411

до 507

преди 11 години

...направо ,двама трима се надпреварват да постват и си правята масовка тук.Дори не им чета глупостите.Жалки смешници..

410

bg

преди 11 години

BRAVO..ZA 20G, STANI5EV I KOMPANIA OT PROSTITYTKI OSTAVA V SAXNANIETO NI KATO KRADCIA NIKOI NEMA DA GI ZNAE OT DECATA A I ZA5TO ,..............TEW SA SRAM ZA BALGARIA

409

бацо

преди 11 години

The dogs bark to themselves, the caravan is walking

408

добри

преди 11 години

да посъветвам платените червени драскачи с по 10 и повече IP-та: Не се хабете - пак ще загубите с много догодина! И да си се самонавивате тук все тая - догодина ще гледате влажно пак! Смешници!

407

аа

преди 11 години

Ако издържи без да фалират банки и лихвите са осигурени *** *** комунисти какво пишете за него

406

Историк

преди 11 години

Те Хитлер,Сталин, Фидел Кастро,Ким Ир Сен са в историята. Защо не и нашият съвременен диктатор.

405

Светият Синод

преди 11 години

И в Светото Писание, дедо Попе,... и в Библията ще го вкараме...

404

Печатна грешка

преди 11 години

"...Текстовете са написани по-разбираемо за децата,...." да се чете "...Текстовете са написани по-разбираемо за депутати, министри и самият Борисив"

403

бабацоцолана

преди 11 години

11 клас .те ще разберат ,като зрели хора заслугите на този честен човек.много политици в историята ни са оплювани и след това реабилитирани.просто след него не се знае какъв *** ще дойде .

402

Иван

преди 11 години

Колко сте жалки, смешни и безсилни....Некъдърника си остава некъдърник,незвисимо кой е на власт.Иначе колкото и да си чешете езиците с Бойко ,човека работи и хората го оценяват.За това го избраха, и пак ще го изберат.Този път и аз ще гласувам за него...

401

dobri

преди 11 години

Леле, от ей такова манипулативно заглавие, гледайте какво става - 500 коментара...ОК, Бойко е в учебника - мислите ли, че и останалите ни министър-председатели не са в учебиниците???С едно заглавие се настройва общественото мнение - ей това го могат най- добре господата ***!!! ***! - БСП вече власт нямад авидите! Вие сте подривната болест за България!

400

прост гербераст

преди 11 години

Кога да очакваме по книжарниците многотомника "Избрани Тъпизми" на другаря Б.М.Борисов?

399

nemo

преди 11 години

и какво се получи Бойко влезе в историята. като премиер на българия, бойко борисов ще остане в нашата история, независимо харесва ли ни или не. мисля, че за никой от останалите не ме е толкова яд, никой от тях не изглежда толкова нелепо, толкова смешно, толкова недостойно, (всъщност президентът е дори още по- голямо недоразумение, но темата е борисов). и за това не е виновен бойко, виновни сме всички ние, цялото ни болно и политически импотентно общество. общество, което роди недоразумението: бойко борисов, премиер. уважаеми съфорумци, българското общество стигна дъното на дъното, мисля че по- надолу вече не можем да копаем. сега вариантите са два: да умрем (да се превърнем в население), или да тръгнем нагоре. какво ще изберем Един Бог знае и бъдещето ще покаже. да се молим Богу да ни даде разум и мъдрост.

398

бабацола

преди 11 години

на мене ми виси на стената в посребрена рамка 60/40.ако има ще си купя и бюст.къде ги продават бабиното ?

397

Вожд и учител

преди 11 години

Към Северна Корея да тръгнем ние дружно - на Боко туй е нужно!

396

ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ

преди 11 години

СЪВСЕМ ПРЕКАЛИХТЕ С ТОЗИ ИНДВИД.....по добре напишете как пожарникаря....пъдаря който чесал зад ушите царя ..та....пожелал простия пъдар и станал цар

395

Уна

преди 11 години

Нямам думи!!!2012г.,Европа, Европейски съюз и България вместо да се доближава до европейските ценности, смело върви към "светлото " си минало.А сега ми кажете, че на власт не са най- върлите ***! И за ужас на самата мен, аз гласувах за тях.Не мога да смеля тази новина - истина ли е ,или ни пробват колко можем още да преглътнем?

394

Анонимен

преди 11 години

Бе тия нормални ли са..Къде по света се изучава историята до 2012 година..Нали за това е история -да мине време за да се оценят събитията..Това и в Северна Корея го няма..Така всяка година трябва да се печатат нови учебници ,за да се включи и изминалата..Пародия и цирк..Дали ще пубикуват снимките от банкетите на СИК в учебниците..щото от там започва възхода на Рапона..ще споменат ли Тео Интернещънъл , Пащата , *** , Валентин Златев..ще обърнат и внимание на докладите за трафик на анфетамини и пране на пари с Цветелина..

393

Анонимен

преди 11 години

Борисов е силно негативна фигура в историята на България и може да се запомни само с антибългарската, протурската и проциганската си политика. Кристалина Георгиева и Росен Плевнелиев са просто поредните калинки от ГЕРБ и послушни пионки на Борисов.

392

OLE!

преди 11 години

ББ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ И В учебник "БОТАНИКА",КАТО нов вид "Тиква -Тиквус Малоумникус "