121

Ива

преди 12 години

165 Като си чел толкова много, не ти ли се струва че посоченото от тебе издание от 1930г. е твърде старо относно последвалите събития в историята на Северна Гърция и българите които са живели там.Тълкуванията ти са подвеждащи.

120

Анонимен

преди 12 години

човек като се рови по коментарите,вижда колко е сивото вещество на българския етнос в БГ,а българите са около една трета от бг народ.драскачите са 99 на100 българи.

119

до 165

преди 12 години

така е ,това че Българите сме нямали разум не ни оневинява и не прави от гърците лошиза поговорката за лакомия г-з,доста е груба,но в случая е вярна защото Алеко Константинов 10 години преди тези събития е казал и написал защо Бай *** иска Солунската митница, за кражби и далавери

118

до 164

преди 12 години

прочети Погромите на България,издание 1930 г от Петър Тодоров,научи малко от малко нещо,недей така наизуст и папагалски

117

българин

преди 12 години

158 , ами значи доста сме мълчали. Време е да отговорим, ако това е вярно, но не е. Гърция сама нищо никога не ни е предлагала! На тях им е подарявано от Великите сили.Вярно е че не са спазени и международните споразумения за излаз на Бяло море, заради пасивното отношение на продажните ни управници.

116

Анонимен

преди 12 години

браво на гърците,показаха как се играе за народ и родина,като ги сравнявам с нашите гелосани дришльоци пишман футболисти направо ме е срам

115

Анонимен

преди 12 години

ако бяхме приели гръцките предложения за приятелство и съюз сега цяла Южна България щеше да има широк излаз на Бяло море плюс наша Източна Тракия и Източната част от вардарскоима поговорка лаком г-з кръв ***

114

Анонимен

преди 12 години

ИЛИ ЩЕ СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ БАНКИТЕ ИЛИ ЩЕ ИМА СВЕТОВНА ВОЙНА! ПОМНЕТЕ !!! ТО СЕ ТРАЕ ДО ВРЕМЕ!

113

Долар / Евро

преди 12 години

Който има акъл ще се отърве о време от еврото и ще си купи долари или швейцарски франкове. Еврото ще стане по-евтино и от лева, губи се стойността на половина.

112

Анонимен

преди 12 години

за тези,които са се нагълтали с глупости и измишльотини от нашите учебници по историягърция на три пъти предлага на България споразумение за териториите и границите след една успешна война срещу турция ,предложенията са от 1911-1912 признавали са правото на България на широк излаз на бяло море от енос до устието на струма,като бъдещата границата е била на 18 км от солун,там където е намерен граничния камък от границата при цар Симеон Велики. Ние сме отговорили с мълчание

111

Анонимен

преди 12 години

ГЪРЦИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ Е.С. И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ. ВЯРНО ЧЕ ОТДАВНА СА В Е.С. И ИМ ****А МАМАТА , НО КОЛКОТО ПО РАНО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ! ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ВИЖДА КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЕВРОПА! ДА НЕ БИ ДА СА САМО ГЪРЦИТЕ?! Е.С. Е ИЗМИСЛЕН ОТ БОГАТИТЕ , ДА ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ БЕДНИТЕ! ДА ИМ ЯДЕМ ***! ЗАТРИХА С ПОМОЩТА НА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ВСИЧКО ДОБРО СЪЗДАДЕНО ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ! КОЛКОТО ПО-РАНО , ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ , ДА СЕ СПАСЯВАМЕ! БРАВО НА ГЪРЦИТЕ!!! САМО ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ ПУСНЕ!

110

Анонимен

преди 12 години

Мдам, тази *** социалистическа страна, промъкнала се с чиста измама и документни фалшификации в еврозоната, накрая ще си получи заслуженото. То винаги така става де, просто на някои до последно не им се вярва. :)

109

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Брей от години тая Гърция все е "на крачка от тоталния крах", а гърците продължават да си живеят яко, получяават бонуси и тлъсти заплати, ядене и пиене по таверните! Тарикати големи са , а ние стягаме коланите и ходим да им гледаме бабичките за жълти стотинки докато те купонясват по кръчмите. Както би се изразил ДПС-ят електоратат .. ашкулсун на политиците им, яко доят работливите но наивни шваби, същите тези дето са ни хванали за гушата да си платим до стотинка "Сименсчетата" на БДЖ-то!

108

така е,

преди 12 години

Както българите през турското робство са потурчвани насила, така българското население в Северна Гърция е погърчвано! Великите сили са подарили на Гърция българска територия. Много българи са избити, тормозени и изселвани.

107

Анонимен

преди 12 години

идеята на евросъюза всъщност е още по-проста - създаване на голям общ пазар и обслужваща *** свръх валута , която да натика долара в кучия г.. , а това за свръхдържавата са го зарязали още през 70-те . Та изхвърлянето на Гърция от еврозоната ще разклати стабилността именно на валутата , стабилност , която е основното достойнство на еврото . Ха сега познайте коя конвертируема валута печели най-много от нестабилността на европа ?

106

иван до българин

преди 12 години

Твърде късно е,няма как да вземеш нещо от мързелив човек,който нищо не произвежда,а и иска някой друг да му плаща сметката!

105

Йов

преди 12 години

Ако имате документи, мисля, ч юе може. И ако няма сключени международни спогодби. Потърсете юридическа помощ.

104

Анонимен

преди 12 години

Идеята на Евросъюза е проста - създаване свръхдържава и заличаване на националната идентичност на народите с цел единно и централно управление.Еврозоната е територия с общи икономичски правила.Гърция е част от тази икономика.Ако Гърция напусне този пакт,това е равносилно на това Калифорния да се отдели от САЩ.Затова се наливат толкова много пари и са готови още десет пъти по толкова да им подарят и никой нама да ги остави да фалират,защото основната идея е глобализацията.

103

Анонимен

преди 12 години

ДА,ЕЛИНИТЕ СА ВЪВ ФРАНЦИЯА ГЪРЦИТЕ СА ОТ АФРИКА

102

Анонимен

преди 12 години

ZA SUJALENIE,NE GI MISLETE GURCITE,ZNAJAT ZA6TO PLA4AT