145

Старшина Ушев

преди 11 години

170-Радуканов ,бате голем си ,нема ли да издаваш стихосбирка скоро

144

с.

преди 11 години

Мацката не беше спряла така нарочно!Явно беше взела книжка скоро и още и куцаха нещата!Нищо кой знае какво не беше направило момичето!Защо трябваше да я удря ватмана!?Ако в този случай бях в нейната кола и ми беше гадже или просто приятелка ватмана щях да му изпукам поне 2 шамара!Поне!Конкретно за тия дупета с мерцедеса не знам какво е станало и кой е виновен!Определено това не е и начина!Но ако тролейджията ги е забърсал нарочно и ги е провокирал може и сам да си го е търсел!

143

офф

преди 11 години

Малко го е бил,трябвало е да го смаже

142

Анонимен

преди 11 години

И мацките не са за жалене. Правилата трябва да се спазват, независимо какво превозно средство караш и от какъв пол си.

141

с.

преди 11 години

Абе не,че дупетата с мерцедеса са за жалене,но и тия от градския транспорт карат супер гадно!Поне 3-4 пъти съм виждал как удрят кола съвсем умишлено и после се правят на умрели лисици!Навремето на Витошка една мацка не беше съвсем в час и беше съвсем близо до трамвайната линия!На ватмана нищо не му пречеше да спре и да изчака няколко секунди докато светне зелено и мацката се изтегли,но я забърса!Абсолютно нарочно!Ако и този случай е такъв тролейджията заслужено е отнесъл чимберите!

140

ан

преди 11 години

ТОВА МОМЧЕНЦЕ Е ИЗВАДИЛ ГОЛЯМ КЪСМЕТ ЧЕ НЕ Е ПОПАДНАЛ НА ТОЧНИЯТ ЧОВЕК. СЕГА ЩЯХА ДА СЕ МЪЧАТ В ПИРОГОВ ДА МУ СЪБИРАТ ИЗРАСТЪЦИТЕ. АКО ИЗОБЩО БЯХА ОСТАНАЛИ НЯКАКВИ ИЗРАСТЪЦИ.

139

Ани

преди 11 години

и аз карам мерцедес,обаче това да си показва простотията е твърде типично за българина за съжаление!

138

бай Петко

преди 11 години

Петко Славейков:Не сме народ,не сме народ,а ***.бай Петкобил си проницателен човек::)))

137

Анонимен

преди 11 години

Разбира се че можем да пребием всички криминално проявени мерцедесаджии. Но не това е начинът. За тази работа си имаме полиция. Не народът да се саморазправя, а полицията и прокуратурата да си вършат работата за която им плащаме.

136

gal

преди 11 години

Това е поредната случка, която показва колко спешно е да се въведат категорични наказания за подобни прояви, за да е ясно на всички "изкушени", че хулиганщината не е безпоследствена.. и още нещо важно към неподписания автор на този материл - за да не бъде този текст дискриминационен, криминално-проявеният с мерцедеса трябва да е упоменат като "19-годишен българин".

135

www

преди 11 години

ЛОШОТО МОМЧЕ.....

134

Анонимен

преди 11 години

Сега трябва градският транспорт да спре за 24 часа за да се размърдат тарикатите в Парламент, Правителство и Президентство. То бива беззаконие и простотия, но такова никога не било !

133

Анонимен

преди 11 години

"Двамата мъже са криминално проявени." Това е достатъчно. Какво повече да се коментира?

132

Възмутен

преди 11 години

Къде е полицията в тази държава?Посред бял ден да те пребият и да няма кой да ти помогне?Не знам колко хиляди полицаи има в България,ама къде са като ти потрябват?Все ги виждам в колите-пушат си и си бъбрят докато им свърши смяната.

131

Къде са такситата,а?

преди 11 години

Хайде сега таксиметровите шофьори да се покажат да ги видим как ще се погрижат за колегата си.А,ще посмеят ли?

130

Анонимен

преди 11 години

А сега да го опандизят и да му се отбият в ареста на пишлимето. Като си се качил на мерцедес, това не ти дава право на саморазправа и другите хора не са ти роби. Нашите новоизлюпени снобарчета още не са разбрали, че положението задължава.

129

Анонимен

преди 11 години

Нека помечтаем: Сега една хубава присъда....

128

kukoto

преди 11 години

Като са криминално проявени какво правят в мерцедес? Мерцедесите са за лекарите,инжинерите,интелигентните хора,но в *** е точно обратното. Криминално изявените трябва да търкат наровете на определените за това места. Нали така "условна" съдебна система?

127

Анонимен

преди 11 години

"които започнали да вандалстват"култово

126

dimitarivanov53

преди 11 години

I drugi 20 gledali.