342

Бари

преди 12 години

Защо да са лъжи бе другарю комунист Борисов ? Нима новите "бизнесмени" натрупахте несметните си богатства от гледане на домати и събиране на охлюви ? Нима не си имал общ бизнес и не познаваш Трактора,Пашата и др.боклучи ? Как се взима охраната на петролопровода? Как приятелката ти се сдобива с банка,и успява да дере комисионни от преводи , точно , когато ти си на върха на пирамидата ?Как през онези размирни времена щеше да развиваш охранителен бизнес , ако не си близък с групировките ?

341

Ivailo

преди 12 години

Препоръчвам на тъпия български народ пак да си го избере , поне за още два мандата . Тогава може и заминаващите на Запад да станат повече от няколко милиона и Бойко да си управлява остатъка без зор . Няма никаква разлина между него и Тодор Живков , един стил на управление и при двамата.

340

Професора

преди 12 години

ДО 400,Ако наистина имаше такова IQ нямаше да възхваляваш доказана мутра с 2 грама мозък.Не е възможно умен човек да се прехласва по пълен при това и мафиот.И моето заключение е,че или си по-голям от твоя вожд,или си на заплата в Герб.

339

Професора

преди 12 години

Този психопат на снимката,който между другото изпълнява функциите и на премиер става само за клоун на заплата в Евро парламента.Да говори глупости и хората да му се смеят.

338

Мунчо

преди 12 години

Този наистина е по-голям от мен!

337

IQ146

преди 12 години

С парите на данъкоплатците Бойко Борисов СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!!!;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕнай-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни заради техните комисионни до най-високите цени в цяла Европа...Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ!

336

НАГЛЕЦ

преди 12 години

Знаете ли г-н Борисов защо притежаваната от приятелката ви БАКБ се нарича "Зелена банка" ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА СТАТИЯТА: "Бориславова за бъдещето на БАКБ като устойчива, Зелена банка". В СТАТИЯТА ДАМАТА ОБЯСНЯВА ЧЕ ""Зелената икономика е най-силната нова индустрия и една от малкото, която непрестанно расте и предоставя нови работни места" ПОДБУДИТЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА ВИ НЕ СА ПОРОДЕНИ ОТ ЖЕЛАНИЕТО ДА ЗАПАЗИ ПРИРОДАТА, А ОТ АЛЧНОСТТА ДА СПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !

335

Стоянова

преди 12 години

Ей,след публикациите на "някакви "немски вестници,веднага последва "тежката артилерия" на нашата свободна/главно откъм мозък/преса.То не са пантофи,то не са джувки,то не са пози в стил "народе мой,само за тебе мисля".Ама не е крив той,криви сме ние,че го търпим всчико това.

334

venceremos

преди 12 години

Престъпното минало на днешния премиер ще бъде все по-актуална тема. Три години хората си затваряха очите омаяни от приказките му. Последната година, обаче е година на равносметка на извършеното. Оценката е под нулата-по -нисък жизнен стандарт от предходното управление, крещящ лобизъм, управленска некомпетентност, авторитаризъм. Въпреки опитите да си осигури служебна победа ще бъде наказан от хората. Не виждам с коя формация освен СДС/ако влязат в парламента/ би се коалирал.

333

Кой управлява Б-я

преди 12 години

ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА: " Винаги съм била откровена до крайност с премиера и винаги съм му казвала нещата с точните наименования..България и сега изнася електроенергия, имаме свръхпроизводство на ток, а след години, когато икономиката ни ще трябва да намали с 20% консумацията на ток, какво ще правим с огромните мощности на АЕЦ "Белене"? Защо трябва да се изгражда такава огромна атомна мощност" ПРАВИЛНО БОРИСЛАВОВА. ПО ДОБРЕ Е ДА СЕ НАПРАВИ СЕМЕЕН БИЗНЕС СЪС ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ. Българите ще ви плащат!

332

Анонимен

преди 12 години

Бойко го е надървил за недоволни драскачи!

331

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ щели да се преименуват на Гейове Е..ани Роби на Б.

330

Овчо

преди 12 години

Каквито овцете-такъв и овчарят им!

329

Анонимен

преди 12 години

3-те процента отгоре били, защото в ДКВР били забравили за Цветелинка, та се наложило Бойко лично да им се обади!

328

387

преди 12 години

Коментар 387 е реплика към коментар 384 :))

327

Анонимен

преди 12 години

Бориславова: Да помислим за ВЕИ, преди да строим БеленеНовият собственик на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) Цветелина Бориславова заяви, че иска да превърне кредитната институция в зелената банка на България, като приоритет за новата институция ще са алтернативните източници на енергия и екологичната икономика. Това ще става с преференциални условия, включително и по-ниски лихви за предприемачите, подчерта Бориславова, която оглавява надзорния съвет на банката. Тя представи още и новият управителен съвет на финансовата институция.

326

Анонимен

преди 12 години

глупендерско 381, да разбирам ли, че защитаваш комунягата бандит Б.Борисов? И неговият господар педофилът Уорлик, който отиде на гей-парада? Щом ги защитаваш, значи си същия бандит и . Колкото до оня украЙнец, сигурно ти е бившия шеф, щом така бързо се сещаш за него. Допреди 3 години си го защитавал с гърди /и ***/, сега си сменил боята, но явно не си сменил ориентацията, която е като неговата.....

325

Прост човек си ти

преди 12 години

Борисов, Борисов! Твоето не е самота, а си е направо - срамота, че си начело на държавата....

324

Хронист

преди 12 години

Нищо тъмно няма. Дойде Хилъри - гръмнаха някои складове... (Сега от "Берета" щели да прибират реколтата около "Петолъчката"...)"Похвалиха" ни от ЦРУ след ракийка и кафенце - сирийският "режим" свали турски самолет, който си летял просто така... Ама, за да не вземе Бойчето да се изпусне и да почне да се хвали, подчинените на този, дето се наспа 3 дни у нас, му пуснаха профилактично статийката в Германия. Прав е Бойчето - Самота, Жестока - да няма как да се похвалиш... Ужас просто!

323

Анонимен

преди 12 години

381 ..... ИМАШЕ ДРУГ , КОЙТО СЕ ПРАВЕШЕ НА МЪЖ... , КОЙТО НЕ Е БЪЛГАРИН , А УКРАЙНЕЦ , КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ В КАЗАРМА И НА КОЙТО *** МУ Е ПО-ШИРОК ОТ РАМЕНЕТЕ ...НО , ТИ СИГУРНО СИ КАТО НЕГО , ЗАТОВА ГО ЗАЩИТАВАШ ????