72

Анонимен

преди 11 години

хехе, и се очаква поредната сценка - целия цирк в ла..на, а Той в бяло

71

Анонимен

преди 11 години

Ох и този ветропоказател ники прати любовника си посланик в брюксел и сега се притеслнил че няма да изманипулират доклада на ЕК.

70

Анонимен

преди 11 години

Тивко,стига си дрънкала глупости ами кажи как върви бизнеса с амфетите и колко кинта търсиш на грам?

69

Професора

преди 11 години

Докладът от ЕК ще бъде размазващ.

68

СТЕФАН ЛИЧЕВ

преди 11 години

Сред процесите, забавени от шефката на съюза на съдиите Мирослава Тодорова, е дело за грабеж на мъж и жена и бруталното изнасилване на двете им деца. Близо 4 години тя бави делото срещу седмината бандити, гаврили се със семейство Анчови, като накрая го прекратява с мотив, който е трябвало да обяви още при започването на процеса. През това време бандитите продължават да са на свобода и извършват още 43 престъпления. 14 години чакахме възмездие от съда, проплака пред в. Телеграф майката на двете, изнасилени на двете момиченца от помилваните от съдия Тодорова седмина мъже. Трагедията се случва пред очите на родителите на двете деца Веско Анчов и съпругата му. Драмата се случва на 31 януари 1998 година в дома им в софийското село Чепинци. Тогава въоръжените мъже, единият от които действащ полицай Димчо Димов, нахлуват в къщата на Анчови, за да ги оберат. Когато влизат вътре и виждат, че родителите се опитват да окажат съпротива, започват да се гаврят с децата им. Тогава двете момиченца са били на 11 и 16 години. Бандитите първо пребиват Веско, след което се насочват към съпругата му. Накараха ме да се съблека, свалих си блузата и бельото и тогава с един нож, опирайки го по тялото ми, да ми казват: Къде са парите, иначе ще те убия, нали знаеш, че мога да те убия. После последвала и гаврата с момичетата. Вуйчото на Азис Христо Върбанов Ицо папата е човекът , поръчал обира в семейство Анчови, твърди майката на двете изнасилени деца, пред "Телеграф". Тя разкри, че той е знаел за заема, който са изтеглили малко преди нападението, и затова е поръчал грабежа. В друг случай тя буквално смачква дело срещу похитител, като по този начин мъжът се отървава от правосъдието заради изтекла давност. На 16 юни 2006 г. тя осъжда Стоян Петров, който през 1996 година отвлякъл заедно с неколцина други бандити мъж и жена и ги държал като заложници. Тодорова обаче бави в продължение на 4 години и 8 месеца мотивите към присъдата, като през това време изтича абсолютната давност на делото. Сред друг от скандалните случаи в досието на Тодорова е и процесът срещу наркобоса Васил Маникатов- Маниката. Тя го осъжда, но забавя мотивите си и присъдата му не успява да влезе в сила. Вчера стана ясно, че по време на дисциплинарното производство срещу шефката на ССБ къдровиците се усъмнили, че тя е извършила и документно престъпление. Според тях Тодорова не предавала навреме някои от делата си. Съобщавала на деловодителката си, че ги предава, а това на практика става след няколко месеца закъснение. Вчера стана ясно, че по този повод дисциплинарния състав е сесизрал прокуратурата за евентуално извършване на документно престъпление, но от държавното обвинение отказали да образуват дело.

67

До Прокуратурата

преди 11 години

Сикаджийската мутра известна с прякора "Тиквата",да бъде незабавно арестувана и да й бъдат повдигнати обвинения за: рекет,търговия и разпространение на амфетамини,ръководене на престъпна организация и присвояване в особено големи размери.Присъдите по различните обвинения да се прибавят една с друга по американската система "stacking" и тиквата да бъде вкаран в зандана за 400-500 години!!!

66

scuba

преди 11 години

Утре съм за риба. Ако хвана златната рибка ще си пожелая:1. Всички минситри, депутати, шефове на агенции и държавни предприятия, участвали в политическия и икономически живот на страната след 1989 г. да бъдат изтрепани до един барабар със семействата им.2. Всичкито ***, които имат регистрация в полицията без значение за какво, да бъдат одрани и набучени на кол и да се наредят по магистрала Тракия през 5 метра. Сиг. съм че до Бургас чак ще стигнат.3. 3-то не съм го измислил. Помагайте ;)

65

Анаксунамун

преди 11 години

Голям автогол си вкараха тъпите тикви, сега в паника се чудят как да замажат гафа си......а, бе прости милиционери все пак...

64

извод

преди 11 години

О т информацията, която излезе до момента стигам до извода, че ВСИЧКИ ПАРТИИ, ДЕПУТАТИ, ПРЕМИЕР, ПРЕЗИДЕНТ, ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР... НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА ОБСЛУЖВА МАФИЯТА И ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ.

63

Професора

преди 11 години

Господа управляващи от Герб чудя се как ще ни отвличате вниманието през зимата,когато ще се чудим ток ли да плащаме хляб ли да купуваме?Трябва нещо грандиозно да измислите като например да взривите АЕЦ.

62

асфалт

преди 11 години

От жегата, асфалта в тиквата на пожарникаря отново се е размекнал!

61

защо рИвете?

преди 11 години

Нима не съществува и такъв термин ---УВОЛНЕНИЕ ---,или за такъв ранг това е невъзможно....?Жива е ,здрава е ,.....ще се докаже при "следващите"управници ,след 100години!Аз също съм уволнен ,а колко са безработните от 1989г.,до днес ?СПОКО..!

60

Иво

преди 11 години

до 78 . Професоре , Главният Прокурор със сигурност не е в кома ! Преди малко го видях на опашка за промоционални самобръсначки ! ;)))

59

Иво

преди 11 години

Нещата са кристално ясни ! На този Висш Съд. Съвет му спретнаха много як номер , за да се компрометира сам ! Кой му го е спретнал и как ? Вие сте интелигентни и мислещи хора и сами сте го разбрали ! Сложиха им парче сиренце ( в случая съдия Тодорова ) и те вкупом влязоха в капана ! ;))) Много хитър номер , няма спор , но ако човек не е с "изветрял" мозък и "промито" съзнание би могъл да помисли и да се измъкне !

58

Професора

преди 11 години

Главния прокурор да не е в кома?Да се самосезира по случаите:-Борисов и Мишо Бирата-Борисов и Сесил Каратанчева-Цветан Цветанов и 6-те му апартамента

57

ДО 71

преди 11 години

Съдиите в Бг ,никога не "лъжат", и то в Бг.....?

56

хванах гората

преди 11 години

Всички съдии, прокурори барабар с висшите МВР ръководители, трябва да бъдат не уволнени, ами публично разстреляни на площада.Пълен цирк е тая смотана. ВалюТоплото, Мургина, Ковачки, Масларова, Доган, Кръстева и Пеевски и стотици други знайни и незнайни крадци гепили милиарди си живеят живота, *** крадат и убиват на поразия без никави последствия, обаче ако аз примерно направя нещо подобно, не ми мърда влизането в зандана.

55

Анонимен

преди 11 години

Всъщност една мафия се бори срещу друга мафия... У нас мафии много...

54

Човек

преди 11 години

Всички да се влючим в протеста да защитим честта на нашата съдийка. Мафията трябва да си има държава. Горе БКП (пръц) БСП !!!!

53

ВСИЧКО Е ОБРАТНО

преди 11 години

"ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД-----В ОПОЗИЦИЯ",...ПОНЕ 100 ГОДИНИ!