114

в. Стършел

преди 11 години

Типичният гербер: нагъл , високомерен , алчен и задължително грозен! Ама много ... --Типичният социалист: щедър, човеколюбив, раздава на всеки срещнат поне по хилядарка и задължително адски красив! Ама много....Сега се търсят ***, които пак на ни повярват и пак да гласуват за нас. Щото иначе как ще откраднем милиарди, за да ви раздаваме хилядарки, тъй де!

113

заслепени от злоба

преди 11 години

Едва ли по-голямо пиянде от Пикаещия във Фонтаните, но това е друга тема и отклоняване от темата!

112

Боко Тиквоча

преди 11 години

Че ти нормален ВИфаджия виждал ли си?!?Миналата седмица го пратих на Бали,да прегледа банковите ни сметки,па тои се усря и цела България разбра къде е....

111

Анонимен

преди 11 години

Какъв диалог? С пиянде не се спори, не знаете ли?

110

заслепени от злоба

преди 11 години

Лавина от псувни, змии и гущери за човек, който предлага диалог!Цветя , реверенси, теманета и аванти за тройната коалиция, която пребиваше наред митингите на миньорите в Марица-Изток например!Тоя народ и изтрещял от злоба и простотия!

109

реалист

преди 11 години

Типичният гербер: нагъл , високомерен , алчен и задължително грозен! Ама много ...

108

гурбетчия

преди 11 години

Много е прав човека ,но откъде акъл в хората да го разберат ! Еееййй произвеждайте стоки и продавайте ,развивайте туризъм ,само в това е спасението ,а не да плодите и храните улични кучета !

107

Barcelona ES

преди 11 години

До 136Виждам, че нивото Ви е на нивото на вашия смешен министър. Имате интернет пред себе си и имате свободата да се информирате, но Вие вярвате сляпо на нискоразрядни мутри. Вземете, че се информирайте за заплатите на синфоничните оркестри в Испания и след това разливайте комплексите си. Жал ми е за Вас и невежеството Ви. Но нямам намрение да Ви отварям малкия и смачкан мироглед.

106

BG

преди 11 години

Purvo *golemite,misle6ti za Bulgaria politici*da se porazhodqt da kajem do Andorra i da vidqt kak s mnogo zastroeni ski pisti,horata vupreki tova sa uspeli da si suhranqt i prirodnite bogatstva i posle da vzemat re6eniq!.Ograbihte naroda,prokudihte golqma 4ast ot nas,a sega i do prirodata oprqhte..i!.

105

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да ми разправя Веждито,не му вярвам.Бях свидетел на побоя над полицайчето пред Столична община и оттогава не го понасям!

104

Спонги

преди 11 години

Планинарите казват:"Планината лоши хора не търпи". Затова мутрите искат да унищожат планината. Не е само за ски пистите. Вече тайно се приватизират туристическите хижи и планинарите вече няма да има къде да нощуват. На протест братя и сестри., Диктатурата на мутрите и ченгетата от ДС е в ход.

103

Анонимен

преди 11 години

23 za parazitite razkosh za chestnite trydovi xora mizeria ,bla bla ,samo tva i.sapa i v trapa tam .

102

бай Ганьо

преди 11 години

Бай *** е положителен образ от българската действителност, макар и с кусури. Големият проблем на България са Андрешковците, плебса, или както го перифразира Бойко, матряла.Така че, не наричайте всички българи бай *** - той е заможен, бизнесмен, пътувал е по света, инициативен е, предприемчив.... и малко балканец!Ваш, проф. Българан.

101

Анонимен

преди 11 години

от Гърция разбрахме, че икономика базирана на туризъм - тва не става. така че да не алчнеят разни хотелиерчета и разни ***, дето си мечтаят само за това, няма защо да ставаме за посмешище на настроим и после никой да не ходи, както стана с испания, например, туризмът е бизнес от ден до пладне, но българските "високообразовани" простьовци друго освен това не могат да си представят. защото нищо не разбират от бизнес

100

до 133

преди 11 години

Barcelona ES, и точно как ти е оценена българскита култура в Испания? Разрешават ти като миеш *** да използваш български препарати ли?

99

Псевдо екоактивисти

преди 11 години

Ако вие не спортувате и се задоволявате с мизерия и грозни вонящи кебапчийници където да ви евтино си е вашо решение, но със сигурност не го натрапвайте на останалите които искаме стотици километри повече писти, много нови влекове и лифтове, модерни хотели и инфрастуктура! И няма нужда да продължаваме да ви гледаме как се наливате с бира покрай ариана и да ни воните на алкохол, ходете си бездействайте някъде където няма да пречите на никой, в някое обрасло с бодили поле например...

98

Barcelona ES

преди 11 години

Господин Рашидов, като турски министър на българската култура и убиец и на малкото останало от нея смятам, че нямате моралното право даже да се появявате на публични места с негодните си коментари. Пийте си пиенето и не говорете глупости. Българската култура не е само каменярство, но Вие никога няма да го проумеете. Радвам се, че навреме се махнах от тази безобразна система в България. В цивилизования свят българските творци са високо ценени.

97

виц

преди 11 години

Тръгнал бай *** бизнес да прави по света.Похарчил народната пара и си рекъл.Абе що не ида у публичен дом поне да се разтуша.влезнал,но цените високи.Гледа много врати и различни цени.Е тук ще има далавера си рекъл.И тръгнал да оглежда.Върви и гледа цените падат прогресивно.На последната врата гледа пише 1$.Ха пак ги пеебах!Отваря,но вратата се затваря автоматично и срещу него стои един черен *** с половин метър член!Извинявам се,грешка.Казал тариката,но оня си го потупал по главата и рекъл:Тук грешка нема ами се надупи !

96

Анонимен

преди 11 години

ьььь

95

127

преди 11 години

всеки, който си има интернет всъщност би могъл, ама на теб ще ти е трудно да си го представиш