83

Анонимен

преди 11 години

Йоана, аз мога да ти напиша че българските мъже са повече мъже от всички други. Но жените в повечето случаи се държат доста зле, нека в чужбина някоя българка да прави каквото прави тук пък да видим докъде ще стигне. Вниманието трябва да е и от двете страни, а не само да искаш.можеш да сипеш обвинения към нас тук ама я се пробвай към тяхното общество да виниш някой, не можеш нали? Щото тук явно жените са по-силният пол от толкова угажданеи вече никоя не гледа добродетели щото само парите.

82

Анонимен

преди 11 години

Най-смотаните мъже на света са турците.

81

е

преди 11 години

стига сте злобяли, аз омъжена за белгиец и обичам да слушам хитовете на Планета, става ми мило за България, обичам страната си но без пари не се живее да работиш

80

Анонимен

преди 11 години

"няма значение дали е българин или чужденец, важно е жената да се чуства спокойна и осигурена в сигурни мъжки ръце! "Има значение. Жената която гледа на брака по този меркантилен начин е като животно, което освен за ядене за друго не мисли и няма чест.

79

до 95

преди 11 години

Да застане и да си направи снимка до някоя германка или скандинавка! Да видим ние, кой са кравите! Да си види българката просташкото излъчване!

78

АЗ

преди 11 години

Проблема на жените ни е патриалхалното им мислене! Те са възпитани така че да мурзелуват и да не носят отговорност. Мъжа БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ГИ ГЛЕДА! ГОЛЯМА ГЛУПОСТ. ПРЕДПОЧИТАМ ЕМАНЦИПИРАНА ЧУЖДЕНКА КОЯТО ДА НОСИ СЕМЕЙНАТА ОТГОВОРНОСТ НАРАВНО С МЕН. Ако аз купя апартамент и тя да купи също! Ако аз купя кола и тя да купи също. и така нататък. Така и децата ни ще са по добре! А не да ми виси на гърба и да ме обвинява за семейните неудачи! Щото българките правят ТОЧНО ТОВА!

77

AHA

преди 11 години

Прави са нашите момичета.На запад мъжете и жените нямат равни права и са дискриминирани.За една и съща работа жената взима 30% по малко от мъжа.Не ги взимат на работа защото излиза в болнични заради децата,бременност т.н.докато в България поощряват жената.Друго жените имат право да гласуват от 1946 година,докато в България от търновската конституция сто години по рано.Мажа я взема на подигравка и я зачита като носачка не деца и прислуга в къщи.Много опипване и насилие има дори на работните места,ДСК и 3 френски депутати изгърмяха.Много феминиски организации се борят за равни права но са 100 назад от България.

76

до 94

преди 11 години

Да възпитава детето като българин, под звуците на телевизия Планета...Не, мерси!

75

Българин

преди 11 години

Как да се оженя за чужденка, като българките са най-хубавите жени на света?

74

до striker

преди 11 години

ЧУКАНЕТО си е физиологична нужда! :))))... И мен ме възбужда да чукам чужденка..но държа жена ми да възпита детето ми като БЪЛГАРИН! 100%ТОВ БЪЛГАРИН!

73

Българин

преди 11 години

Българите били чалгари :-) :-) :-) Ако не са българките да тресат телеса на гюбеци, Митю Пайнера досега да е фалирал...Това, че ходим от време на време на чалга, за да ви угодим, не значи, че харесваме тази пошла музика!

72

някой

преди 11 години

Много съм доволен, че съм женен за българка! Никога не бих се оженил за чужденка, твърде различни са и трудно бихме се разбирали.

71

Mutra

преди 11 години

а мутрите и мъжете без работа да останат самотни хейтъри***************************************************Na tova lubov li mu vika6??? Ami toq rabotniq moze da e umoren togava koj 6te te ***?

70

striker

преди 11 години

Tradicionalistki drug pyt! Trese gi chujdestranniq sindrom i to qko. Samo kato chuqt germanec ili francuzin i se podmokrqt, ako 6te da e nai golemiq ubitak :D

69

Анонимен

преди 11 години

Възхищавам се на румънките. Лично съм общувал с румънки! МНОГО ДЪРЖАТ НА ЕЗИКА И ТРАДИЦИИТЕ СИ! Повече от мъжете им! 100% е вярно че държат да е румънец половинката им!

68

:)МЪЖ

преди 11 години

Глупав спор. Да се омъжват за когото си искат жените ни! И без това родовата линия се държи от МЪЖА! Жената е просто да износи плода! Като искат и за патагонци да се женят. Има други . Националността няма значение! Приемам украинки рускини, скандинавки, германки и прочие! ВАЖНОТО Е ДА МОГАТ ДА РАЖДАТ И ДА НЕ СА ГЕВЕЗЕТА! Между другото българките са от най големите лигли!

67

до 85

преди 11 години

това ми беше първия пост, ама тебе нещо те тресе, спри да си пишеш глупостите по форумите, никой не се интересува

66

До 78

преди 11 години

"Ако има нещо лошо в българските мъже то е извикано от познай кои жени. Търсенето определя предлагането."Нали си наясно, че това важи и в обратния случай?!

65

Йоана

преди 11 години

Щом се заяждаш,явно се интересуваш драги сънароднико. Оттук намирисвам българския манталитет на заяждане! Пожелавам на всяка стойностна българска жена да намери умен и достоен мъж, няма значение българин или японец, а мутрите и мъжете без работа да останат самотни хейтъри, по-добре ще им е.

64

Анонимен

преди 11 години

Българските мъже са ***. За нищо не стават. Прости, гнусни, грозни, чалгари, посредствени...