12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Какво ще...прави Ицата,или ще го вземат за...главен инженер на автомобилния завод.Нали едялан камък,а сигурно е...научил и китайски.

11

optimist

преди 12 години

Затвор за червените бандити!

10

до турчин

преди 12 години

малко си прав но тези турските отбори не ми ги говори защото мафията във футбола там е по зле и от българия.

9

Пешо

преди 12 години

Все още не е ясно какво ще се случи с градския стадион в Ловеч, където Ганчев вложи милиони.Как да не е ясно?Ще стане къщичка за птиченца!

8

Жоро-бг

преди 12 години

Спряха му далаверите и почна да фалира.....

7

qwer

преди 12 години

А какво стана бе,разкриха се кражбите и парите за спорта секнаха,то така всеки можеше ,да краде държавата и да раздава на чалгаджии-футболисти.*** ти *** и гнусно бандитче е този Ганчев. Абе ***,така сам се донасираш бе крадецо,да се откажеш веднага от нещо след като си разследван,какво по-голямо доказателство от това,че си мутра куха и бандюга необразована.Сега държавата трябва да му конфискува всичко до последната стотинка и да го хвърли в затворът.

6

Турчин

преди 12 години

Това ще стане някой ден с Лудогорец, Ман Сити, Челси, Анжи и тем подобни отбори които се надяват на ЕДИН човек!За справка в Турция топ 5 отборите имат поне 500 собственика с равномерно разпределени акции и на две години има избори в които гласуват споменатите членове и така ако един се реши да се оттегли някой ден друг бизнесмен веднага ще му купи акциите и клуба няма да бъде повлиян а тук отбора загива!Пример - Лого Пд гледа в ръцете на Г.Илиев, а сега е на Доко Доко а след 2 години ? ? ?

5

знаещ

преди 12 години

тиквун лаком, а лаком *** кръв ***. скоро ще си намери майстора. дано да е в живо предаване по телевизията и да ги бастисат цялото правителство заедно.

4

сашка васева

преди 12 години

или сина му е много *** ,или гришона знае всичко и се крие сега като мишок .да се правиш на алтав не минава всеки път .един път ще изгориш и туй то

3

Анонимен

преди 12 години

Този престъпник трябва да е в панделата, а не на свобода. камо ли да е шеф на футболен отбор.

2

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

23 години гущерът къса опашката си и още не е я скъсал.Дойде време и на Гриша Ганчев ....

1

dan

преди 12 години

Резнаха му далаверите с ДДС-то и увисна.