13

Мъж реалист

преди 12 години

Колкото и добре да живее човек винаги си намира една да му роди дете !

12

До 10

преди 12 години

В нашето село имаше едно момиче,което бяхме минали всички(около20)после се омъжи за момче от същото село.Хайде сега десети да ми каже как се чуства мъжа и като ходи по улиците с нея,а всички останали да хихикат от страни какви любовни преживявания са имали с нея???

11

от rrrr до Някоя

преди 12 години

Извини ме, но ми обясни какво значи преди и след първия път?!?!?!?!?!?

10

Някоя

преди 12 години

Това не е съвсем вярно! :)Аз например нямах никаква разлика преди и след първия - нито съм кървяла, нито нищо - не всички имат девствена ципа ;)Така че може да те лъжат и че си им първия съвсем спокойно ;)

9

Анонимен

преди 12 години

А какво значение има кой с колко мъже/жени е бил?

8

An_nA

преди 12 години

И аз като жена ще кажа - открихте за пореден път топлата вода, стига вече открийте нещо друго ;)

7

Анонимен

преди 12 години

Абе лафът е 'Ти си ми третият" и демек умножаваите по три!Иначе истината е,по-добре мъжът да не научава броиките на жената!

6

Уорлик

преди 12 години

Кога ще организирате шествие за моето изпращане? Толкова години труд положих тук за просперитета на държавата Ви! Привлякох стотици милиарди инвестиции, вдигнах жизнения Ви стандарт в пъти! При следващата мисия на НАСА в открития космос съм се договорил българин да участва в мисията! България ще е основен доставчик на храни за армията на САЩ в Афганистан през следващите три години! Договорът е на стойност над 1 млрд. долара! Премахнах визите! И всичко това постигнах само за 3 години! Не заслужавам ли да ме изпратите подобаващо?

5

valeri

преди 12 години

Какви са тези глупости, абсолютно всичките лъжат.

4

ти си ми втори :)

преди 12 години

Всяка жена е спала с максимум двама - първият и настоящият. И това е така, просто защото не може да излъже, че е девствена. Сигурна съм, че мъжете въобще не искат да научават точната бройка. Това е една изключително излишна информация.

3

Анонимен

преди 12 години

Всеки лъже главно за да прекрие действието от комплексите си. И в България е пълно с бройкаджийки дето си вдигат самочувствието като си лягат с всеки, а после вкъщи се правят на абитуриентки. Както и мъжете - вкъщи лъжат, че са пили по бира, а пред приятели лъжат, че са изпили по две каси и са изчукали всички колежки заедно със съседките и приятелките им..... Комплекси това е корена на почти всички лъжи и глупави неща, които хората вършат. Хубава вечер и повече искренност на всички!

2

Уорлик

преди 12 години

На мен пък винаги компаньонките винаги ми казват, че до момента не са били наемани от друг.

1

УСС

преди 12 години

Това проучване пак ли го преведохте отнякъде. Не че е лошо, но не виждам нито откъде е преведено нито от каква агенция за проучвания сте го взели. Няма и автор на статията.Барем елате у нас да ви дам една статистика за каквото пожелаете, за да дадете некой лев.Подпис: Учения Със Сметалото.