17

професоре

преди 11 години

захвърли си титлата някъде,като гледам минусите, не те възприемат дори и на шега.Фростотията все пак има мярка :))))))))))))

16

Анонимен

преди 11 години

значи получава заплата от държавата, законите, които е длъжна да налага са от държавата, пък иска независимост от държавата! да си създаде собствен, частен съд и да е независима! докато държавата я храни, тя Е зависима от нея! и да се стегне да работи като всички нас! иначе излиза, че наложеното и наказание не е било достатъчно ефективно и трябва да се промени!

15

Анонимен

преди 11 години

Поредният театър драма за да могат простосмъртните да си мислят,че верно има правосъдие или законност в България.Сега едните ще я обвиняват а другите ще я защитават а в почивките ще прибират пачките и ще си правят евала взаимно.Междувременно отдавна отрочетата им са на нужните позиции и с нужните връзки.не ви ли омръзна този филм?Вече половин век го гледате?

14

ция

преди 11 години

Абе тая не е стока бавила е сум ти дела ,яко пари е прибирала ама сега тапаците я превърнаха в Жана Дарк с това уволнение. Иначе всички съдия са като Тодорова...за кинти са готови на всичко.***!!!! Ревете сега колкото искате

13

до 14

преди 11 години

Е дай доказателства и ще стане, всичко друго си е само слухове и доноси.Ти лично имаш ли доказателства за това, ако имаш ще се съвржеме и ще съдействам да се даде гласност и да тръгнат нещата ....

12

Професора

преди 11 години

Браво!А сега и главният прокурор Борис Велчев да се събуди от вечния си сън и да започне да работи.Да подведе под отговорност Борисов-за контрабанда с цигари,амфетаминии горива,за търговия с влияние и покровителстване на контрабанда,за склоняване на ....с непълнолетно момиче.

11

Анонимен

преди 11 години

Сега и тази мутреса ще я оправдаят,както и Ал.Петров,Масларката,Мургина,Ковачки и безбройната чета престъпници.Мутра да си в тази държава,на такива никой не им търси сметка и ако някой опита тежко му.Още по-тежко на жертвите на тази порочна судебн асистема.

10

срам

преди 11 години

Срамна е такава декларация ,която не поставя под въпрос-дали лицето Тодорова не е извършила престъпление по закон-а безусловно я подкрепя.....срам ме е от Вас БГ съдии.... Вие защитавате престъпника, защото е един от Вас...а не защото не е престъпник!

9

Анонимен

преди 11 години

САК е на мнение, че формализмът на ВСС в този конкретен случай не помага на съдебната система и организацията на работата на българския съдия.-----------------Помага помага, заради такива корумпирани съдии Българите вече ги е страх да съдят някого защото знаят, че няма никакъв смисъл, само ще си загубят времето и парите! Точно така се прави, трябва всички ама всички корумпирани съдии да се изгонят !!!

8

Анонимен

преди 11 години

По-долно нещо от тая САК,няма!Крадци,лъжци и мошеници!

7

Анонимен

преди 11 години

С желанието да се харесат на властимащите, някой пак извади очи, вместо да изпише вежди. Скандалът този път ще кънти дълго и резултатно. Когато си по-слаб в един конфликт е важно да го направиш обществено достояние, така че физкултурник е прекаран от юрист по учебник!

6

Анонимен

преди 11 години

Точно те са в основата на беззаконието и корупцията ,която цари у нас!

5

Анонимен

преди 11 години

Тая да си взема САК-а и да отива в ЗАТВОРА!

4

Анонимен

преди 11 години

сега чакаме декларация от съюза на престъпниците

3

Анонимен

преди 11 години

какво стана с прокурорското чедо, което ликвидира двама пешеходци при незаконна гонка?

2

Анонимен

преди 11 години

Защо *** Тодорова си е обръснала мустаците за пресконференцията?

1

Анонимен

преди 11 години

кърлежите се размърдаха!