13

nona

преди 11 години

До. 4Добре,че си ти да ми кажеш каква съм,че да не си остана невежа.Ама да вземеш да се ограмотиш като за начало,а пък след това да даваш квалификации,А?!?

12

eff

преди 11 години

imam i iphone, i galaxy s3. ednoto e udobno i prosto, a drugoto - interesno i slojno. ako trqbva da izbiram mejdu dvete, shte mi e trudno, zashtoto izobshto ne mogat da se sravnqvat. ne mislq, che vsichki pritejateli na iphone sa fenove na apple.

11

до 10

преди 11 години

да, и всички които са срещу герп са комунисти, нали ? ама сте и смешни ...

10

Анонимен

преди 11 години

Щот са хейтърчета, дето само плюват и завиждат

9

Анонимен

преди 11 години

iPhone си е супер телефон, всеки си има мнение и вкус и има право да си харесва и купува, каквото си пожелае независимо, колко струва, не случайно Епъл си е изградила име и класа, като компания и като продукти, затова е смешно да се води спор марка срещу марка все едно, спор мужду авто маниаци на различни марки, същата работа, много приказки и то безмислени. А и типично БГ простотия е, като си извадиш айфона и всички те гледат завистливо - нали си имате HTC и SAMSUNG, защо тогава такава реакция.

8

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който е ФЕН на мобилен телефон е *** =)) Това важи и за самсунг-идиотчетата, и за епъл-поклонниците и за htc-***, и за всякакви други =)

7

Анонимен

преди 11 години

"Търсенето е голямо. Вчера някой си поръча два телефона. Общо имаме над 20 поръчки". Уааууу, огромно търсене на база 1928371829378129738912381273 население :)

6

Койчо

преди 11 години

А къде се крият разбойниците ? :)

5

Бай Иван

преди 11 години

HTC и SAMSUNG са в пъти по-добри от iPhone

4

^3DAttack

преди 11 години

************ние феновете на iPhone************вие феновете на iPhone сте най-*** на света без да искам да те убидя...

3

do 2

преди 11 години

ЦървулЕЕ, би ли обяснил на широката аудитория тук, защо при положение, че Iphone-а е толкова скъпа и луксозна вещ, толкова много наши сънародници с доходи колкото на мишка си позволяват да си го купят ?

2

НаблюдатeлEE

преди 11 години

Ето това е истински лукс само за разбирачи и богаташи.Самия факт че седи великото име iPhone на този смартфон значи вече го превръща в една супер скъпа и луксозна вещ. Няма никакво значение че е китайски и ли какви са му параметрите на процесора и други незначителни детайли.Важното е да няма ефтинка пластмаса по него като на Самсунг и да е с алуминии щото ние феновете на iPhone най-много на това държим, на опаковката, не е толкова важно какво има вътре.

1

Оп-са

преди 11 години

Всреки може да е луд, колкото си иска! Много е яко да предплатиш 1100$ на някакъв нечуван китаец от Алибаба и то за нещо, което и въпросния китаец не знае кога ще излезе и колко ще струва, още повече пък и функциит ему с проценти вероятност е обявил! Тотална простотия! Ама щом има предлагане, значи има и търсене от ненормални балъци!