44

но комент

преди 12 години

А заплатите и пенсиите кога ще се повишат с 10%?

43

данък въздух?

преди 12 години

Сирене, Брашно, Захар, Кашкавал, Хляб, Месо, Олио, Бензин с 60ст. , Газ-та, Тока на два пъти, очаква се водата да поскъпне..ГЕРБ---- Голямото Енергиино Робство за Българина!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Ама нали не искахте АЕЦ Белене, нали ви беше скъпо и т.н. ? Сега пак ще дадете тез пари че и отгоре, но нищо няма да имате в замяна и тока ще ви спира през 3 часа!

41

otneseni

преди 12 години

Имам подозрението, че всички от ГЕРБ са бягали от час по математика, за да ритат топка, докато нагъват филия с мас-миналата седмица Вальо Къдравия казва, че един реактор струва 8 млрд. евро и ни е много на сметка. След това излиза Делянката и казва, споко-ще е 5 млрд. евро, но ще е по-евтино от Белене, където два реактора струват 5-6 млрд. евро. А, де?!?

40

Анонимен

преди 12 години

Уважаемият г-н Ангел Семерджиев, председател на ДКЕВР, получава пари на ръка подкуп от енергоразпределителните дружества CEZ EON и EVN. Ето затова без нужда вдига цените на всичко. Тези 20 000 лв на месец суха пара без данъци са си една доста сериозна причина да изпълнява желанията на чуждите компании и да дере народа! Проклет да е ДКЕВР!!!

39

те това е

преди 12 години

Koгато в една държава управляват Тиквите, а опозицията са разни още по-крадливи Съсели, то ставащото е закономерност. Мизерия, глад и монополите ти изпиват и последните какпки кръв.

38

chicago

преди 12 години

Някой има ли точна информация в коя държава от ЕС се плаща най скъпо киловата.

37

Анонимен

преди 12 години

Аз бях готов да се съглася и на 15% увеличение на тока и газта, заради рождения ден на Бойко. Готов съм да продължа да гладувам за тоя човек!

36

Анонимен

преди 12 години

Токът няма да поскъпва до края на тази година след обявения от 1 юли скок с 10%, обяви шефът на ДКЕВР Ангел Семерджиев.Много успокояващо ......, да благодарим дружно на другарите от ГЕРБдогодина на изборите.

35

От 20

преди 12 години

Аз не искам да се погрижи за мен конкретно, а за целия народ и щом го пиша, значе все пак вярвам, че може да стигне до него...Както казах- обръщам се към него, като към ХРИСТИЯНИН. Аз съм вярваща и ми се иска да има повече такива хора и това да е водещото във всичките ни постъпки. А той наистина може, ако пожелае да погледне на нещата от тази гледна точка. Като цяло в днешното време борбата е за нашите души и никога не е късно човек да се замисли на каквото и ниво да е в обществото

34

Анонимен

преди 12 години

Да Ви е....ба майката *** и мафиотското правителство,хората нямат пари за хляб ,тия на всяко тримесечие вдигат ток и вода...това вече не се издържа,писна ми ,баси и скапаната държава...цените като в белите държави,ама заплатите като в тамбукту

33

men

преди 12 години

Да ви е "честито" другаря Борисов замрази със закон заплатите и пенсиите докато излезем от кризата уж, а на всяко тримесечие се увеличава тока, водата, горивата... т.е. всичко това нормално ли е и всички политици си гледат като биволи и хич не им пука за народа.... а "овцете" си гласуват за тях... жалко е да гласуваш за собствените ти палачи

32

до зелените

преди 12 години

Като не щете АЕЦ ето ви резултата.

31

Анонимен

преди 12 години

Готов съм да се обзаложа, че до изборите никой няма да помни за това увеличение. И съм още по-сигурен, че ГЕРБ пак ще са на власт. Давайте с минусите, аз после пак ще ви пиша. И не се сърдете на никой друг освен на себе си. И спрете най-после да говорите за световен заговор против България! Виновните се вие!!!

30

REDvayler

преди 12 години

Няма ли кой да каже "БлАгодАрим, Бойко"? Неблагодарници-а Той сън не спи! Вярно, доходите са във фризера, но какво от това-важното е, че за ГЕРБ криза няма! Преживяват я в лукс-50 млн за 3 км магистрала няма никъде по света.

29

анонимен

преди 12 години

еее ,що само 10 % ние сме готови да платим 20 % още сега ! Тъкмо ще напълним гробищата, нали и погребалните трябва да ядат . направете ги 20 % и , моля ви !

28

koko

преди 12 години

Ангеле -как системата ни работеше толкова години , при по ниска цена на тока ,а сега при CEZ- не може.Ти за БЪЛГАРИТЕ ли работиш , или за CEZ

27

до 27

преди 12 години

Да, а един мармот завива шоколада. Празни лозунги са това.

26

Анонимен

преди 12 години

Е да де ама в момента страната тегли поредният заем за да си плати минал заем.От този свредел на катастрофа не можем да се измъкнем само.На големите им е лесно- ще сбият някой в Африка или Арабският свят ще им вземат ресурсите после и военната индустрия ще им живне и какво ли още не.Нали трябва да се попълват запаси.Доколко е хуманно е друг въпрос.А ние какво ще правим?Има богати българи,но те са малко.Нямаме "гръбнак" от средна класа която да издържа икономиката.

25

до 20

преди 12 години

Ха ха ха! Ти нормален(а) ли си бе???:))) Обръщал(а) се към Бойко Борисов! :)))))))) На Бойко Борисов му е през онази работа за тебе!!! Май и ти си, като колегите ти, които лапате мухите и си мислите, че Бойко Борисов ще се погрижи за вас :) Едно да ти е ясно - Бойко Борисов е служител на германското правителство - това го запомни, запечатай го някъде в можъчето си и един ден може и да проумееш някои работи! :)