99

Анонимен

преди 12 години

Трябва да ме пере здраво съчмата, да имам толкова ниско самочуствие, че да се нуждая глупаците от кафенето да ми завиждат за някаква безсмислено скъпа играчка. За какво ми е да гледам прогнозата за времето и то за следващите 10 дена по екрана, да получавам мейли за краткото ми почивно време, да чатя във фейсбука докато с*ра? Голямата суета е обхванала лапетата по целия свят. На мен пък ми стига един здрав, малък, лек мобилен телефон, с яка батерия за една седмица. Като ви е толкова акъла давайте здрави пари за тези *** и хранете мобилните оператори.

98

до Chris

преди 12 години

iPhone 5 и сега ме удря в земята...от смях каква цена могат да платят ***, готови на всичко за да притежават новото технологично чудо :-D :-D :-D

97

Анонимен

преди 12 години

Хаха, ако не бяха лошите корейци и китайци, Епъл щяха да си правят *** в гаража на чичо Джобс...iPhone е чудесен маркетингов продукт за ***. Чудесно измислен и чудесно работещ продукт за печалба на пари...Чалга културата е лошо нещо...

96

Chris

преди 12 години

Точно! И наесен, когато Епъл пуснат iPhone 5, пак ще удари всички в земята. Конкуренцията е чудесно нещо, но тук тя дефакто липсва, защото конкуренция между оригинален продукт и негов корейски зле направен клонинг не би могло да има.

95

Knock

преди 12 години

По-крадливо племе от самсунг няма. Баси плагиатите!

94

истината

преди 12 години

Колкото и да се напъват корейците има два телефона - iPhone и всички останали. И да са благодарни че има iphone, иначе нямаше да произвеждат части, да печелят пари и да се опитват да пускат техния копия на ябълковия телефон..

93

СерГЕЙ Станишев

преди 12 години

А Ние другарите от севера ще победим в битката си за комунизЪм! Изстрелваме ракети и побеждаваме мръсните капиталисти от Южна Корея! Напред другари !

92

да

преди 12 години

с на тате парите взимат iphone и какво и реват тука за смешниците взимащи по 500 лева, като ги изкара той за месец ще го видим как ще се метне на 80 лева месечна тарифа да вади телефона по моловете и кафетата. телефон се взима според нуждите , в българия се взима за да се показва не да се ползва, аз имам смартфон моторола за 400 лева, мога да си взема iphone но за какво ми е защо да дам пари с които мога да си купя стабилен лаптоп.

91

хитър петър

преди 12 години

батериите падат на ден на смартфоните ходете с зарядни в джобовете

90

НеБаровец

преди 12 години

Най-смешно ми е като видя някой с iPhone или Galaxy SII-ка, опаковал телефона си в 5 калъфа и фолиа! Телефоните служат на хората, а не обратното, не сме 1995 година, за да говорите демонстративно по телефон/мобифон/, а 2012 година, в която всеки *** може да си вземе iPhone на изплащане! Никакъв стил и класа няма в това, какво остава за практичност, след като трябва да носите зарядно със себе си! Вече и с обикновен телефон за 250-300 лева могат да се пишат имейли, уважаеми Hi-Tech "умници"!

89

Реалист!

преди 12 години

Колкото по-*** е един българин, толкова по-смарт е "смартфонът" му! Изплащат телефони по 2 години, а седнали да говорят за стил и класа! Шефът ми е милионер в евро, дава хляб на над 200 души, телефонът му е Nokia E72, а автомобилът му Опел Инсигния. Не кара Лексус и няма iPhone, значи е *** според вас...Ще му кажа :-)

88

az do 96

преди 12 години

Това, че си си купил Iphone не те причислява към нищо. Нелепо е да се твърди това. Точно тук най-много дразнят Епъл юзърите в БГ. Купуват си Iphone и повечето започват да си присвиват очите като говорят. За какъв "стил" говориш ? Да се държиш надменно не е стил, а е комплекс! А за хората които сравняват който и да е смартфон със нокиа с5, мога да кажа следното: Nokia c5 е направен точно за вас. :)

87

Анонимен

преди 12 години

Една NOKIA C5 за 200 лева ми върши перфектна работа ежедневно, кажи ми една единствена причина, която да ме накара да си купя Iphone!------------------- Е, казвам ти, някои хора искат да имат красив телефон с най-добрия дисплей, и да се причислят към класата на хората със стил. Сега ти може и да си вършиш перфектна работа и с Нокиа 6310 и с компютър за 500 лева, но не говорим за това.

86

Анонимен

преди 12 години

Къде се скри наебател да ни обяснява как новината не е вярна и как айсиктира разчитат на зомбитата. То само балъците са повече от китайците.

85

Анонимен

преди 12 години

Много прости хора има ей, що слагате всички ябалки на едно место. Естествено apple-четата не са лоши, аз лично му се кефя. Играл сам си с кви ли не смартове, еми и те са хубави. Кой е по добър не се наемам да кажа. Има яки приложения и за андроида и епъл-а. Моя епъл едва ли не насила ме накараха да си го избера за подарък, иначе щях да си купя самсунг, но в никакъв случай с bada или такъв с гадната пластмаса дето наистина дразни в някои от моделите.

84

капо

преди 12 години

То пък един конкурент....грозен пластмасов МП3 плеър...

83

до 91

преди 12 години

Пробвал си Андроид? Все си мисля, че Андроид е ОС за смартфони и практически не може да скърца :-)

82

91

преди 12 години

Всеки си избира телефона сам. Аз съм пробвал Андроид, ми просто скърцащата пластмаска и засичащото скролиране не са ми любими. Счупих се от смях като видях как са прекопирали 1:1 иконките за телефониране и СМС. Поне слушалчицата да не беше на зелен фон де. Подобни неща изглеждат доста жалко

81

Обективен с Motorola

преди 12 години

Няма по-зомбирани *** от Apple юзърите...Познавам хора с всякакви смартфони - Samsung Galaxy SII, Sony Ericsson Xperia, HTC Evo 3D, Nokia Lumia 800, Apple IPhone4S...Интересно защо единствено притежателите на последния модел всекидневно намират повод да изтъкнат, как останалите хора са ***, глупави, как са се прекарали, и как същевременно те са най-умните, защото са си купили Iphone с 2 годишен договор, и са го jailbrake-нали веднага, защото ползват само "легален софтуер"...Смях :-D :-D :-D

80

do коко

преди 12 години

нещо не те разбирам ... 1во пишеш, че хора с 500лв заплата не могат да си купят Iphone и за това нареждат, а после твърдиш че всеки "спокойно може да отдели 40лв на месец за телефон". Е айде реши какво мислиш в крайна сметка ?!? Ти iphone имаш ли ? Щото аз имам един "легендарен" приятел, който брани Епъл като "орлица" без да има който и да е от продъктите и той говори за "богаташи" и т.н.