72

Анонимен

преди 11 години

*** са най-верния електорат на ГЕРБ.Който не верва да пита пловдивския кмет и верните му *** от Столипиново.

71

KRASI

преди 11 години

sAJALIAVAM. CEH PISHA NA LATINITZA!s NETARPENIE CHAKAM AMERIKANSKIA POSLANIK KATO SI ZATRAGVA DA VZEME CHAST OT TEZI DIVI LIUDE- NEKA DA GI PRIOBSHTI KAM AMERIKANSKIA NACHIN NA JIVOT! ZASHTOTO TAM IMA POLIZIA V REALNI GRANITZI!

70

УФСЪ

преди 11 години

Всеки ден става все по-лошо ! ГЕРБ и Тройната майката и ... на тази държава !

69

hrrrr

преди 11 години

Във ВМРО е истината, Атака отдавна си *** пътеките.

68

Анонимен

преди 11 години

За тези *** - само разтрел, те от друго не разбират!Ще гласувам за този, който ще ОЗАПТИ ***.

67

данъкоплатец

преди 11 години

за какво служи милицията ?!да пази магустите , да ни рекитира , дани скубят с данъци и да се наслаждават на веско потнияей *** милиционерска вземете да вършите това за което ви плащам заплата бе мързеливи ***

66

НФСБ

преди 11 години

С България е свършено, ако не се вземат спешни мерки! Тая *** *** е неинтегрируема, тя е *** за обществото и съсипва нацията. Последният шанс е да подкрепим мощно партия НФСБ на предстоящите избори, за да се вземат адекватни решения!

65

трак

преди 11 години

Като си помисля , че някой ден и на моя гроб ще пикаят *** (понеже Българите ще изчезнат) ми иде да неумирам.. или да се преместя в някоя "бяла" държава.

64

Ф.С.В

преди 11 години

ТОВА ДИВО ПЛЕМЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА !!! САМО СИЛОВО щЕ СЕ РАЗРЕшИ ПРОБЛЕМА !! НАЙ ГОЛЯМАТА ОБИДА ЗА ЕДИН *** Е --АКО МУ РАЗБЪРКАш С ПРЪчКА ОГЪНЯ --КАКВО ДА ГОВОРИМ-- НАГЛИ ХИТРИ РОМИ ИЗПОЛЗВАщИ НОРМАЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ ИЗЯЖДАЙКИ РЕСУРСИТЕ МУ - КАТО ДАНЪЦИ ПОСЯТИ ХРАНИ И Т.Н.

63

doc. N. K.

преди 11 години

Тия смрадливи животни и*трябва да бъдат пребити и осъдени на принудителен труд! след 20 години тия *** ще са мнозинство! Все пак ПРАВИТЕЛСТВОТО трябва да помисли и за правата на Българите!!!!!

62

Анонимен

преди 11 години

И за капак на всичко, нека утре пак да станем и да отидем на работа, та да заработим малко данъци за помощите на тази ***...евала на управлението..

61

Анонимен

преди 11 години

Това може да се случи само в ***- новата държава на привилигерованите ***!

60

Анонимен

преди 11 години

докога ще търпим *** набези !?

59

Анонимен

преди 11 години

Циклон Б

58

Анонимен

преди 11 години

*** ЦЕНЗУРАТА В ТОЯ САЙТ ДА ВИ *** МАЙКАТА ***

57

Анонимен

преди 11 години

Братя българи, след 20 години не се ли убедихте, че политическо решение на проблема с *** няма. Трябва да се вземат непопулярни мерки, за да се изчисти тази ***. Преди не подкрепях националистите, но сега вече ножа опира до кокал. Мисля другите избори - Воленчо - той мисля ще се справи най-добре.

56

Bace

преди 11 години

Роми обраха виличката ми сигурен съм в това одкраднаха ми всички инструменти и всички постелни принадлежности +единнадуваем бебешки басеин . *** вилнеят по Витоша тероризират населението с кражбите си . Бистрица , Железница че и около Бункера всички са пропищяли . Навсякъде в БГ *** вилнеят бият , убиват и грабят . А Цветанов защитниците им се кефят било им весело и трошили . Ми сега за веселба да си починат в пандиза

55

Анонимен

преди 11 години

Днес БГ са ***. Вчера пускат заглавие с думата "ПЕДАРАСТ" ама коментари съдържащи същата дума се трият.Аз тази вече се бъзикам с *** пиша джелем джелем (имам предвид отиваме към ***) ама мъдератора патриот трие.Сигурно като се запознае с някакви мацки вика " аз съм *** в Днес.БГ" и всички викат "уаууу" *** самоувствието му тъпо на мъдера ***

54

bg

преди 11 години

Още един глас за националистите .

53

Ф.С.В

преди 11 години

Нещо взе да им става навик на ромите да ходят в гробищата и да пикаят на гробовете на нашите бащи майки дядовци и баби и недай си боже деца ...нека поне 1 г да има наказание общественополезен труд -копане на градинки боядисване или носач в линейка -безплатно !!! само така ще се интрегрират дивите нови българи