26

Анонимен

преди 12 години

хора, кмета не прави нищо, за да ни отърве от ***, за това топете наденица в антифриз и хвърляйте

25

Анонимен

преди 12 години

ranger, проф. Тачков сигурно също е обичал природата.

24

онбашията

преди 12 години

абе що просто не отидат и да питат кмета на пловдив как става, ами откриват топлата вода

23

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Колко сте прости ... Образовайте се малко по проблема, преди да серете, драги коментиращи !!!!

22

ranger

преди 12 години

Проблемът е много по-голям от това, което се дискутира в публичното пространство! Защото нерешаването му цели десетилетия говори за един ужасяващ факт, а той е, че на народонаселението формиращо българската нация са чужди чувствата като СЪСТРАДАНИЕ, СЪЧУВСТВИЕ, МИЛОСТ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ВЗАИМОПОМОЩ, УВАЖЕНИЕ, ОБИЧ И ЛЮБОВ КЪМ ПРИРОДАТА, КЪМ БЛИЖНИЯ И Т.Н. Такава нация НЯМА БЪДЕЩЕ, А САМО ТРАГИЧНО МИНАЛО И НЕЩАСТНО НАСТОЯЩЕ!!!

21

Анонимен

преди 12 години

"Аз от организацията 2 ръце и 2 крака, настоявам за поне 1 милион държавна субсидия на година иначе ще започна да скубя, хапя и ритам дриги крайници по улиците на "европейската" ви столица."- - - - - -Братче щом се срявняваш се кучета, ти си ***, заедно с 8те които са ти цъкнали +

20

Анонимен

преди 12 години

еми щом хората са виновни, хората трябва да решат проблема, с колове, с отрова и т.н.

19

Анонимен

преди 12 години

Бездомни са хората.Кучетата са безстопанствени.Набийте си ги тези две прости дефиниции в главите.

18

Анонимен

преди 12 години

20, а с размножаването на ***, какво ще правим

17

Анонимен

преди 12 години

Доста сте лицемернички, лапички... И вие, и ARSE на Райчева само събирате есемесчета и субсидийки... И после "ама то хората са виновни" Не ви е срам...

16

.....

преди 12 години

Пълни глупости са това! Нито едно породисто куче няма сред тези глутници, а се множат непрестанно. Природозащитниците лъжат "мат'риала" че в Европа безстопанствените кучета се кастрират и връщат по местата им, но и това е страшна наглост! Лошото е, че в България са останали предимно хора с капаци на очите и пенсионери. Всеки, който живее в нормална държава, човек познава и законите й - не бъде ли потърсено кучето в определен срок, се умъртвява.

15

krasi

преди 12 години

Ако ги няма тези четири лапи, няма да има кой да пречи да се реши проблема.

14

Анонимен

преди 12 години

Повечето хора са безотговорни и вземат куче или за да ги пази от крадци, или заради децата ... , а кучето не е играчка, която можеш да захвърлиш, когато ти е омръзнала.Затова ВАшИТЕ кучета сега ще хапят ВАС самите.

13

подробности

преди 12 години

А бе най важно е кучетата да се кастрират за да не е**т шопите...

12

Патриот

преди 12 години

Единствено евтаназията ще реши проблема!!!!

11

До 14

преди 12 години

То може да не е пинчер, мопс и т.н., но майка му, или баба му са били породисти. Нали се сещаш, че тия хора освен, че си изхвърлят кучатата не ги и кастрират и в резултат си имаме рошльовци смес от различни породи.

10

optimist

преди 12 години

Ами изхвърлени са разбира се, не са паднали от небето я... Като си вземеш куче първата ти работа е да го скопиш при ветеринар, след което си го гледаш у вас докато умре. Ако хората мислеха малко на улицата нямаше да има нито едно бездомно куче, както е в Западна Европа.

9

Анонимен

преди 12 години

И после, ау хапят ни кучета, общината не се справила с проблема! Е, как да се справи? Като докато прибере 10, хората са изхвърлили още 100? То бива да си безотговорен, ама поне не мрънкайте след това! Като си взимате куче ще го гледате! Хайде да не казвам голяма дума, ама кучето е като детето, иска си грижи. След като не си изхвърляте децата, поне се надявам, защо си мислите, че можете да зарежете на улицата кучето или котето? Вие сте го взели и НОСИГЕ ОТГОВОРНОСТ за това същество!

8

Анонимен

преди 12 години

ДА БЕ ДА ПРИКАЗКИ ОТ ВЕЧЕРИНКИТЕ КАТО ТЕЗИ НА "ЕКОЛОЗИТЕ"

7

Хм

преди 12 години

И що снимка от Варна?