164

НФСБ

преди 12 години

След изборите, като влезем в Парламента ще направим разследване на всички обръчи от фирми на престъпника Доган! Ако не друго/понеже влизане в затвора е трудно при тая прогнила съдебна система/, ще дискредитираме и огласим публично многобройните престъпни актове на ДПС /злоупотребите в Земеделието, Държавния резерв, изсичането на горите, корекции на речните корита, субсидирането на замиращи подотрасли, купуването на *** гласове и прочие.../. ДПС ще е завинаги извън управлението на България.

163

Анонимен

преди 12 години

Доган е масон.Масоните от по-високите степени на посвещение са гейове всички.Просто встъпването в степента е свъзана с гей контакт.Пасивен.Така, че надайте се да е мъж.

162

Анонимен

преди 12 години

Е в гроба ли ще ги носи тези пари?

161

Анонимен

преди 12 години

"Доган се оказа сред 10-те най-добри хидроинженери в България"- tova pokazva drugite kolko sa zle..

160

Доган до 228

преди 12 години

Ееее ,това беше преди десетина г. ,бяхме ходили на лов за едър рогат *** и след това пийнахме малко ,и съсвем спонтанно се случи ,но само веднъж ,повече не повторихме защото Сидеров страдал от хемороиди и трябваше да не прекалява със секса !

159

Анонимен

преди 12 години

Българските турци въобще да не се оплакват от плачевното си положение в България.Вече 23 г. гласуват за една и съща партия!?!Това ако не е тоталитаризъм здраве му кажи.

158

Анонимен

преди 12 години

228 тъй вярно, всички останали освен Доган са пасивни, доказано пред последните 22 години

157

Анонимен

преди 12 години

Do 209 te samo kopaha v Busmantsi ..a sega .. ti shte kopaesh GLADEN jalak vinkeldjia.

156

Анонимен

преди 12 години

я да видим кой се ядосва че му трият коментарите? :) Не са продажници от сайта просто су вършат работата... а сега пак псувай по Доган колко зле е бил, но ето че жалкия си ти

155

Анонимен

преди 12 години

Не вземам страна ,но си мисля ,че ако е достоен мъж ще върне скандалният хонорар.Та той има богатства колкото за два живота.То са хотели,фирми сигурно има и доста ценни метали и суха пара.Неколкократен милионер дори се говори,че е милиардер.За какво са му още толкова милиони?Ако е пич ще вземе този хонорар и ще облагороди един парк в столицата.С два милиона ще бъде чудо.То пейки ли нещеш,чешмички ли фонтани ли.Даже може и статуики да сложи.Да го запомнят хората с добро.Чудя му се на акъла.

154

Жоро

преди 12 години

223 точно така преди да се родят им е уреден живота и пътя в управлението на дадена държава

153

Истината

преди 12 години

всички играят едно ! По свирката на евреите, всички са масони и членуват в различни ложи, защо мислите че на Симеон внука се казва Хасан ? Или на Младенов дъщерята Сара ? след време тези деца ще са в управлението на страната , Хасан ще дойде като етнически стабилизатор в страната, а Сара като Полу еврейче да защитава собсвтените си интереси. Толкова е ясно и просто.. няма смисъл да се караме кой турчин кой българин, едно е ясно на Доган не му пука какво мислите за него.

152

Анонимен

преди 12 години

хахахахахахахахахахахаха, оф, хааааааахахахахаха, хаааааааааааахахаха. Коремът ме заболя. Боже, на какво ли не са готови за да си оправдаят масрафа в кражбите. Хахахахаха, ами явно всички, които са в тоя бизнес, поне до преди 4 години са пълни ***, защото но познават, нито са срещали името на това лице на студентските банки пред себе си, хахахахаха, какво ли не бих дал да видя физиономиите на истинските професори в тоя момент.

151

и ко се чудите

преди 12 години

Комунистите винаги са използвали *** за пъклените си дела!Като започнем от Шахо-*** от Беляне

150

Анонимен

преди 12 години

Много турци в темата.Sikin ananizi!

149

до 212

преди 12 години

недей се мисли ти, няма да го намерят, но гледай теб да не те намерят припаднал от завист злоба и яд а и гладен на някаде, Доган от 22 години все го намират такъв, а той все ви се смее

148

до 211

преди 12 години

Има демокрация.Явно на тебе не ти харесва.Ще ми забраниш да пиша ли бе ***?Ananin avradini sikerim!!!

147

до 2010

преди 12 години

ами да вярно е най важното нещо са парите, сега никой да не ми каже че да си патриот и т.н. е по важно, пълна глупост, пари нямаш ли нищо нямаш момче ! Първо са парите, след това здравео и така нататъка, без пари неможеш и да се излекуваш, неможе да пръднеш ей така коментираш този и онзи *** по новинарските сайтове.. Не народ а ***

146

гурбетчия

преди 12 години

Доган просто гледа интересите си ! През комунизма заедно с ДС скалъпиха план ,Доган да се представи пред турското малцинство като враг на комунизма ,така Доган подведе няколко турчета ,които сложиха бомби с точно примерен от ДС тротилов еквивалент за да няма много жертви ! Тези подведени от Доган турчета получиха смъртно наказание ,а Доган продължава да работи за българите пак под прикритие ! Но не е виновен той ,просто си печели милионите ,а ние тук коментираме !В Турция трябваше да го убият!!!

145

Анонимен

преди 12 години

Бай Аамет стига си правил сигански номера.Знаеме, че си ***, ама вече прекаляваш.Да не те намерят у некое дере леко така без глава.