218

Анонимен

преди 12 години

До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BG, minister***mvr.bg, mvr***mvr.bgОтносно: до "първия и давамата" от Доню ДоневДата: Петък, 2012, Юни 15 12:29:10 ЕЕЩВсе повече в погледа ти ще пише:"по-добре да не ме бяха направили премиер".Още малко и сянката на злините те ти ще те догони .Просто си го заслужахавате разбойници.

217

Анонимен

преди 12 години

"За ски пистите, за които говорим всички писти с новите проекти трябва да станат около 100 километра. За Австрия 12 000 километра са ски пистите, в пъти повече________________________Моля някой от съветниците на това ***, да му обясни до колко метра надморска височина се развиват иглолистните гори, колко са високи Алпите и защо там може да има хиляди км. писти без да се секат гори, а в Стара Планиа, Родопите, Витоша и т.н. това не може да се случи

216

Горски

преди 12 години

ТОЯ СЪС СИГУРНОСТ Е ***/ГОРИТЕ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ С 10%/по голям виц от този не съм чувал.

215

Анонимен

преди 12 години

След този не толкова актвен процес Бат ви Бойко взе да сваля леко гарда..А замислете се какво може да се случи,ако всички се обединим около каузата "за по-добър живот"..историята дотук показва,че има ли лек граждански натиск , Бойко кляка. Нека превърнем неговият недостатък в наш плюс...

214

Анонимен

преди 12 години

Умело подклаждана психоза за апокалипсис и т.н. нещастия свързани с горите. По същия начин навремето с мотото - "в името на народа" много хора ги лишиха от правото им на живот. Тези които палеха нарочно горите по Рила, Пампорово и Балкана и продаваха дървесината , сега са най-големите природозащитници и финансови подържници на агитаторите Думи, думи,думи....

213

Анонимен

преди 12 години

Обърнете внимание на шеговития 261-ви поост. Поради каква причина Бойко Борисов се меси във всичко? Защото няма доверие на никой и не може да делигира отговотности? Ако е така значи няма достатъчно качества да бъде министър председател на тази държава.

212

Бай Ставри

преди 12 години

до ПУРКО Тиквите ще станат на пюре!! АЕЦа е нещо, което е необходимо на страната! Ако не го осъзнае Бойко- това ще е последния пирон в......

211

Петър Гейчев

преди 12 години

На тия "протести" е голям купон. Събират се open-minded хора, които нямат нищо против една мимолетна креватна авантюра. Вчера с един младеж и гаджето му се забавлявахме до късно през нощта.

210

Анонимен

преди 12 години

Ама народа е *** като *** и управляващите са два пъти по нагли. То има лесно решение на този въпрос, но трябва да се мисли с главата. Хубаво искаш писти и искаш да запазиш гората читава. Да сложата на фирмите концесионери гаранция от 1 млрд. евро гаранции на каса в БНБ и да си теглят кинтите след края на концесия бре. Толкова е просто. Сложи и "надзиратели" от екоактивисти и от европейските комисиите и проблемите се приключват. Ако някой ще сече поголовно на далавера няма да внесе 1 лев.

209

ПУРКО

преди 12 години

Да си изсечем горите, да си унищожим АЕЦ-а, да се самоудишим и собственоръцно да си предадем главите на Никифор Хамерикански! Да, ама не, Тикво! Аз искам и ще се качвам в балкана, ще газя тиквите, ще се боря за Белене и ще легна пред танковете, ако трябва, нищо че съм поостарял! Но си искам България!!!

208

Лора

преди 12 години

До този, който е писал до мен! Не манипулирай протеста и не формирай погрешно мнение, нали два дни виждам младите, интелигентни хора, които протестират! Искат си горите! Това, че някои други са се възползвали от протеста е друг въпрос! Но основното ядро и маса са истинското гражданско общество, което трябваше да се формира много по-рано! Изпуснахме цели 20 години в лутане! Време е да вземем участие в управлението и да си защитим интересите!

207

Radiacionen tip

преди 12 години

до 279 Айде, партиите ли изкараха хората!? Хаха!! Как ще сече гори? Харата гледат да посадят! Той няма ли да има далавера от това? За Белене пак ли е прав? Като съпоставим плюсовете и минусите? Айде- моля!

206

пак сме тук !!!

преди 12 години

Вечно недоволните и плюещи наред мижитурки отново сме по форумите.

205

румен221

преди 12 години

БОКО,- ЗНАЧИ СЛУЖЕБНИ БОНУСИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ВИСШИТЕ СЪДИИ НЕ МОЖЕ..., А БОНУСИ ЗА ПЕТИМАТА МИЛИАРДЕРИ В БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ..., МОЖЕ...- ДОЧО БУЛГУРОВ НЕ Е ВЧЕРАШЕН... А-А-А, ***, ХА...!!!

204

Полицай

преди 12 години

Полицай, който посегне на протестиращ, ще бъде незабавно уволнен", отсече Борисов. Полицията рече: Борисов - ти си УВОЛНЕН !

203

Лора

преди 12 години

Бойко да си строи на определените за целта места! Цяла площадка на Белене има! Да не ми строи в горите грандоманските си хотели, дето ще ги населяват "богатите" туристи дето идват в България от цял свят!

202

до Лора и Радиацията

преди 12 години

Не хората си търсят правата. Партиите манипулират все по умело. Не можеш да протестираш без да си видял всички аспекти на това което ще отхвърляш.

201

Анонимен

преди 12 години

Дееееееааааа хейтърите. Оставете човека да работи бе! 20 години преди него, какво направихте друкари комунисти. По добре ходете в комуните по Испания да си лекувате зависимоста от столетницата!

200

оферта

преди 12 години

Предлагам при добро заплащане участие на цяла ромска махала в протеста

199

Radiacionen tip

преди 12 години

Така е, Лорче, така е! На народа му писна и му увря главата! АЕЦ Белене ще като Априлското възстание! Само, дето, Бокошибозека няма да стигне, за да го потули!!!