51

durt rednik

преди 11 години

Tazi na snimkata dali moje da mi nalapa shmajzera??

50

Boko Tikvov Mutroff

преди 11 години

Аню дъртиия *** да го *** и после ... он си знае ...

49

Анонимен

преди 11 години

Да има. Трябва да има кой да смазва "пушките" на нашите момчета.Хахахахахаа

48

ДО 89

преди 11 години

ТИ СИ ЗА ПСИХИАТРИЯ

47

еееее

преди 11 години

това е стръв, а не войска, това е онова за кое шъ додйгат кът го видят, бог да проси бугарите

46

Димитър

преди 11 години

Аньоооо,и гвардейки си имаме,като Кадафи ,че то пълна лудница стана.Финансовия министър,раздал бануси за май, стотици милиони и добре изпразнил хазната,заедно със здравната министърка ,подкрепени от депутатите от герб,решиха,че само ако си платил здравни осигуровки имаш право да продаваш имот и автомобил.Аз го разбирам простичко,че живеещите в чужбина българи,не получаващи никаква здравна помощ в БГ да заплатят 36 месеца осигуровки за да продадат собствен имот...За да има милиони за бонуси.ГЕРБ?

45

Анонимен

преди 11 години

Жена съм, но съм против това да има жени с ръководни позиции в армията. "Всяка жаба да си знае гьола"- както се казва!

44

до 79

преди 11 години

"турският писач в нета - русофобия, сърбофобия, антисемитизъм"Ама ако има аргументи вече не е "турски писач", а РЕАЛИСТ !

43

divane

преди 11 години

Както сме я подкарали, освен повече жени, в армията трябва да има и повече ***. Еми така де нали искаме да приличаме на големият брат (САЩ)!

42

dynamo

преди 11 години

Дебелаците са решили да отслабват май...

41

Анонимен

преди 11 години

Това е пълен АБСУРД! И накрая жени ще ни пазят ? То не стига, че армията е 3 пъти по малка от полицията ами сега и повече жени!

40

до Аню и Бойко

преди 11 години

Всичкото *** трудовак да отива ! С парите от заработеното да плащат данъците и тока на бедните си крадливи, мързеливи и миризливи събратя и сестри !

39

до 71

преди 11 години

да, има много вярно в това.

38

мераклия

преди 11 години

всяка рота сполеви родилен дом!

37

Васил Василев

преди 11 години

Аз служих почти 6 години на боен кораб във Военноморските сили и почти 2 години в брегово поделение за контрол на корабния трафик. Работих и с жени и не мога да кажа, че бяха скатавани. Това обаче не значи, че в други поделения е било също така. Така или иначе смятам, че жените имат място в армията и решението на проблема със "скатавката" би се решил само с назначение на повече.Нека половината рота на лейтенанта да е от жени и да видим как ще ги скатава ... :)

36

шибана работа

преди 11 години

Ами че тя на българската армия защо й са мъже ? Едно време трудоваците лятно време беряха домати, събираха царевица за да може до есента бай Тошо да изпрати продукцията в СССР а зимата строяха даром партийни домове като дворци. По заслужилите войници ги изпращаха в Африка да строят мостове и паричките да влизат в джобчетата на БКП.Недай си боже някой да ни нападне ! Днес жените да служат а мъжете да си мътят яйцата между краката. Те за друго не стават.

35

Dicho

преди 11 години

На преклонна възраст повече млади жени му се приискали. Срамота.

34

АБЕ СТИГА СТЕ

преди 11 години

ГОВОРИЛИ ЗА СЪЮЗНИЦИ ! БЪЛГАРИН НЕ МОЖЕ ДА Е СЪЮЗНИК НА НИКОЙ , БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ СЪЮЗНИЦИТЕ СИ ,ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР КАК СЕ ОТНЕСОХМЕ КЪМ РУСНАЦИТЕ ,КОИТО АКО НЕ БЯХА СЕГА ЩЯХМЕ ДА ГОВОРИМ ТУРСКИ ! КАК СЕ ОТНЕСОХМЕ С ГЕРМАНЦИТЕ ,ПОСРЕЩНАХМЕ ГИ С ЦВЕТЯ ,А ГИ ИЗПРАТИХМЕ С ОРЪЖИЕ !!! ТУРЦИТЕ ДА НЕ СА ЛУДИ ДА ИСКАТ ДА НИ СТАВАТ СЪЮЗНИЦИ ?!

33

Анонимен

преди 11 години

Руснаците също искат да ни вземат земята.

32

до 65

преди 11 години

Точно руснака ни промиваше мозъците, че турците били врагове - но всичкото зло ни дойде от Русия, не от Турция!