70

Софиянец

преди 12 години

Кучето е благородно и интелигентно животно, за разлика от мйечещата ***. Предлагам на селените, като ги дразнят кучетата, да напуснат столицата и да се върнат по родните си места където да гледат стадо крави и десет окъсани сополанковци. Аристократите винаги са харесвали кучетата, затова в София има кучета, който не му харесва да си ходи.

69

Селянин

преди 12 години

"Прилагаме най-хуманните, най-европейските методи"Е там ви е грешката :)

68

new koz

преди 12 години

78 Кореняци столичани не са виновни че селото дойде в града(и то да управлява) и като талибаните в Афганистан си доведе и морала.

67

ФАКТ

преди 12 години

В София има 1200000 двукраки *** и 5000 четирикраки.

66

Н

преди 12 години

Сигурно и бензина са изпили.

65

chach

преди 12 години

dobre che ne sme indiisi che 6te6e da e palno s kravi.a kravite akat iako.

64

Гогата

преди 12 години

Като слушам Фандъка има чувството,че гледам предаване по Animal Planet !!!Това е великите кметове Тиква и Фандък,които всичко гарантирали и трябвало да мсе им благодарни.София се превърна в африканско село.Стига със всинщината на Гроб !!!

63

new koz

преди 12 години

66 така ще е защото дойде корупцията от село, на важни постове ***. Селяците си мислят че София е Лас Вегас по филмите, каквото искат си правят и всичко остава в София. ДА АМА НЕ.

62

Анонимен

преди 12 години

Улични кучета унищожиха лек автомобил Субару Импреса, паркиран пред жилищен блок в Шумен. Колата е с изядени електрически кабели, маркучи и маншони. Четириногите откъртили регистрационния номер, челюстите им огънали и двата калника на колата на Диляна Христова. Станала ясна и причината за кучешката агресия - под капака на японската кола се била скрила улична котка. Комшия пожарникар извадил уплашеното животно, а собственичката на колата звъннала в полицията.

61

Анонимен

преди 12 години

Всичко живо в *** махала да бъде кастрирано!!!

60

Анонимен

преди 12 години

Гласувам за ГЕРБ всеки път, но не и за Фандъкова. Защо ли?!

59

Sultanov

преди 12 години

sofiantzite si izbraha sami tosi kmet da im raboti. kato ne ne im raboti hubavo tosi kmet, da mu udaryat shuta i da si izberat barzo edin drug kmet, deto da im raboti po-hubavo ....stiga sa revali... zak-zak!!!

58

rm

преди 12 години

Снимката към статията е един път.

57

Анонимен

преди 12 години

Кучета изядоха кола в Шумен

56

Професора

преди 12 години

И в заключение ще добавя още някой ред.Освен,че столицата прилича повече на *** тези дни излезе и официален доклад,че София е и европейската столица с най-мръсен въздух.Герб ни докараха да сме най-бедни и най-болни в цяла Европа.На следващите избори използвайте мозък като пускате бюлетина!

55

какво очаквате

преди 12 години

Какво очаквате от *** учителка.Всеки се стреми към своето ниво на некомпетентност / Паркинсън /. Тази тъпка...отдавна го е достигнала.

54

ЯСЕН

преди 12 години

СПИРАТ СЕ ПООЩИТЕ ЗА *** И ТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ХАПВАТ КУЧЕТА . САМО ТАКА ЩЕ ДЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА!!!

53

тъп и прост

преди 12 години

По какво познавам тези дето на се от София:1.Задължително говорят много силно и неспирно,а пък ако е по телефон-ела да видиш!!!2.Държат се твърде нагло и арогантно - явно смятат че по този начин се сливат с обстановката- да ама не ...3.Тези който са с автомобили - задължително не спират на пешеходна пътека , фасовете и боклучите през прозореца на колата.

52

new koz

преди 12 години

Селяните на село, *** в Индия. И всичко друго са бели кахъри. Не може да си израснал сред торта и да дойдеш да ставаш чиновник в столицата, айде стига, за това България пропада.

51

AZ

преди 12 години

Това е едно от обещанията на ГЕРБ за големите градове, което не е изпълнено - да променят закона така, че да намалеят драстично бездомните кучета. Как тогава да гласуваш отново за тях !?!?!?!