22

Анонимен

преди 12 години

Всичко това е замитане на следи от една престъпна дейност!Какво означават тук няколко човешки живота?Трябва да се вземат мерки , но не ГЕРБ е партията , която може да се справи с това!Трябваше да има поне ОСТАВКИ!

21

Анонимен

преди 12 години

Главнокомандващ е Роската! Той да дава обяснения!

20

анонимен

преди 12 години

ако тоя цивилен, необозначен микробус, пълен с ракети го беше нацелил един ТИР, какво щеше да стане ?

19

Гошо Тъпото

преди 12 години

Излезе...новина,че край Ямбол е задържан бус с откраднати от авиобаза Безмер голямо количество 30мм неуправляеми снаряди.Какво става в тази остатъчна...армия,защо не сипазят надеждно складовете,ще има ли...оставки по висшата армейската верига.До кога армията ни ще бъде...оставена,на свободно...падане.

18

Анонимен

преди 12 години

Това ще е е *** здравия телефон, да не се стопи или да е на хиляди парчета от толкова много взривове, суигурно и тъч скрийн още му е работел. А може би е бил с шайба ? Вероятно тя я произвела искра.

17

Анонимен

преди 12 години

Жалко, че на мястото на тримата работници не са били Боко, Цоко и Моника Дянкова Люински! България сега щеше да е едно по-добро място за живеене! Всички знаем какво естанало с тримата работници, но властта не иска да го каже на глас! Дай Боже сили на близките!

16

до 11

преди 12 години

Аню ако имаше достоинство..... Това е един канцеларски плъх които всяка стъпка в проф. кариера е постигнал с г*олизане!

15

Анонимен

преди 12 години

да, подхвърлен джиесем - а откраднатите оръжие - в хванатия бус (и нехванатите от полицията) и замаскирането на следите после чрез взрив - за това какво?

14

Българин

преди 12 години

Вече е ясно. Виновни са умрелите,защото са имали в джобовете си JSM и.?Глупости на тракалета.Отново "заметахме истината под килима",отново неуки журналистчета се упражняват на теми, от които нищо не разбират. Истината е една. Много министерства ,много министри,премиери, президенти-няма държава.Жалко за България!

13

Анонимен

преди 12 години

"Мъж и жена се хвърлиха от хотел, открито е бебе в една от стаите"Ето резултата от управлението на ГЕРБ!

12

ся остава

преди 12 години

и Безмер .... леле !!!!

11

олеле

преди 12 години

Цивилен микробус със 103 ракети "въздух-земя" е задържан в Сливен в четвъртък следобед. Полицаи спрели микробуса на пътя Сливен Ямбол. При проверка на документите се оказало, че единият протокол за оръжието е фалшив.Двама цивилни са превозвали 103 неуправляеми реактивни снаряда, съобщи заместник-окръжният военен прокурор полковник Христо Тинев, предаде БНР. При първоначалния оглед на задържаните муниции е установено, че ракетите са от военната база в Безмер, каза още Христо Тинев, цитиран от БНТ.

10

Анонимен

преди 12 години

Да благодарят на ГЕРБ! Мир на праха на тези трима работници!

9

тихата_стъпка

преди 12 години

След всичко случило се в последните 2 месеца, всеки министър на отбраната, с поне малко достойнство, би подал оставката си.

8

осама

преди 12 години

Продадоха снарядите извън граница и сега ИНЦИДЕНТ!

7

Анонимен

преди 12 години

При ТИКВОКРАЦИЯТА човешкият живот не струва пукнат грош!

6

?

преди 12 години

А приятелят на Веселин Маринов не би трябвало да си прекъсне воаяжа и да хване първия полет, за да обясни какво се случва?Това не е ли най-нормалното?На какъв съвет на министри е отишъл тоя?То държавата няма, ама има министри........

5

До-1

преди 12 години

...батко и тези около батко ти имат мнооооооооого важна работа мноооооого далече от тук...па в края на крайщата опасно си да се мотат в близост щото всичко гърми или се срива в Бг

4

Анонимен

преди 12 години

Би било божие чудо, ако са живи тези трима човека. Говорим за преживян от тях огромен взрив а после и три дни без храна и вода...минимален шанс за оцеляване...Дано да са живи и здрави !!!

3

глас от народа

преди 12 години

намерили части от мобилен .. а части от стотици струпани на куп снаряди не намерихте ли? всеки може да подхвърли счупен мобилен, но не всеки има снаряди.. пак умрелите виновни - щото да не плати собственика .. ние да не сме от Левуново? И на децата им беше ясно още в първите минути, че тия хора край кратера, дълбок 4 метра просто са станали на парчета