13

ппффффф.....

преди 11 години

Тази *** ли е, каква е?! Обрича собственото си дете на мизерия, безперспективност и тежки житейски мъки! Не знам какъв *** трябва да си, за да предпочетеш България пред цивилизована Нова Зеландия като страна за растеж, развитие и бъдеще. Просто нямам думи! Според мен се надява да осъди и принуди някак бащата на детето да я издържа цял живот покрай сина им. Това е по-скоро истинската причина за загриженост.

12

faian

преди 11 години

Ako нещо в лапето е повече(3-ръце,3 крака 3-о око и др.)знайте ,че ст единствен с пипала на главата.Но ако всичко с детето е наред,и не можеш да си живееш с него,то законите или държавата имат пипала

11

anonimen

преди 11 години

Balgarskite vlasti imat edno zelnie,vsicki koito mogat da patuvat Vab ot Darzavata,a koito ne mogat kam ........

10

ДОКТОР ДО 10

преди 11 години

Ходи спешно на психиатър! Има и силни хап4ета по аптеките, но действай - нещата са сериозни при тебе!

9

Елеонора

преди 11 години

Правилно присъждане!

8

Анонимен

преди 11 години

----Преди около месец майката се обърна с молба за съдействие до вицепрезидента Маргарита попова. Полученият отговор не изненадва жената. В него се казвало, че писмото й е препратено към Министерство на правосъдието и Върховна касационна прокуратура.Какво по-показателно за бездушието на българските институции!, коментира Петра.Нищо ново под слънцето и аз си имах опит с тази какккичка ,не реагират по никакъв начин И на свети и свети Бойко и Борисов писах и на кого ли не .А българската прокуратура си е направо-Но комент ,смях и некадърност на едно място .Това да си с българско гражданство си е направо наказание и присъда Що за идиотска държава сме .

7

Анонимен

преди 11 години

Добре е детето да е при майка си, но ако има начин тя да се сдобри с новозеландеца още по-добре. В Б-я няма бъдеще! Да се махат от там.

6

Петко

преди 11 години

България Над всичко!

5

ДОБРЕ

преди 11 години

Че поне новозеландския съд си е свършил работата и балгодарение на него детето ще бъде върнато на майка си! Ако чакаше на БГ съда.....има да чака от умрял писмо! Те даже не са и задвижили дело срещу бащата - срам и позор! Пак от чуждите да чакаме помощ и милостиня!

4

Анонимен

преди 11 години

Това звучи странно. Ако едно 11-годишно дете е здраво, то не би могло за няколко месеца да забрави единственият език, който дотогава е знаело. Освен ако не е било под въздействието на някакви медикаменти. Кой знае каква е тази история.

3

до мъжете

преди 11 години

Сега разбрахте ли, защо не трябва да се занимавате с ***?

2

Елеонора

преди 11 години

Еми да, те хората са преценили мн правилно - в тази англоквичаща провинция най - много да стане гнусно джънки.

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

***...съм...