129

VRATAR

преди 12 години

БАТЕ БОЙКО СИ Е ПИЧ!

128

Анонимен

преди 12 години

Защо така негативно за Майкрософт се изказваш, Аватaрчо ... Microsoft IIS набират скорост в последно време.

127

ВСИЧКИ.МРАЗЯТ.ГЕРБ

преди 12 години

ахаххахах, КОЙ балък харесва ТИКВАТА бе ?Всичките ми приятели и познати всеки ден го псуват непрекъснатоДаже и полицайте с които си говоря понякога мразят мутрата и се *** с него, а едно старо ченге което е в системата от 25 год. каза , че никога до сега МВР-то на са имали по-*** и смотан министър от Цецко.А *** ? дори и 10-годишната ми братовчедка каза че *** и приличал на ГЕЙПЪЛЕН СМЕХ СТЕ ГЕРБераси...дано на изборите да залъжете некой гладен *** с 20 лв. да гласува за вас

126

Анонимен

преди 12 години

Бойко вярва ли си че ще види ефекта от глупоста си ? какви 4-5 години бе пожарна, догодина още ще видиш ефекта от изборите !

125

Avatar

преди 12 години

159Ще ти се, а, комунасте некадърен... щял да ми разбива главата хахаха... ми нали видя ве, ***, като разбихте главите на около 200 000 българи, дадохте ги на свинете в Белене, Скравена, до къде се докарахте. да се гъзурчите под капака на москвичите, дорде покрай вас летяха мерцедесите на загниващия капитализъм. Бай дъ уей, що днешните комунистически *** не се возят в "Лада", а си навират посраните *** все из западни автомобили? :)))

124

Fi

преди 12 години

То ако и борисов ще се премести заедно със министри във хондурас ще е още по добре!

123

Анонимен

преди 12 години

И аз си го местим!

122

Анонимен

преди 12 години

ей АВАТАРе ти си *** и с удоволствие бих ти разбил главата с нещо тежко и тъпо , но понеже съм благороден комунист с добро сърце ще ти подам ръка за помощ , ще ти дам втори шанс , вярвам , че объркани хора като теб накрая със сълзи на очи ще се разкаят и ще молят за прошка , когато КОМУНИЗМА ПАК СЕ ВЪРНЕ .СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ТОДОР ЖИВКОВ И БАЩИЦАТА БРЕЖНЕВ !!!

121

до аватар

преди 12 години

ЛЕ ЛЕ АВАТАРЕ, ВЗЕМИ ДА СЕ СКРИЕШ, ЗАЩОТО ОТ ТЕБЕ НЯКОИ ПОЛУЧИХА НЕРВНИ КРИЗИ!!!БРЕ ЧОВЕЧЕ, ТИ ГИ ИЗКАРА ИЗВЪН ВСЕКАКВО РАВНОВЕСИЕ.

120

Avatar

преди 12 години

151, оди легай, че пак ще повърнеш на чергата и *** ти ще ти нашока репата сабахлям... Таман и като си спреш десетгодишния таралясник, утре ще е превключил на малки букви и няма да квичиш като истеричен из нета...

119

Майн Рид

преди 12 години

До аватаря"Технологиите, с които работя..." - ти знаеш ли какво е "технология"?Та с какви технологии работиш? Информационни? Хи-хи-хи! Гербераст, потапяй се!

118

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Борисов, Борисоооов, "специалисти по рибите" може да има, но специалисти по тиквите няма!

117

Avatar

преди 12 години

147Ти па кво си зинал ве, катър импотентен? Не искал АйТи... ми никой не ти го набива в чофката - оти си се похендрил на капса и дрищиш малоумия тъдява? Оди си гледай доматите и не ме занимавай със скучния си живот...

116

Avatar

преди 12 години

144Технологиите, с които работя, селянино жалък, едва ли някога си ги и сънувал. Само ще кажа, че Майкрософт са пръднята, която свързва неграмотници като теб със сървърите, които администрирам аз... ;)

115

селския кмет

преди 12 години

141 - Точно така! Затова ние се подготвяме да ги обучим чиновниците, как се върти коса, как се работи с мотика. Ще ги приземим, не се притеснявайте!

114

Анонимен

преди 12 години

Ало аватаре и други хора работим в престижни фирми, жалко както виждам от постовете, ти си най-много шофьор или хигиенист в офиса на високотехнолгичната фирма..... А може да си и от охраната, те са все фенове на ББ.

113

Avatar

преди 12 години

137Жалък опит... селата са без хора доста преди да го е имало изобщо ГЕРБ. А като те гледам как пишеш... по-добре е хич да не се занимавам с теб. Типичен представител на БСП - неграмотен, некадърен, ***, но убеден, че може да манипулира с евтини хуморески останалите. Не си познал, рожбе ;)

112

Анонимен

преди 12 години

Пак познато представление - лошият Дянков рзарушава човешки съдби, добрият Борисов спасява кадърните кадри от министерствата.А не е лошо да се знае, че идеята е на Борисов още преди 4 години ( с това печелеше провинцията на парламентарните избори).Но тези игрички няма вечно да минават, хората проглеждат макар и бавно.Не им трябват на градовете администратори, а истинска индустрия.А както знаем ББ е далеч от мисълта за такава.

111

Avatar

преди 12 години

131-134 Работя за една от най-високотехнологичните компании в света. Не съм членувал в партия. Родителите ми бяха работници.

110

селянин

преди 12 години

116 >Кмете, да наклепаме ли мотиките за служителите от Агенциите? Да имаме готовност.