133

реалист

преди 12 години

Каква оставка бе ? Смешен популизъм. С това напазарувано мнозинство и децата са наясно , че би минал закон дори и за защита на педофилите, примерно.

132

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ БРАВО БОРИСОВ още един мандат народа е с вас

131

ахахаха

преди 12 години

лицето на Бойко: me gusta

130

Анонимен

преди 12 години

щом ционистката змия уорлик е доволен от този закон ,значи е във вреда на българите и в полза на чифутските банкери

129

до 180

преди 12 години

Не тестостерон се иска за да си добър управник, а пипе...

128

Анонимен

преди 12 години

спомняте ли си какво беше казал Ричард Ран ,че не можело българите да притежават толкова недвижими имоти ,човек който е собственик ,е доста по трудно да бъде контролиран от алчните банкери и техния обслужващ слугинаж правителството

127

до Марто

преди 12 години

да но поне е мъж не като оня хомосъсел .... то това дразни комплексарите тук , Бойко има топки ... а тея тук са мишоци...

126

Коко Д

преди 12 години

Борисов и оставка? За да подадеш оставка се изисква отговорност, достойство и смелост да поемеш отговорност. Такива качества у Борисов не се наблюдават. За глупостите му са виновни: предишните, кризата, Брюксел и извънземните, но той - никога! Позициите му се менят до 3 пъти на ден, а подписът му или се оказва "подправен" или се "оттегля"... ***!

125

анонимен

преди 12 години

до 169..А на бас,че нито един митничар няма да стане клиент на комисията!!! Нима им бутнага палатите...Нима забравихте за "нашето момче, дето ритаме заедно мачле"!?!?!?!?

124

за червените драскач

преди 12 години

МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРОДАДЕТЕ ЗА 200 ЛЕВА И ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ КОЛКОТО ИСКАТЕ , НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СТЕ ОЩЕ ПО -МАЛКО , ПАРТИЯТА ВЕЧЕ НЯМА ОТ КУДЕ ДА ПРОБИРА ПАРИ И ЩЕ ОСТАНЕТЕ НА СУХО , А ПРЕДАТЕЛСТВОТО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ ТЕЖИ ЦЯЛ ЖИВОТ.

123

сволачЪТ

преди 12 години

*** и артиста е бойко .. създава впечатление че бил под натиск а още от самото начало беше ясно че този закон ще мине... поставя си ултиматуми или .. или но всъщност е ясно че това е една добра актьорска игра .. да му дадат аскеер..иначе браво за закона

122

leketo

преди 12 години

В същност къде го има този закон да го прочетем Къде в интернет Това са 200 точки Имали го а

121

Анонимен

преди 12 години

"Борисов оцеля, правителството няма да подава оставка"Някой да е очаквал друго? Този оставка няма да подаде. Осрал се е до уши, но все друг му е виновен.

120

Анонимен

преди 12 години

Поредното доказателство, че цялата ни политика е нагласена. Всички депутати са отрочета на една партия - БКП и всички са бивши знаини или незнаини членове на ДС.Вотът на недоверие беше изсценировка за да млъкне недоволния български народ. Нито Гоце, нито Станишев, нито Костов, нито Доган или който и друг да било иска да сваля Борисов от власт. Направили са си врътката всички. Сменят се на 4 години и продължават да крадат. Докато народа не въстане срещу това робство все ще е така.

119

до 166

преди 12 години

Точно така. И нищо няма да бъде отнето, просто ще се рекетират хора от политиката да не скачат срещу правителството, понеже скоро се очаква ГОЛЯМОТО осиране!!!

118

до неразбиращите

преди 12 години

НЕ ВСИЧКИ С ИМОТ НАД ДВЕСТА И ПЕДЕСЕТ , А ВСИЧКИ КОИТО СА КРАЛИ И ТТРУПАЛИ И НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ЗАКОНЕН ПРИХОД И ДА ПОКРИЯТ СТАНДАРТА СИ НА ЖИВОТ. КАТО МИТНИЧАРИТЕ СЪС ШЕСТОТИН ЛЕВА ИМАТ ПАЛАТИ И НОВИ СКЪПИ АВТОМОБИЛИ, НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ГЪЗОБЛИЗЦИ, ТЕ ЗА СТОТИНКИ ЛИЖАТ.... И ЛЪЖАТ НО ТОВА СИ Е НОРМАЛНО ЗА *** КАТО ИЯХ ...

117

анонимен

преди 12 години

Бих искал да поздравя правителството на България за приемането на новия Закон за отнемане на незаконно придобито имущество миналата вечер".Това се казва в изявление на посланика на САЩ Джеймс УорликЕТО ТОВА Е ПРИТЕСНИТЕЛНО...ЗАЩО ТЪРПИМ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЧИНОВНИК ДА СЕ СЪРЖИ КАТО ГУБЕРНАТОР????

116

до 156

преди 12 години

НЕ КОЙТО ПРИТЕЖАВА ИМУЩЕСТВО НАД 250 000 ЛВ.А РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИТЕЖАВАНОТО И ДОХОДИТЕ МУ.НАДЯВАМ СЕ ЧЕ НЕ СИ ОТ ТЯХ, КАКТО И 80% ОТ НАРОДА.

115

Марто

преди 12 години

Адски *** и *** сте всички дето мислите Бойко за някакъв антикомунист! Та те всички са от една люпилня. Бивши ***, настоящи либерали, завинаги ***!

114

Анонимен

преди 12 години

Аз не знам такъв българин, който да не иска незаконно придобитото имущество да се върне от там, откъдето е взето. Ами пичове, само ония ден за една смяна 30 митничара на един пункт си разделиха 15000 лв. при заплата някаква мижава сума. Като не могат да докажат, откъде имат парите е нормално да им бъдат отнети. И не само на тях.Къв рекет, кво чудо. Всеки знае, че в тая държава се краде безобразно.*** държавата!