15

Таашак

преди 12 години

Маайтап бе Уили, е не мое в АЕЦ кондурджия

14

111

преди 12 години

:))))))))Всъщност да се смее ли човек или да плаче....Единият минал по всичките стъпала в АЕЦ-а (във всяка бяла държава, за да си шеф, трябва да започнеш от най-ниското стъпало и да бачкаш и да се доказваш и така до върха), а другияточевидно "наш човек"

13

Анонимен

преди 12 години

Този некадърник най-накрая бе възнаграден за голямото си гъзолизане. Важното е да окупират всички възлови места,за да продължи голямото крадене.

12

111

преди 12 години

благодаря на N 10!!!!

11

anonimen

преди 12 години

Tozi e ot tezkata artileria,specialist po vsicko i nai vece po cupki vav krasta

10

111

преди 12 години

Искам някоя медия да изкара CV-то на новоназначения и CV-то на екс-шефа. Много ми е интересно по какви критерии се избира човек за този пост. Искам просто да сравня двата кандидата все едно са на интервю за работа. Да видим с какво новият превъзхожда уволненият. Мисля, че така е в условията на пазарна икономика. Иначе излиза назначаваме "наш човек". Ако е по-кадърен, ок, да му е честито, но ако е наш човек....тъпо и мислят всички БГ за овце....

9

мдааа

преди 12 години

Брей тия ГЕРБерасти,широко скроени хара излезнаха.Стават за всичко,от мутри до министър-председатели.От депутати,през министри та даже и атома обуздаха...Нерде машинен инженер,нерде атомен физик.Сега остава и АЕЦ Козлодуй да съсипят, както съсипаха България. Пази Боже !

8

Анонимен

преди 12 години

Не остана ръководен пост окупиран от мутрокомунистите !!!

7

буркана

преди 12 години

Поредният верен партиец с мазна физиономия уреден с топло местенце. Важното е да е "наше момче". Гледал съм го по телевизията - много е *** и некомпетентен. Откъде ги изкопават такива

6

Анонимен

преди 12 години

Този продажник ще ликвидира българската атомна енергетика!Голям ***.

5

мечо пух

преди 12 години

Отидоха си и последните два блока.Мъка, мъка....

4

pege

преди 12 години

системата е ясна парите трябва да отидат на правилното място.Явно голямото лапане не е за изпускане но при наш човек начело на централата. Много са прозрачни тия герберчета като прочетен весник .

3

Анонимен

преди 12 години

Че защо не сложихте Фидосиева? Изглежда по-авторитетно и е точно толкова компетентна като господина на снимката. Щеше ми се гербаджиите поне на ядрената енергетика да не кензат, ама вече е късно.

2

онзи

преди 12 години

Поредната калинка. Бойко съсипа държавата ни с неадекватните си кадри.

1

Анонимен

преди 12 години

Удължаването на живота на пети и шести блок на АЕЦ Козлодуй с още 15 години не зависи от лъжците на ГЕРБ, а зависи от Русия.