнение. То от такива титани на мисълта всичко може да се очаква.