235

Да изгоним ГЕРБ

преди 12 години

Да изгоним ГЕРБ с шутове и да построим Южен поток и АЕЦ Белене

234

Анонимен

преди 12 години

Най-скъпия ток е произведения и не консумирания :) в тая връзка да Ви питам, кой ще потребява тока от Белене ??? при положение че само за последните 10 г. населението ни е спаднало с 600 хил. и в момента произвеждаме доста над потреблението ни

233

Анонимен

преди 12 години

Тъпанарска работа. Заради онази крадлива *** Костов и неговите психопатщини, сега пак другите ще намажат. "Руски контрол"... Дрън, дрън. Щяхме да имаме 2 електроцентрали и евтин ток. А сега ще останем с пръс' в гъ*.

232

обективен

преди 12 години

Козлодуй е реален изход за развитие на ядрената енергетика в Бг., сериозно трябва да се обмисли обаче въпроса бъдещите реактори да НЕ са руски

231

парадокс

преди 12 години

Според социологическите проучвания у нас повече от 68% от населението одобрява продължаването на проекта Белене, но на практика след голямата реклама на подписката на БСП и кампанията във всички клубове на БСП в страната подпусалите са по-малко от 1%. При това положение провеждането на референдум е прахосване на средства.

230

до 249

преди 12 години

"Кой ще чисти? Колко ще струва?"Tова е въпросът убиец, който ще доубие АЕЦ. В Герамния вече се почна, по-изостаналите ще повлекат крак по-късно...zht

229

Нова технология !!!!

преди 12 години

Открита е нова американска технология за супер евтин екологичен ток ... от тикви. Всички тикви от ГЕРБ почват да въртят *** с генератори, след което енергията се прекарва през трансформатор до мрежата !!!!!!!!!!!!!!!!! А народа получава супер евтина енергия --- от тикви

228

ДО 247

преди 12 години

Алтренативният вариант е да се раширява Козлодуй и да с еизползвеа конюнктурата! 1-4 блок в Козлодуй бяха затворени заради политически решения! Сега е различно - европа не иска 90% от енергията да е от Русия и ще се замисли, преди да каже "да" на затварянето на 5-6 блок! Но з ада се случи това, трябва малко мисъл и по националистическо мислене от пингвините в НС и европарламента! И не ме изронизирай - със сигурност съм по добъв в сметките, след 9 изпита по различни висши матаматики!

227

!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Докато се разправяте...През близките 7-8 години Турция ще построи 12 атомни блока съобщи на международния икономически форум в Санкт Петербург министърът на енергетиката на страната Танер Йълдъз. Без атомна енергетика не може смята турският министър. Той напомни, че Турция развива сътрудничество с Русия в изграждането на АЕЦ Акую. През близките 7-8 години ще развиваме атомната насока, като искаме да пуснем 12 блока съобщи той.Според Танер Йълдъз, Турция продължава преговорите с Япония, Южна Корея, Китай и Канада за строителство на АЕЦ, но не се изключва, че в проектите ще участват и други страни. Министърът изтъкна, че Турция ще избира безопасни и качествени предложения.

226

Тиквеландия

преди 12 години

На Тиквеландия ток не и трябва, тиквите виреят и без ток, и с малко контрабандни амфетамини

225

Анонимен

преди 12 години

Я кажете рубладжии за 1-ви и 2-ри блок на аец козлодуй - кой реши да се хвърлят ядрените отпадъци там? Кой ще чисти? Колко ще струва? Колко хора тази година ще заболеят от рак?

224

до 244

преди 12 години

"но ще е български а не турски и румънски."НА КОЙ МУ ДРЕМЕ БЕ - вжното е токъ колко струва !!! Пъ нека да е от Лаос или Тамбукту !

223

Кайо

преди 12 години

До 236:Можеш да пишеш и с малки букви пак ще те разчета и по-спокойно го давай нали затова сме тук да обсъдим, да си формираме мнение дали да подкрепим проекта или не. Как така сам си правиш тези изчисления, те могат да те вземат като експерт към министерството на енергетиката без да се налага да ползват услуги на скъпи консултанти. Имаш ли иначе алтернативен вариант как ще се топлим през зимата и ще ни свети лампата, без да е нужно да си даваме цялата заплата и от горе затова?

222

до 241 от 221

преди 12 години

Не съм член на БСП, но мога да мисля нормално и да смятам. Освен това не слушам само БТВ и ТВ 7 и знам, че освен в САЩ, всички големи държави развиват атомната енергия. И ако не си чул-в Япония пак пуснаха част от централите, въпреки кошмара Фукушима.

221

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ Белене имаше нещо уникално - повишаване на цената на проекта с годините на базата на инфлацията в извън Бг. Все едно си поръчваш москвич и колкото време го чакаш толкова по-скъп става - като отлежала ракия.

220

Анонимен

преди 12 години

Може да не е евтин, но ще е български а не турски и румънски.

219

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Да го харизва на Уго или на Чик Чи Рик - и да се отърва от него... - в противен случай поданиците на "цар" Киро ще го обезкостят...

218

до 224

преди 12 години

"АЕЦ-ите. Няма по-изгодна енергия."Напротив - няма по-скъпа енергия !!! Като се сложат разходите по покриване на риска плюс крайно решение за отпадъците !Само сградата и реактора са евтини (горе-долу).

217

До анонимен 221

преди 12 години

"Приятелю,а ти може ,макар и не"отскоро"да си член На БСП,щом повтаряш техните клишета!И айде стига с този измислен "евтин"ток,който сме щели да имаме,ако построим АЕЦ Белене!Ама колко пъти трябва да ви се обяснява на вас "измислените патриоти",чеОТ БЕЛЕНЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ЕВТИН ТОК-***-И-И-И-И!Отговориха ви с изчисления,а вие мътите главите на хората с приказки-"а ла Станишев и сие"

216

Анонимен

преди 12 години

Абе Герб най селяндурска партия , направо съпаха държава за нула време! Какво искате от хора който нама грам мозъка?! Герб това е хранилка за мутри !