68

Анонимен

преди 11 години

Защо през цялото време Найденов и Бойко говорят, че пожарът бил овладян. Защо лъжат? Защо отказват чужда помощ, при случай, че на всички ни е известно, че много трудно ще успеем да изгасим сами пожара?

67

bobo

преди 11 години

Vsichko tova e tursko lobi...kolko jalko

66

Анонимен

преди 11 години

Оставка за неадекватното пожарникарче. Съд за мутрите от герб!

65

Анонимен

преди 11 години

Нека всички пишещи тук се помолим на Бога едновременно за дъжд.....

64

Пешо

преди 11 години

Лилипути още ли харесвате Бойко простака?Ако не излезнеме на улицата сега ще излезнеме зимата защото няма да имаме ток,парно,вода то и жилища няма да имаме на мутрите банките ще ги усвоят!

63

ЬЯЖГТЖ

преди 11 години

Сега вече може да си насадиш и построиш каквото поискаш.

62

от 71

преди 11 години

Исках да напиша "Бог да прости Николай"...техн. грешка

61

Анонимен

преди 11 години

Мутрите решиха проблема с протестите по мутренски ,запалиха Витоша. Оставка мръсни ***!

60

от 71 до 73

преди 11 години

Може би си чувал, че "битието определя съзнанието" С тези заплати, които имаме в БГ- хората съвсем оскотяха и ако целта е била "цивилизоване" определено става обраното. Пресен пример е убийството с разчленяване на Николай /бот да прости тази жертва на демокрацията/ Искаш да кажеш, че сега сме по-възвишени и духовни ли? Откато сме в ЕС? ...Според мен оскотяхме, станахме материалисти, първични и зли! За да цивилизоваш един човек той трябва първо да не е гладен, бос и гол...Но както и да Е!

59

Анонимен

преди 11 години

Помогни си сам, за да ти помогне бог. А ние не стига че сами не можем да овладеем положението, ама и когато ни предлагат помощ, ние я отказваме. Е това е направо абсурд.

58

boko

преди 11 години

6te ima ski pisti to ogunq se spusna do dolu. do petuka nai kusno 6te go ugasqt za po4ivnite dni znam im politikata :)

57

!

преди 11 години

Господи, ако е волята Твоя, според Твоята Любов, прости съгрешенията на цялото човечество и дай дъжд по лицето на цялата Земя, най-вече над Витоша!Амин.

56

Бойчо

преди 11 години

Е то няма какво да помагате то си изгоре после ше го асвалтираме ше режеме ленти!Жилищни сгради няма пострадали щото още не сме ги построили нема страшно!

55

Анонимен

преди 11 години

До 71 за съжаления не расъждаваш правилно , не знам може да се дължи на образованието ти може и на друго , първо от Европа се дават пари за много неща и най-вече за да се циливизоваме , защото сме маймуни и да искаме и да не искаме , за да спечелиш какъвто и да е проект на ЕС и да ти дадат пари би трябвало да излезеш на светло да си обявиш доходите и да обявиш доходите и на другите , тоест да станеш нормален данъкоплатец нещо кото българина не обича , вродено му е по генетичен път

54

Анонимен

преди 11 години

ожарът се запалва в местност в която не ходят туристи, пожарът гори в място което е трудно достъпно, пожарът се разгаря когато се вдигна цената на тока и се насрочиха протести, пожарът щеше да бъде потушен но се прекрати гасенето вчера, отказа се чужда помощ от държави с техника и подготвени за такива операции, пожарът съвпада с изявление на Цеко Минев, Главният пожарникар наема частни хеликоптери и изтегля държавните, след последните пожари не се закупиха самолети за гасене на пожари а се купиха хеликоптери за инспектиране на магистрали. Оставка ***!

53

ДО 61

преди 11 години

Ами те от ЕС дават пари за магистралите защото ги стоят за себе си- като си пътуват тук да им е по-удобно :) Затова тези пари са определени за магистрали и с тях не може да са направи нищо друго! Няма да дадат пари за развитие на някакво производство, или нещо друго я..или за повишение на заплатите! Явно ги интересува земята ни, а не ги интересуваме ние- хората! Звучи ужасно, но--това е логиката, която виждам. А пожарът не е овладян а расте!

52

Анонимен

преди 11 години

DO 59 *** *** , евреите ако не знаеш са първите които предоставят помомощ при бедствия независимо в коя точка на света се случва и съвсем естествено е да предложат помощ още повече че сме привлигировеани защото Израел е от малкото страни къдетп имаме лоби , ***.

51

Анонимен

преди 11 години

Тройната коалиция са виновни, нали нарцисчета? Нали?

50

Анонимен

преди 11 години

за гей-паради пари има веднага, но за спасяване на Витоша стотинка нямагерберски ***

49

YY

преди 11 години

mutrata 6to ne kupi 2 samoleta nali doide da oprAVI BG .KATO BIV6 POJARNIKAR TRQBVA6E PARVO POJARNATA DA MODERNIZIRA . A EDNIN KAMION NE E KUPIL.SME6NIK.