101

Томас

преди 12 години

116Няма такова нещо като разяснени неправилно. Има хора, които не са отваряли Библията и пишат (говорят) небивалици. Исус Христос не е извадил нито едно око, нито апостолите, не се споменава някои човек да си е вадил около. А истината е, че така - с въпросните стихове Исус просто подчертава сериозността на проблема.

100

До 114

преди 12 години

Нищо на никого не си изкаравм, просто ти казвам. Мен примерно не ме интересува статията "Връщането към драхмате - рецепта за перфектно изпитание" щото ми писна да чета и слушам за финансовата криза, за Гърция, за еврото и т.н. и не я чета. Относно "умната" ти шегичка: нищо не ме боли. Ако бях правил това за което намекваш, едва ли щеше да ме боли щото сигурно ако го правех щеше да е щото ми харесваш, сещаш ли се?

99

ФАКТ

преди 12 години

Това, което се случва в западния свят не се нарича демокрация. Западните държави не са способни да решат собствените си вътрешни проблеми, способни са да решават само външни проблеми и то - когато противоречат на интересите на малка група хора в елита им. Това е признак за разпад на обществения строй и като резултат - и да си *** вече е приемливо.

98

маги

преди 12 години

ето затова света ще свърши........ няма как ненормалните искат д апогубят нормално мислещите хора...... няма начин едно дете закусва с две жени, изкривяват го още без да е усетило.........пошлосто които ще погубят човешкия род! знаете го всички не се правете на луди а си признайте *** и лесбиики - унищожители11

97

до Томас

преди 12 години

да, Томас, много неща са разяснени неправилно, за да обслужат интересите на определени религиозни водачи. най-ловки в това отношение са протестантите - най-големите авантаджии, които смятат Бог за средство за изпълнение на желанията им и че е достатъчно да повярваш. Една такава казваше, че се молила даже за място на паркинга.да бе, вярно, че имало хора, които са възприели буквално" Когато едното ти око те изкушава - извади го, когато едната ти ръка те изкушава - отрежи я" буквално

96

Томас

преди 12 години

112Някои спомена за западния свят - развития - и аз отговорих - аз преди това не бях говорил за държави.

95

до 111

преди 12 години

Оп.. още един, който го боли дупето..... Пич (или може би пичко) не си го изкарвай на другите - ами вземи обезболяващо :D

94

Томас

преди 12 години

кои държави вземаха стотици години хора за роби, да им работят - от т.нар. неразвити страни - не бяха ли именно ония гнусни западноевропейци преселили се и в северна америка - не са ли ония, които някои днес смятат за развити - не крадяха ли тия същите от целия свят - злато, сребро, диаманти, горива, гори - не го ли правят и днес същото - кои държави нападнаха либия, ирак, авганиста, кои държави се готвят сега да нападнат иран и да вземат петрола? Не са ли тия държави, които са морално пропаднали или както Библията казва напоиха целия свят с блудството си?

93

До пфффф

преди 12 години

Ами като не искаш да четеш, не чети бре, кой те кара??? Новини 'сякви, за всекиго по нещо, така трябва.

92

Анонимен

преди 12 години

Дано не се докараме до положението на тези, за които е казано - не дръзвай да се молиш за такива. Тогава вече спасение няма.

91

Томас

преди 12 години

105Някои хора виждат истината, а тя е, че развитието на някои страни е платено с кръвта и гладуването на други - имперската политика на запада продължава и днес - гана е превърната в сметище за западноевропейските *** и днес страда от гнусните западняци - който не вярва може да види в гугъл. 95Много неща в Библията са казани ясно - а голяма част от притчите са разяснени.

90

Анонимен

преди 12 години

Точно ти съдиш, Томас...

89

Томас

преди 12 години

100Добре е да се казват целите неща - а не едностранчиво - сащ, западна европа, канада - какви са тия страни? (сащ и канада основани от западно европейци) как са станали развити - със хилядолетни войни за ограбване на т.нар. бедни и неразвити страни - западноевропейските страни до преди няколко десетилетия имаха колонии масово - от които ограбваха ресурси - англия и сега има. Така, че е малко жалко и смешно да се говори как били развити - трябва да се каже как наистина са "се развили". И какво наистина е падението им морално пълни с ***, педофили, наркомани, масови убийци, изнасилвачи и т.н.

88

Анонимен

преди 12 години

Стига сте давали за пример запада с неговите лицемерни възгледи и морал. Те само външно са добри - спасяват котенца и кученца от шахти и дървета(не че е лошо) и са супер толерантни към всяка нравствена деградация. Но когато НАТО изгориха с *** над три хиляди души във Фалуджа, хвърляха хвърляха бомби върху детски градини и болници в Сърбия в нарушение на всички международни закони и конвенции, ос*райки Балканите с обеднен уран - това не беше в рарез с фалшивите им европейски ценности

87

Анонимен

преди 12 години

Подкрепата, изразена от Обама е открито противопоставяне на християнството. Ние само му казваме, че не е прав. Господ да го съди.

86

Томас

преди 12 години

97Не си ти тоя, който отсъжда кой е праведен и кой не е

85

Томас

преди 12 години

94Като не си в час със приетите закони не е добре да говори - гласуван е закон и са давани деца взети от нормални семейства на ***.

84

Анонимен

преди 12 години

"...модерно мислещите хора..." Нека тези същите хора да не се жалват за земетресенията, кризите, войните и другите подобни събития съпътстващи тяхната "модерност" (в Рим са били къде по-модерни, само дето империята станала някак си на руини). Така е било и така ще бъде.

83

женена

преди 12 години

Сега се прибрах и ще си сготвя свинско с грах,много е вкусно,има едни малки тайни на Маги,изсипваш в тенджерата всичко и готово,пазарувам най-често в Била,но и във Фантастико ходя често,там си купувам прах - парфюм,който заедно с ленора,ухае превъзходно,но тази вечер няма да простирам,защото започна да вали дъжд.

82

Анонимен

преди 12 години

"Лот не е постъпил правилно като е предложил дъщерите си"Нали според Бог Лот е праведен, къде се буташ ти да отсичаш по морални въпроси, прашинке.