16

До 15

преди 12 години

Ако имаш поне малко мисъл и правиш разлика между строевете, ще си наясно, че Китай само на думи е комунистически. Там в момента има тотално фашистка система за управление и разпределение на ресурсите.

15

Анонимен

преди 12 години

16Няма пердета, защото Комунистическата партия твърди, че ако няма какво да криеш - не ти трябват пердета :)))

14

Анонимен

преди 12 години

Мдам, същата мизерия като в България преди 30 години.

13

Анонимен

преди 12 години

да ви прави впечатление , че няма пердета ? Иначе е сравнително добре , като го съпоставим с нашите селски райони :))

12

От 5

преди 12 години

Какво - ще кажете, че в България не е по-мизерно - така ли? Пътували ли сте скоро с влак? Само разрушения ще видите. Ако идвате от запад, като минете Дунав, още от сръбско все едно влизате в гето. В Корея поне всичко е поддържано - постно, но поддържано - блоковете са нови, гарата, дръвчета са засадени, подрязани, варосани. Лампите не са изпотрошени от вандали...

11

Анонимен

преди 12 години

Най-лошото на всеки тоталитарно-комунистически строй е ЗАБРАНАТА за развитие.

10

S.W.A.T

преди 12 години

При нас също не е много по различно, поради простата причина и ние сме изостанали, колкото тези от Северна Корея, когато си по различен, попадаш в затвора незнайно как, жалко, но факт! Те живеят в заблуда, ние също, това прави червеният болшевизъм, дано някой ден тези хора да бъдат свободни, защото по-хубаво нещо от свободата и правото на избор няма! Свободата не се дава, а трябва да се заслужи и извоюва, дано някой ден и ние също да го разберем.

9

До 7

преди 12 години

Комунизма е деструктивен, но по други причини. Причината за контраста е бруталното търговско ембарго на страната, наложено от съседите и.

8

Анонимен

преди 12 години

Контролирана мизерия - мечтата на всеки комунист.

7

ф-1

преди 12 години

Къде са привържениците на комунистическият рай,на комунистическите концлагери?Къде са червените бетонни кратуни,коментирайте!

6

Анонимен

преди 12 години

Контраста между Северна и Южна Корея е потресаващ, като се има предвид, че до 1945г. са били едно цяло! Нагледен пример за това колко деструктивен е комунизма.

5

p

преди 12 години

а какво ли ще се случи, ако властите там хванат някое *** да мята камъни по влака, а?Тука за манглалите това е като спорт... а там сигурно режат ръце на площада и следвашият път като минава трена, всички се строяват покрай линията и пеят песента за Вожда...

4

Хъмн

преди 12 години

Изглежда доста по-добре от Бг. Какво - искат да ни покажат, колко е мизерно ли? Ако това е целта да дойдат тука, да снимат и после да кажат, че кадрите са от Северна Корея.

3

Анонимен

преди 12 години

Това е България през 2020 година...

2

Анонимен

преди 12 години

Не е чак толкова зле - даже едни хорица играеха футбол. А можеше Великият Вожд да ги накара да маршируват за почивка, нали?

1

p

преди 12 години

Това все едно е снимано от влака по линията на юг от Хасково...