35

еве

преди 12 години

И това са му само имотите на Лазурния бряг за 110 милиона лева,представете си колко още има в други имоти и фирми и по разни офшорни банкови сметки,явно Любомир Павлов добре е успял да покраде по времето на Софиянски и докато беше в Общинска банка,дано сега да го осъдят и да му конфискуват всичко на тоя мошеник.

34

Анонимен

преди 12 години

Българина бил мързелив, мрънкало, вечно недоволен и мразещ...Да се чуди човек откъде са тия милиони и милиарди, дето ги смъкват заедно с кожата от гърба му и веднага си купуват прескъпи имоти по чужбина, а банковите им сметки растат ли, растат?......А ти работи за без пари, а може вече и да им даваш , за това , че те допускат да работиш!!!! Колко му е парламента да го гласува!

33

Полковник

преди 12 години

Арестуваш го, питаш го къде са парите които е откраднал. Той естествено се прави на луд. След това му даваш избор да си избере коя част от тялото му си избира да бъде отрязана първо. И той престава да се прави на луд, защото...Така би се процедирало в сериозна държава. Като Чили при Генерал Пиночет примерно...

32

Дон Кикот

преди 12 години

ха сега викайте за Цецо шестте апартамента - ми той жив голтак в сравнение с тоя и дузина небезизвестни соц.другари ...

31

кочо

преди 12 години

Егати и богатата държава 23 години е грабят но поразия и още има Сега за 23 години сегашните управници не мажеха и да боядисат построеното тогава

30

Анонимен

преди 12 години

Любомир Павлов = ПЪПКАТА, излезе голям мошеник този пъпчив вестникар!Хайде да връща всичко и в панделата при *** - за развлечение.А жена му да си сменя поредния тъпкач.

29

666

преди 12 години

Любчо,миришеш на далавера целия!Дано да те подгони Франция за пране на пари.В Бг ще се минеш между капките!

28

Анонимен

преди 12 години

Тикво, на хората им е през оная работа за магистралата ти от 20км, която едва построи за 3 години.За какво са ни магистрали като или ще умрем от жега, или от студ, или от глад. Камо ли пък да си позволят петрол с цените на любовника ти Златев...

27

Анонимен

преди 12 години

добре че са французите, иначе никога нямаше да узнаем!

26

plug_n_play

преди 12 години

Любомир Павлов е един от най-алчните хора, които познавам. Имаше нещо покрай него, свързано с общинска банка и със Софиянски, ама какво ли беше точно - нещо не мога да се сетя. Ама и той е от тия "честните" бизнесмени, дето другите винаги им са виновени, а пък те са невинни, невинни! Мястото на такива като е в панделата. Нали сега го разследват за пране на пари...

25

Илиян

преди 12 години

не че го защитавам този ми е много противен ама това че е купил имоти за 110 млн не е задължително да ги е имал, може да са от кредит който НЕ е печалба. Щом властта го е нарочила ще го съсипе така или иначе спокойно недейте да злобеете толкова :) Ако не е Любо пъпката тогава ще е някой Иван Кюфтето, Тошо компира и т.н.

24

Тошко

преди 12 години

Не искам да вярвам,че това безочие остава ненаказано!Сигурен съм,че рано или късно ще му се върне и колкото по-късно,толкова по-мръзно!!!

23

тато

преди 12 години

Не искам моят татко да е тракторист искам да е шеф на електронабдяване и ако е за повече години ще си купя Български черноморски флот и ще си създам отборче Лудогорец - са казали братя домуфчиеви харчейки Вашите парички.

22

Maketo

преди 12 години

Добро ютро още един мошенник лъсна да ви е честит он ке си гони мераците по ривиерата а вие бачкайте за по 400-500лв

21

до 20

преди 12 години

Какви герберисти..бе?! Началото на този обир на народа е отпреди 22 години! Ти глупав ли си или искаш да манипулираш оттук някого?!

20

жалко човече е този

преди 12 години

Алчността никога не води до нищо добро и е голям грях

19

караджата

преди 12 години

Сталин или Хитлер Там е истината Сибир е необятен

18

didoo

преди 12 години

Павлов толкова много опорочи медийното пространство у нас, че чак се чудя и аз вече има ли свобода в медиите заради него? Този човек манипулира страшно много факти и въобще не излизат обективни и достоверни статии. 24 часа и Труд са се превърнали в жълти месеца покрай водената от него политика.

17

ХА ХА ХА

преди 12 години

Другаря Борисов си пълни гушата и сочи останалите крадци , които го конкурират. Има ли още наивници , които да вярват на червените , крадливи гербери?

16

74067

преди 12 години

Тоя наглец и дебелак , дето ядеше картофи и мас, кога отряза лентата с новите цени на тока?Аман от герберасти с пълни джобове и празни глави.Изпиха кръвчицата на хората и продължават да крадат.