494

Мустафата

преди 12 години

Кво се ядете за глупости бе. От 7 века тука се е псувало и на български и на турски и всички се сещат за какво им се говори. Проблем няма и не е имало, само някои политици гледат да не ги забравят и да се гледат по телевизията.

493

Българин

преди 12 години

Преди време писах в един подобен форум със същия псевдоним, радвам се че продължава да се използва и от други, трябва да се гордеем и да не ни е срам да се наричаме Българи!Съгласен съм с мненията на Българин! Тези, които не трябва да допускаме да се случва това което искат мизерниците от ДПС, сме ние, Българи!

492

До Hamburg

преди 12 години

В България има Конституция и закони, които в правова държава трябва да се спазват, както между другото се прави и в Германия. Не бих искал да припомням какво е било отношението на германците към турските гастарбайтери през 70-те години на миналия век. Има доста литература по въпроса. Добре е да се чете ... преди да се пише.

491

????????????????????

преди 12 години

nekoi ot vas tuka v foruma , dali e izlizal izvan Balgaria nekoga prez jivota si , vse pak ima i drugi koito jiveat na taa Planeta

490

Hamburg

преди 12 години

I kakvo tolkova e stanalo , v Germania se govori na 170 razli4ni EZIKA i nema nikakav problem , Samo v Balgaria ima problemis s EZIKA

489

Фактите

преди 12 години

"Ние гледаме на Република България като на най-важен наш съсед и икономически партньор. Турция никога не е имала и няма претенции за признаване на малцинство в Република България. Единствените турци в момента в България сме аз, членовете на нашата делегация и работещите в посолството ни турски граждани."Реджеп Ердоган - министър-председател на Република Турция... коментарът е излишен ...

488

Анонимен

преди 12 години

Приятел, отговора е в теб, в мен, във всеки българин. Трябва тотално да ги изолираме, да не ги наемаме на работа, да не купувме това което произвеждат, тотално да ги игнорираме от живота си и да се изнасят за анадола

487

Kaprizi!!!

преди 12 години

Abe kakvi sa tezi postoianni kaprizi ot strana na ДПС??? Kak se durjat - kato niakakva glezena "devoika"pulna sus silikon...

486

Анонимен

преди 12 години

а преди другите избори ще поискат да се жоди само на турски....като не им харесва тук що не си идат, никой няма да ги спре, камо ли да плаче за тях

485

Българин

преди 12 години

И още нещо - по-долу някой спомена китайците. Откъде-накъде ако китаец, арапин или *** иска българско гражданство, полага изпит по писмен и говорим Български, а в същото време на т.нар "български терци" и помаците трябва да осигуряваме превод, щото не знаели Български, а *** гласуват, макар да са неграмотни ??? Значи натурализираните "българи" от арапски или китайско произход трябва да владеят писмено и говоримо Български, а *- НЕ ?!?

484

156165151651561

преди 12 години

Тези мръсни фесове бих им резнал тъпите маймунски кратуни с невероятно удоволствие на цялото ДПС

483

Българин

преди 12 години

Ние пък искаме забрана и разтуряне на ДПС и всички партии на етническа основа, те са забранени от Конституцията !!! И официалният език в България е Българският - никой няма право да използва друг език при официални мероприятия.Превод ?!? Аз пък казвам - който не говори Български, няма право да бъде Български гражданин и да гласува !!!!

482

Няма лошо

преди 12 години

Като ви е толкова мерак да си говорите на турски никой не ви спира да ходите в Турция и ако искате и да не се връщате. Изборът е съвсем демократичен - или в България и според българските закони, или където си щете, само дето даже и в Бурса вече няма да се доредите до друго освен до миене на нечий *** (на български турчин изнесъл се през 84-та) и след 5-6 години ще може да му миете и чиниите.

481

Анонимен

преди 12 години

NA ZIGANSKI NE SHTESH LI ZASHTOTO LEGENDARNIQ SOPOL E ZIGANIN.

480

Нема такава държава

преди 12 години

Абе то в САЩ уж е голяма демокрация, пък президента говори на английски по митингите в Калифорния, където испаноговорящите са мнозинство, че някои от жителите даже не говорят английски. Сигурно в САЩ не са достатъчно големи демократи и не ги разбират тия работи като нашенските ДПС-ари.

479

Анонимен

преди 12 години

Наглеци!Да заминават в Турция!Официалният език в Република България е българския!

478

Анонимен

преди 12 години

БРАК ШИНДИ

477

Илиянци

преди 12 години

Пазара в Илиявци е доминиран от китайци, но те са научили перфектно български и общуват на езика на държавата, в която се намират. Китайците са 1,4 млрд. жители и имат висока култура. А някакви си 20 млн. анадолци, без своя писменост и никаква култура непрекъснато създават напрежение в страните, където пребивават! Не е ли време да им покажем червен картон на тия ***, или поне на подстрекателите им! Май си търсят тоягата!

476

Анонимен

преди 12 години

Да се кандидатират за депутати в Турция тогава.Там кампанията се води на турски език.Тук е БГ.

475

Анонимен

преди 12 години

КОНСТИТУЦИЯ-Глава първа-ОСНОВНИ НАЧАЛА-Чл. 3.Официалният език в републиката е българският. БЪЛГАРСКИЯТ СМРЪДЛЬО,НЕ АНГЛИЙСКИ,НЕ ТУРСКИ,НЕ ПАТАГОНСКИ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ДРУГ ЕЗИК.А КАТО ИСКАТЕ ДА ВОДИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ДЕБАТИ НА ТУРСКИ СЕ ОБИРАЙТЕ С ДОГАН ТЕРОРИСТА И ЦЯЛАТА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ДПС И В ТУРЦИЯ,ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС В СТРАНАТА ВЪЗНИКВА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ.