116

Анонимен

преди 11 години

Комунистически ***, направо да го пуснат, че идват избори и партията майка има нужда от пари. ***

115

АЛ-КАИДА

преди 11 години

Добреса мунамалиприсъдатадоринебивашедагозадаржътинцидентабешезлополукаатояЕневсоткрадналиятмилиониполовиназаслужавадагообесятидеалносивършатработатанашетоправителствоевала!!!

114

Анонимен

преди 11 години

Много киха.А аз много плюя.После много паля.Така въздухът ми ще е чист.

113

HA HA HAAAAAAAAAAA

преди 11 години

naprotiv be6e mnogo o4akvano s tezi korumpirani magistrati

112

Ромлянин

преди 11 години

Кефя се от квиченето на Атакистките Шопари...... Ние сме ГЕРБ,ние сме силни....

111

Анонимен

преди 11 години

В тая държавица, само огнестрелното оръжие ще въведе ред- или по точно правото на притежание и употреба на такова

110

Анонимен

преди 11 години

...aaaaaaa????!!!!!

109

Анонимен

преди 11 години

Това вече преля чашата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108

!?!?!

преди 11 години

Сега и Киролюба, от bоклук-tv да спрете един душесъсипителен репортаж за влошеното му здраве;)Не условна, ами направо оправдателна ще му произнесат!и после *нгала ще осъди държавата в Страсбург, за да му платим НИЕ! И на Уорлик ще пише, може пък зелена карта да му дадат?Последното няма да стане - не му трябва! В Америка всеки селски шериф ще му напълни *за с олово!А тук - нашите си го пазят без пари, т.е. с НАШИТЕ пари

107

Тодор Живков

преди 11 години

На 10 ноември 1989 врагът на българския народ Кирил Рашков превиваше гръб в Белене, осъден на 30 години принудителен труд. Желю Жабата го пусна, а сега ГЕРБ го пази от народа. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ, ТЪПАЦИИИИ!!!!!!

106

paopao

преди 11 години

Тежко на нас българите в тази държава.Няма да ми стане неприятно,ако разбера че *** са изнасилили,гаврили и ограбили близки на тези магистрати.

105

Анонимен

преди 11 години

Малииииии сега сичкото *** ще гласува за Герб,тежко ни

104

Анонимен

преди 11 години

А на бас, че месеци преди изборите, ще си е у дома и за благодарност ще инструктира маалата как правилно да гласува?!!!

103

Анонимен

преди 11 години

Напълно очаквано!!! Живеем в България, все пак! Накрая и ден няма да излежи, а е истинският виновник за смъртта на момчето и тормоза върху селото, както и за заграбване на обществено имущество. За умрелите от отровния му алкохол пък закон няма....Не напразно показваше на хората среден пръст, доста политици са яли на масата му...

102

Анонимен

преди 11 години

е как,ся на новите избори е осигурен веч хелектората на гейберите

101

Анонимен

преди 11 години

Очаквано ще му я заменят с условна по болест

100

АЛ-КАИДА

преди 11 години

До94иподциганскоробствощестескоровремевиестесивсикналинатояетапзарадтуинеразпускаитерекламнахрабростчещевиексплоатирам!!!

99

Анонимен

преди 11 години

Поредната демонстрация на *** песен "За милиони няма закони..." изпълнена с усърдното участие на българският съд.За последните 15 години и за момент не е спирало да ме е срам,че съм българин!

98

Анонимен

преди 11 години

1 година затвор с 3 години изпитателен срок за кандидат-зетя на мултимилионерката Цветелина Бориславова - Мартин Емилов, републикански и балкански шампион по борба, син на екссъветника от партия Евророма и местен бизнесмен Росен Емилов-Решката, постанови районен съдия Калина Иванова.Магистратите признаха спортиста за виновен, че около полунощ на 14 срещу 15 юли 2009 г. нахлул в дома на семейство Фида и Димчо Асенови в Сандански, придружаван от баща си Реджеп Емин-Решката, санданчаните Дамян Ангелов, Емил Радоев Емилов и зет му Павел Лазаров, и пребили бременната по това време Фида, съпруга й Димчо и неговия брат Венцислав. Ръкопашният бой стана заради непогасен навреме 100 лв. кредит, отпуснат от Решката, който бе осъден за лихварство, пише в. Струма. По време на инцидента пострада и Силвана Михайлова, близка на битото семейство.Дни преди побоя групата приканила братя Асенови да върнат парите със 100-процентова лихва, но те отказали. Тогава бащата Росен бе с мярка задържане под стража за 72 часа, наложена с прокурорско разпореждане, като главен обвиняем за инцидента, но впоследствие се отърва от наказателно преследване.Съдия Иванова оправда другия подсъдим по случая, зетя на Мартин - Павел Лазаров, който също е борец, женен за сестра му Емилия. Със защитата на двамата в съдебна зала бе ангажиран адвокат Красимир Аврамов. Присъдите подлежат на обжалване пред Окръжен съд.Двамата веднъж вече бяха осъдени по случая от Районния съд в Сандански, като кандидат-зетя на Цветелина Бориславова получи по-строга присъда - 2 години затвор с 3 години изпитателен срок, а Павел беше отново оправдан. Впоследствие Окръжният съд върна делото за ново разглеждане, съдиите в Сандански се отведоха, тъй като всички са били заети по случая на по-ранен етап, и делото дойде в благоевградския съд.Заради упражняване на лихварска дейност сватът на най-богатата жена у нас - Решката, сключи сделка с прокуратурата по повдигнатото му обвинение за лихварство и отнесе присъда от 2 г. и 6 м. затвор условно.

97

Анонимен

преди 11 години

Тоя до другите избори може да измести и Плевнята.Тъкмо само *** ще са останали.